Rabu, 30 November 2011

WW#2 - Tidak Sempurna

xnpk klik bg beso

WW#1 - Us

Selasa, 29 November 2011

Resepi Kebab Ayam Daging

asik2 mkn nasi..mee jemu jugak kan
ape kata ubah selera skit..hahahaha
apa kata rini kita msk kebab pulak...sng nk mmpus miahahaha

ari sabtu lepas dah merempit ke giant tambah bhn2 nak wat kebab
resepi ni aku main hentam jek..tiap kali kalo beli kebab ni aku sure tgk
org yg msk daging/ayam kebab tu caner..so aku praktikan kt umah
alah msk inti kebab tu cam kita msk inti karipap..ataupun kuah spageti
tp kenalah msk kering2

so ape lg..pas balik keje ari sabtu tu terus bersilatlah
anak2 xde..ikut bs g kenduri..so aman skit jiwa aiii ok

inti daging

inti ayam (paling aku suka)

tadaaa..kebab ayam n daging sudah siap tuk dingap

kebab tu adalah dlm 5keping..potong2 dah 1o keping...hahahaha..jimat2

Resepi Kebab Ayam/Daging

Bahan Inti:
Dadu bwg besar
Dadu buah tamato

Daging/Ayam tu boleh pki daging beger or cincang
(ayam tu aku pki beger ayam..alih2 ada daging cincang aku pki je lah tuk wat inti daging)

Sos tamato
Sos cili
Serbuk oregano (kalo ada)

Daun Salad
Mayonis
Garam

Mula2 kebab haruslah dipanaskan dlm oven dlm 1/2 min (jgn lama nti keras)

1. Goreng daging cincang/daging beger yg didadu smpi msk
2. Msokan bawang. Goreng smpi bwg agak layu
3. Msokan tamato. Kacau gaul
4. Msokan sos tamato n cili.
5. Msokan serbuk oregano n garam. Masak sekata Wallahhh siap :)

Potong kebab kepada 2bahagian. Sapukan mayonis dalam kebab tu. Msokan salad. Then masokan inti tadi. Akhir sekali sapukan sos cili n mayonis di atas inti.

Senang bukan hehehe

pd mereka yg jaga badan..boleh je ubah suai inti tu..just letak salad/timun/tamato and ayam yg dipanggang or dgril..campur2 semua letak mayo n sos cili..wallah siap Kebah Vege hehehe


Selamat Mencuba

Sabtu, 26 November 2011

Kalo beli brg kt supermarket..lupa semua..beringat2lah eh

adoiiiii geram tul ngan bos ni..kalo dpt pg jumaat tu gaji..leh terus bank in..mlm duit dh ado
ni x petang nak balik keje tu barulah terhengeh2 nak sign check...alamatttt selasa la duit ado
sbb isnin cuti ganti awal muharam...bank tutup...
sementara nk tgu ari selasa tu..ha 3hari tu
nk mkn ape...esbok dah xde stok..tggl brg kering yg xbape nak ado
mn nk cekau...sen2 je tggl ni..huwaaaaa

abis tu korek tabung la jwbnya...xpelah nti dpt gaji...cover balik
camtulah bila hujung2 bln ni huhuhu..tp xleh belanja byk2..skit2 sudah
nti teruklah nak ganti balik...nk ganti balik tu pun amek berbulan2 wakakakaka

so td ms lunch rempit ke giant nak tambah skit brg kt umah tu
dah set dah nk beli ape..xleh beli out of set hahahaha nti terlebih bajet..naye!!!
dah abis beli...terus nk g bayo..tolak troli tetiba ada promoter dtg nk bg rs tempura ciken (nuget)..pe lg perut dah berdangdut..terus amik 2 ketul (xmalu)...terus blah xpikir pun nk beli
nuget tu..tp bila msok mulut terus...wah sedaplah nuget...dgr lg sore promoter tu kata...promosi2...tempura nuget beli satu 9.90 free 1..wahhhh ok tu..sedap pun sedap..xbeli rugi...lg2 pun anak beranak mmg suka nuget tempura..mcm nuget kt mekdi tu...huhuhu pe lg patah balik nak rembat 1 smbil xmalu amek 2ketul lg..wakakaka
nak rembat byk2..bajet cukup2 jek wakakaka..sila sedor diri ye puan el...

beli pya beli brg kan terlupa yg kita ni nek moto bkn nek kete..tu dia brg2 tu nak letak mn...recycle beg lak kecik jo...atur elok2..nasib bek lah 2 3 brg je xleh msok..aku sodok gak msok dlm bakul tu maiahaha...lg best..getah rambut aku dah ilang mn...haaa takan nak bergerbang rmbot tu..so wat sanggul msok dlm helmet...done!!!! kahkahkahhhhh

ha amek ko aku bw moto ngan sebelah tgn..sebelah lg pegang beg...perghhhhhh hebat bukan :)
alhamdulilah selamat smpi rumah ngan harapan malam ni nak msk lain skit..:)

ngam2 je leh msok beg tu dlm bakul moto..ada 1 2 brg yg terpaksa diselit2 kt tepi2 bakul
(ni dh smpi umah)

roti pita/beger..beger ayam..ayam sekor..cilipadi..santan..bwg..sayur mayur 4jenis..sos tiram..asam jawa..papadom..nuget..ffries..berus gigi pun ada

ni nuget yg sedap tu..beli satu 9.90 free 1...sedap!!!
2 rs yg berbeza

nota bijik: dulu ms bw skuter lg terer..skuter xde bakul kan..haa amek ko
ikatlah plastik2 brg tu n letak kt tmpt letak kaki tu..then pampers yg aku beli tu
aku pegang..sebelah tgn aku bw moto..bygkan pampers yg size M84 diapers pya beso mn..hebat kan kan kan muahahaha

SLMT TAHUN BARU
jgn lupa bc doa akhir tahun (pghujung solat asar petang ni)
ngan doa awal tahun (lps solat mgrib mlm ni)

smoga yg lebih baik tuk kita semua ok

Khamis, 24 November 2011

PR or PP

PULAU REDANG


ATAU


PULAU PERHENTIAN

yg mn best??

Hujan Batu



Uploaded with ImageShack.us

hebat sggh hujan batu tu subhanallah

Rabu, 23 November 2011

WW - I'm not story about burung jenjang ok

gelak berdekah3 bc komen2 kwn2 kt n3 SINI
tu gambar monolog dalaman laaa..sila faham
emo sedih terus jd xsedih huhuhuhu

ok ok..try dis one!!!!




nota bijik: at least aku tau nama burung tu burung jenjang
aku pun x pndi buat..td gugel tgk tutorial..hahah thx guyz

WW

Selasa, 22 November 2011

Restok Susu

alhamduliah smpi ke hari ini alana masih diberi susu badan
tp sejak beberapa bulan yg lalu
alana dah xisap puting aku
jenuh pujuk tp still xmo
gamaknya dia dah terbiasa ngan puting botol
then tgk kakak abang dia dok mnm botol aje kot (alasan) kahkahkah

tp itu x mematahkan smgt aku nak bg susu badan kt alana
sejak sbln yg lalu..stok susu aku makin kurang gara2 alana xisap puting aku
so kais pagi mkn pagilah...riso gak aku
tp mama alana ni smgt dia kuat aceh ceh cehhhh
w/pun kadang2 ada down skit..meroyan skit miahahahaha (fenat kot)
smgt bf tu masih menebal...haaa jd pam tegar pulak aku

kdg2 tu aku bw kemana sj pam manual aku tu UNIMOM..sgt2 berbaloi aku beli
kdg2 dlm kete...time alana tgh tido..aku pam...tgh2 santai kt mn2..aku pam lagi..so disitu dah ada susu spare hehehe..xde mslh bg aku kalo x isap puting pun...lg senang..mlm2 xyah nak berkepit ngan aku...aku pun leh tido ikut free style muahahaha..siap2 jek susu dlm botol (kan leh thn dlm 3-4jam) ready kt tepi katil tu..alana ngek je..sumbat botol then alas ngan bantai..aku pun sambung tido...hahahahaha

so bln ni aku gigih restok balik susu alana
siang time kt ofis 3x pam dptlah 5-6oz oz x 3
mlm lak 3x pam dptlah 60z-7oz x3
so satu hari dptlah dpt 40oz gitu beh kurang :)
alhamdulilah sgt2...susu alana kembali penuh hehehe
terima kasih pd Allah sbb beri aku byk susu badan..xjemu2 doa huhuhu

tiap kali pam kt ofis penuh satu botol dpt dlm 6-7oz sekali pam..
pam unimom terbaekkkkk

kembali restok..stok susu tuk bln dpn
b4 ni ada 3-4pack je..giler kentang panik ok hahaha

smoga dpt menyusu alana w/pun tanpa berputing eheheh smpi dia umo 2thn amin
kalo x smpi 2thn...ermm setahun pun ok..kot2 xcukup susu leh je share ngan susu kakak hehe

Maksudnya:

Dan (ingatlah) ketika Musa memohon air untuk kaumnya, lalu Kami berfirman: "Pukullah batu itu dengan tongkatmu". Lalu memancarlah daripadanya dua belas mata air. Sungguh tiap-tiap suku telah mengetahui tempat minumnya (masing-masing)[55]. Makan dan minumlah rezki (yang diberikan) Allah, dan janganlah kamu berkeliaran di muka bumi dengan berbuat kerusakan.


Cara-cara mengamalnya:

  • Berdoa: “Ya Allah permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk anakku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menurut segala yang telah Engkau syariatkan. AMIN”
  • Baca Salawat Nabi dan Bismillah sebelum menyusu dan mengepam.

Baca Surah Al Baqarah ayat 60 dan letakkan tangan pada payudara, usap, dan doa dalam hati semoga Allah murahkan rezeki anak aku supaya aku mampu keluarkan susu yang cukup pada anak aku sehingga sekurang-kurangnya umurnya 2 tahun. InsyaAllah.........



Alana 8 Bulan

bln ni Alana dah msok 8bln
skrg ni dah pandai berdiri dan lepaskan tangan
nak berdiri sndiri..tp kejap je lah..kdg2 riso gak dia jatuh
tp Alana gud girl..dia kalo rs2 nak jatuh dia akan cepat2 duduk hehehe cumel!
Alana jugak xlokek ngan senyuman...mmg murah dgn senyuman
senyumannya buat org bahagia ewahhhh hehehe

skrg ni gigi dia ada 3btg...gigi ke4 xlama lg akan tumbuh
tiap kali gg baru tumbuh..mmg alana xsihat...xselesa dlm smggu lah gitu huhuhuhu
ni pun baru je sihat kalo x..mmg asik merengek jek...

hepy sbb nak kuo g jln2

skrg ni kemain ssh nk pakaikan dia diapers..berpusing2 dia..

dah boleh nak kt org..kalo b4 ni payah

pagi2 kalo Alana dah bgn..en. od or atok dia ada..dia dok kat pagar kayu tu..smbil lambai2 kt aku ngan senyum lagu dia la...hahaha
(lambai mcm xlambai..tp tgn dok nak melambai apakahhh)


skrg pndai mnjwb..org marah dia pun nak marah balik kt kita hahahaha


Isnin, 21 November 2011

Resepi Mee Kuah Daging

apa nk wat ngan daging korban ni lg
asik2 msk lauk je..ape kata kita tuko skit menu rini
haaa idea sudah maliiiii...jom kita masak Mee Kuah Daging
ape lagi gugel lah resepi..cari resepi yg simple2 jek
1st time nak masak Mee Kuah Daging ni..ntah jd ntah sedap ke x
xpe...xcuba x tau kann ahaks


bahan2

1kg tulang n daging (aku pki daging sj..daging tu potong nipis2)

10 ekor udang sederhana besar direbus ngan kulit n kepala sekali. Amek air rebusan udang. Udang ketepikan. (aku pki udang kecik je)

1 bijik ubi keledek (direbus n dilecek2)

1 paket serbuk kuah kacang pecal
(xde..aku goreng kacang tanah kendian blend sekali ngan kulit2)

segengam cili kering *
1 labu bawang besar (yg paling besar ye hahaha) *
1 inci halia *
(semua bertanda * diblend)

3 sudu sos tamato
3 sudu sos cili
garam..gula..perasa


Cara:
1) Rebus tulang n daging.
2) Agak daging empuk, msokan bahan blend. Teruskan merebus.
3) Then masokan air rebusan udang. Teruskan merebus smpi daging benar2 empuk
4) Msokan ubi yg dilecek td.
5) Msokan sos tamato n sos cili.
6) Msokan kacang yg dblend
7) Msok garam dan gula

yg hat udang tadi tu aku msokan sekali dlm :)
Wallah siap. Pandai2 lah kome adjust rs kuah n kepekatan kuah tu...katanya kalo nak kuah pekat tambah kacang blend tu lg..tp aku nya kuah ok ok jek

Aku ni bkn ikut sgt resepi tu...ikut main campak2 jek..xde sukatan ok

Boleh dimkn ngan mee..bihun..ketiaw..sape x mkn mee leh ganti ngan spageti
ritu aku buat mee ngan bihun

Bg aku sedap jugak lah Mee Kuah Daging aku ni w/pun 1st time aku msk
mn x sedap..tgk en. somi tambah 2x..then tgh mlm bgn nak pam susu
tgk2 dah licin bwh tudung salji..hehehe tu makna...mmg sedap la kan ahaks

Suka ngan kuah mee ni sbb bila mkn ada rs kacang2

Selamat Mencuba

Ahad, 20 November 2011

Gambar Perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob

slps tarikh keramat 111111 jd pilihan sbg hari bahagia
kini tarikh 20112011 plak...begitu juga pasangan yg cumel dan suwit ni
Zahiril Adzim dan Shera Aiyob telah pun sah mnjd suami isteri pagi tadi
Tahniah kepada mereka

suka ngan lakonan zahiril..lain dr yg lain
then blog dia pun simple n santai..byk main perasaan dlmn hehehe
jom skodeng sini Zahiril Adzim





nota bijik: 11days to go...ahaks

Jumaat, 18 November 2011

Tentang DHIA

tgk x drama akasia TENTANG DHIA?
yes..aku folow cite ni...best gak :)
lg best kalo ady putra ado muahahahaha
dok tertgu2 mn ady putra (zikir) ni x timbul2..tup2 2hari lepas dia muncul
yeahhh sgt2 teruja..then smlm igt zikir dpt jpe dhia
frust lg..xdpt jpe..tgu mgu dpn...eeeee tensen aku hahahaha

compare ngan aaron aziz..ntah nape aku lebih suka kat ady putra...muahahaha
mayb aaron aziz tu muka dia npk mcm bbyface skit..kan kan kan hahahaha

dulu ms cite CHENTA...giler best ady putra berlakon smpi ngis2 aku tgk cite tu w/pun fasha sendat yg berlakon..miahahaha

ada yg xkena ngan cite ni...rose tu lawyer dlm cite ni..tp tgk x mcm lawyer jek..
cam minah desparate hahahaha

yg ditgu sudah muncul :)

nora danish sgt cumel berhijab

lakonan izreen ni pun best gak..lawak pun ada..hahaha

adakah zikir akan memiliki dhia
katanya dhia mati????

sedikit sinopsis psl Tentang Dhia

Tentang Dhia menceritakan tentang cinta dan simpati yang tiada ukurannya bagi Dhia (Nora Danish).Dhia berdiri antara dua lelaki sangan dikasihaninya. Percintaan tiga segi ini turut menjadi mimpi ngeri apabila dia dicemburui Melly (Izreen Azminda) yang berasakan dirinya lebih anggun dan sesuai. Raffi (Irfan Roslan) dan Azmi (Ako Mustapha), dua lelaki berbeza daripada latar belakang.

Hanya memikul tugas sebagai kerani biasa, Azmi adalah anak seorang imam di kampung disukai ramai kerana sifat rendah diri dan pandai mengambil hati. Hati Dhia sudah lama terpaut pada perwatakan Azmi, walaupun Raffi, jejaka daripada keluaranga berada mempunyai kelulusan dari universiti luar negara juga adalah teman rapat Dhia sejak kecil lagi.

Tergamam apabila melihat Azmi menjadi pilihan hati Dhia dan bakal melansungkan majlis pertunangan, Raffi yang baru pulang dari luar negara merenung keseorangan dalam kesedihan dan kekecewaan. Namun hatinya ikhlas menyintai Dhia, lalu Raffi mengambil keputusan redha dengan apa yang berlaku.

Melly mengambil kesempatan untuk mendekati Raffi dan menidurinya ketika dia dalam keadaan mabuk demi membuktikan perasaan cintanya. Tetapi jerat dipasang Melly memakan diri sendiri apabila Raffi tidak mengendahkannya. Melly juga mendapati bahawa dirinya sedang mengandungkan anak Raffi. Tertekan dan terdesak, Melly mengenakan Azmi.

Azmi dan Melly ditangkap khalwat penduduk kampung dan ditahan di balai polis. Sejurus mengetahui berita itu, hati Dhia bagaikan dipanah halilintar, mengenangkan majlis pertunangan mereka yang akan berlansung tidak lama lagi.

Namun, berkat ketabahan hatinya, Dhia mampu memaafkan Azmi dan majlis pertunangan tetap berlansung seperti dirancang. Namun, majlis pertunangan mereka diserang keluarga Melly yang ingin menuntut keadilan daripada Azmi. Mereka mahukan Azmi supaya bertanggungjawab atas perbuatannya sehingga Melly mengandung.

Sekali lagi Dhia diuji dan ujian kali ini bakal mengubah hidupnya sampai bila-bila. Azmi dan Melly disatukan tanpa kerelaan Dhia yang hanya mampu mengalirkan air mata. Bagaikan pelangi selepas hujan, hidup Dhia didatangi Zikir (Adi Putra), seorang arkitek daripada sebuah firma di Kuala Lumpur. Zikir mempunyai seorang rakan baik bernama Fendi dan mereka bekerja di firma sama. Zikir sangat diminati Rose (Tasha Shilla) yang juga seorang pekerja di firma milik beliau.

Malang tidak berbau, Fendi meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya yang turut dialami Zikir ketika hendak pergi mengerjakan solat Jumaat. Zikir datang ke kampung halaman Fendi untuk majlis pengebumian yang terletak di Pulau Pinang dan ditemani isteri arwah Fendi, Suraya.

Ketika menjamah nasi lemak di sebuah gerai di kampung itu, Zikir terlihat Dhia. Mata bertentang mata, Zikir terpesona dengan keayuan Dhia. Ke manakah hala tuju Dhia setelah kehilangan Azmi dan apakah yang akan berlaku seterusnya di dalam hidup Zikir?

alkisah goreng pisang yg digoreng bersama2 ngan plastik

GORENG WILL MAKE YOU SICK This is a true story (from my friend). Mum said my uncle saw it in Tunjang (Kedah) and the pasar malam in Titi Chai Kangar (Perlis) where goreng pisang was sold in the afternoons. The hawker added a plastic drinking straw into a wok of hot oil and let it melt completely before he started to fry some bananas in the bubbling oil. This is why some fried bananas and ubi are so crispy... for hours...!! My uncle asked the hawker about this, but the hawker did not answer him. When my uncle told my mum about this, they realised this is how the hawkers ensure that fried food stays crispy for their customers. My mum said that in Thailand , they do the same thing to keep fried ikan bilis and fried onions crispy, even if left in the open for hours!! Another time, I was with my family in Cameron Highlands . It was 3:00 pm and we were hanging around the market area, where there were several hawker stalls. At one of them, there was a big wok of boiling oil with an empty plastic bottle floating in it and slowly melting. At first I thought it had fallen into the oil accidentally, but then I saw a little girl, about 7-years old, holding a pair of chopsticks and stirring the bottle around in the hot oil. I realised, Oh my God... these people were using melted plastic to fry food, so that the fried snacks would not turn soft when it cooled down later. Please forward to all your friends... DO NOT EAT CRISPY FRIED SNACKS from the hawkers!! Even if you don't see them melting the plastic in oil, they might have added the plastic a few hours before. After all, they keep the black oil for next day's frying as well, to save cost on cooking oil.


nota bijik: goreng pisang tu..sodap pe..giler x mkn hahahaha

Khamis, 17 November 2011

Gambar - MISS MALAYSIA UNIVERSE 2012 Kimberly Legget

danish tido awal mlm smlm
so dptlah tgk Masterchef..kalo x..suh pasang cd boboiboy dia tu...coiiiii ari2 tgkkk lak tu

sambil2 tekan cenel lain ada plak show psl Miss Msia Universe..layan je lah..lgpun dah final...mati2 igt Juanita tu malay..sbb namapun ala2 malay gitu..bila tgk nama betul..Juanita Ramayan..sah sahhh Indian ni hehehehe
dia ni mmg sgt2 gojes..igt dia yg menang..tp bila diumum dia dpt 3rd Runner..terus aku agak si kimberly menang ni..takan gabriella kot..hahahaha sbb gabriel dpt undi sms terbyk...no no no..kimberly lg gojes ok

yessss i vote for u kim..xsngka u menang Miss Msia Universe 2012
u deserved it..hehehehe
org penang ghopenye budak 18tahun ni
kacukan Msia/British
pasni nk suh anak2 aku kawin campur2 lah..volehhh hahahahaha
so dpt cucu nti pun lawo2 gitu...muahahahaha

dr kiri: gabriell 1st run..kim Miss Msia Universe...yg baju grey tu x tau sape..tp not final top 4 ok...then Lu Xane 2nd run and Juanita 3rd run

lawo kan

td pagi siap nk g ofis
tgk ape cenel ntah kt tv1..dia jd jemputan...dia kata..dia x fluent sgt BM..tp bolehlah nak ckp campur2 ngan BI..
ehehe cutelah dia

mcm juliana evans pun ado

congrat kim

nota bijik: tp aku adore Deborah Henry sgt2 ohsem gojes ok :)

ST - Bekpes Cucuq Bilis

pagi2 dah goreng cucuq tuk santapan pagi buat en.somi n anak2..dh 2hari goreng cucuq..deme ni mmg giler suka cucuq apa jua jenis cucuq pun bedal...lgpun sng nk wat pun..pki tepung garam serbuk kunyit skit n ayaq..cicah ngan sos cili padi perghhhh terangkat pedasnya
jemput semua hehehehe

nota bijik: tapau g opis skit :)

Rabu, 16 November 2011

WW-Muahahahaha

no. 2 ..3 n 8 tu yg x menahan kahkahkahkahhh berdekah3
(klik tuk tumbesaran yg sihat)

NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARD 2011 - SUDAHKAH ANDA VOTE??

aii dah vote ok
hope adalah msian blogger yg menang
dua2 aii bc n folow
dua2 aii admire
:)
gud luck

nota bijik: nk vote sila klik SINI

KL SOGO

alhamdulilah rini dptlah msok tgk earning kt nuff
kalo x..sejak 2menjak ni ssh nau nk msok
klik merata..asik2 kuo natang pasal Blog AsiaPacifik Award 2011 tu kan
tup2 dpt 1 BE baru..best2...xdelah segebusss nuff makbuyung tu :)

ok ok jom kita cuci mata sat kt KL SOGO
kome2 yg tgh bosan tu boleh berwindow sopin kt Trendsetter Online KL SOGO
mcm 2 ada..dr baju bajan smpi ke brg2 dapur..
tip2s berfesenista pun ado..kahkahkahkah

tp yg paling aku suka tgk model dlm TS KL SOGO tuh
Deborah Henry inthehse yaw!!!!
sgt2 gojes jelita n menawan hakhakhakkk
campuran Msian Indian (bapak) ngan Irish (mak)
Miss Msia Universe 2011 n akan berentap Miss Universe 2011 di Brazil

jaket tu sgt menarik :)

ada tips2 fesenista..jom layan

td dok tgk area brg2 dapur jek hahahaha

Miss Msia Universe 2011

jom terjah web beliau..ada link kt atas tu :)

nota bijik: thx NN..lebiu 4eber kahkahkahhhh
jgn lupa klik2 nuff aii ok..skit lg tu nk lalalalala :)

Selasa, 15 November 2011

pd ari itu 111111

jumaat lepas kira 111111 eh xpasan lak aku
kami ada celebrate tuk student yg tlh lulus dlm kursus yg derang amek
kira gradution ceremony secara kecilan sj..xde smpi nak pki jubah topi bagai :)
kursus sijil sahaja yg company kami tawarkan
mostly kursus2 yg company aku tawarkan more to engineering and
technician/engineer/manager/supervision
aku kt sini dah 3taun pun
malaih nak cite psl profile company aku ni..jom kita layan gambaq :)

kami order piza..kfc..cheese and choc cake

ni sbhgn yg lulus dlm kursus yg derang amek..tu psl setiap sabtu aku keje..depa pya kelas ritu..then psl tu isnin aku off..:)

kahkahkah x menahan tgk diri sndiri menongek mencikkkk
n yg pasti makyah tgh tu yg sgt2 aku xsuka..1st time tgk dia pki cengitu
kalo x pki jeans n tshirt lusuh jek..ritu kemain suar legging..ngan rantai bagai
ni sure sbb dia jeles tgk cina baju grey (org baru) melawo je g ofis..hahaha

teman pun nak gak tumpang :)