Sabtu, 30 Julai 2011

Welcome Ramadhan - Selamat Berpuasa

sempena menyambut bulan Ramadhan 1 2 hari lg..daku di sini nak amek kesempatan nak wish uozl yg beragama Islam...Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...dan Mintak Maaf pd semua jika ada tersalah tersasul terkata terusik jiwa dan raga uolz spjg kita berblogging..sm ada yg dah kenal atau belum :)

Semoga di bulan yg mulia ni..sm2lah kita menambahkan pahala dan ibadah kita kepadaNYA

haa caner persiapan Hari Raya uolz dah ready ke awal2?daku tuk baju melayu n baju kurung dah tempah awal2..yg lelain baju budak2 tu mayb dekat2 raya baru sopin kot..

yg best tahun ni bukan cam tahun2 lepas..persiapan sgt2 rapi expecially for baju kurung and baju melayu..sllu kelam kabut..main beli hat siap dah...tapi kali ni sempat nak g tempah..ha kau 5 psg baju raya aku thun ni...kelassss uuuu...ape xnya..b42 ni kan..aku mn ada baju raya...tiap kali raya boyot..tiap kali raya boyot..hahahaha..ni kes balas dendam la ni...kali ni bolehlah dikatakan sedondon hehehe
teruja sgt2..tambah2 tgk anak2 dara aku tu pki sedondon ngan mamanye..nilah 1st time dpt sedondon..n teruja lg sbb alana my bb tu nk pki baju kurung...sure comelll hehehehe

ha pose2 jugak...jgn lalai menunaikan kewajipan kita kepadaNYA

aku so far xnah tggl sahur..alhamdulilah mmg boleh bangun lah time sahur..xde mslh bg aku..uolz caner..ada yg liat ke nk bgn hehehehe

PARAM...tempat ni mmglah sllu kena terjah kalo bulan pose...nak2 yg tetiba ngidam nak mkn itu ini hehehe..tp aku jarang g sini..sbb sllu msk kt umah sbb x suka sesak2..tp kali ni xtau lah sempat msk ke x..sbb ada bb kecik ni rumit skit...insyallah boleh kot...:) kalo x sempat...param kn ado hiksss

jgn membazir tau..membazir amalam sape?haaa amalan syaitannnnnnnnn hahahaha

ha pe 1st menu pertama bulan pose korg?
haaa ape yg korang ngidam sgt2 1st berbuka ni..
sure penin kepala jugak kannnnnn

papepun slmt berpuasa

Jumaat, 29 Julai 2011

Dah xde daging lain ke ko nak buat jd makanan

comey x puppy ni...ermmm mmglah kita as a muslim x leh pgg anjing or bela anjing..tp kalo tuk tujuan tertentu xpe...tgk puppy ni pun rs nak pegang..haiiiii geram pun adakan comey bangat..TAPI mmg xde akai otak mn letak aku pun x tau...rs nak tibai je kepala deme ni apa yg marah sgt2 ni...ha cer tgk bwh..mls nk story pjg..rs sedih sgt2 bila diperlakukan binatang cenggitu...

lokasi : CHINA
kejadian : CHINESE DRIED PUPPY











nota bijik: dlm dunia ni byk perkara2 yg merbahaya yg diperlakukan oleh org2 yg sgt2 jahat disbbkan org yg bagus2/cerdikpandai hanya duduk tanpa buat sesuatu huhuhu

Khamis, 28 Julai 2011

Asyik Sggh eh

nk mkn "tuttttttt" smbil wat muka ala2 manja xketahuan hahahaha
sape?sape lg en. od lah...ngeee
hai mentang2 rini poket penuh...ahaks
ape lg...terjah "tutttttttt" lah nak tunaikan hajat en. somi
kami just takeaway jek..sbb laju2 balik nk tgk bola

amboiiiii asik sggh en. od kita..smpi terjojol molot...hiksss

ermmm sedaplah mama..tgk sampi penuh mknan dlm molot danish hehehe

apa yg "tuttttttttttttt" tu...












taraaaaaaaaa ni dia GCB mekdi

keasyikan rs..ermmm tul ke asik

gcb yg jd kegilaan bloggers..hahaha mn xnya...g blog ni ada gcb..g blog sn ada gcb...merata blog ada gcb hahahahaha

ayam kecik dr roti...cer daging tu sm size ngan roti kan best..pas2 jenis besar gedabak..berbaloi lah ngan regenye..ni x..seconit jek hehehehe..mau komplen lg kannnn


Msia bolehhhhhhhhhhh!!!!tetiba hahahaha
aku yg x teruja tgk bola..teruja tetiba
pls pls make msia proud ok...jgn mcm ritu games pertama cam hampeh
games kedua rancak...pls pls jgn noti ahaks

GATAI PUNGKOK - DPT 3 SEKALI GUS...ish3

assalamualaikum semua n salam sejahtera pd yg bukan muslim hehehe
how r u today..i hope uolz fine2..tenkiu..ngeeeee

caner rini ok x mood...aku ok jek..tgh rancak buat bw umah kwn2...:)

nak stori kt uolz ni
adalah mggu lepas xslah aku
asik dok menepek kt blog aku tu..sekali timbul lah satu iklan..cam menarik je..mmg sgt2 menarik pun cer tgk bwh ahaks

hahahaha tgn dok gatai klik...npk 3 butik yg tgh hot buat promotion
alahhhhh deme ni sllu jek buat promotion..
then excitedlah nak tau ape yg tgh deme promote tu kanzzzz

1st surelah klik londong ni haaa..kan slimming treatment tuh..sape xmau kan..sekali ada prize yg sgt hebat..then aku just klik I WANT TO WIN..then kuo bwh ni
dia suh match 4 fomfuan ni..kalo betul dptlah free treatment either one lah kot
sekali tuh aku pun suai padanlah kannnn..alahhh kacang jek
tup2 ko..mlm tu londong kol aku..TAHNIAH anda menang padan dan menang...puan elly dpt prize ENTRY PRIZES RM668...dlm hati awat xdpt yg hat RM8K tu..hahaha demand...pas2 dia tya aku apa mslh akulah...then nak dtg buat treatment bila...aku tya: smua ni free ke..yes katanya...aku just bg dia date jek..tp aku xtau lg nk g ke x...sbbnya malas sat lg pi kena dgr deme ni ceramah..pas2 mulalah sesi pujuk2..memaksa..then yg xleh bla...leh tya puan ada kad kedit..ada cash..bleh wat instalment 2xbayar..huhuhuhuhuhu..then bila kita kata xmo...paksa lg..tu yg aku segan nak pi..tp tgklah caner...badan dah out dah ni..tambah2 nak raya...kurang 1 2 cm or 1 2kg pun dah ok..leh pki kebaya..wakakakaka

nk bgtau kt uolz ni..aku bukan takat menang LONDON ni
tapi AKU MENANG DPT ENTRY PRIZE RM668 dekat

NEW YORK

dan

YUN NAM HAIR CARE


giler 3 sekali aku dpt...wakakakaka tu nmnye GATAI PUNGKOK..ngeeee

New York


Yun Nam

semua2 ni aku dpt..siap dah 1 hari rsnye aku nak amek cuti nk g ketiga2 tempat ni..ntah sempat ke x..aku x confem nk pi ke x...molot je ckp..tp malassssssss
tp kalo ada geng best gak..sape nk join aku hakhakhak

ha sape2 rs nak try klik pic no. 1 tu eh
sonang jek..rs uolz pun leh dpt..:)
jom jom wat treatment..mn tau raya nti..leh bergaya ahaks

Rabu, 27 Julai 2011

Wordless Wednesday - Caner nieh..problem sggh :(




Selasa, 26 Julai 2011

PROTON SAGA FLX






Proton Holdings Berhad (Proton) hari ini melancarkan generasi terbaru Saga, dikenali dengan nama Saga FLX bagi meneruskan kejayaan model terdahulu Saga FL yang dilancarkan pada penghujung tahun lepas. Selepas tiga tahun pengenalan Saga generasi terbaru, penampilan Saga FLX kali ini lebih menarik apabila tampil dengan sentuhan terbaru teknologi terkini transmisi pemboleh ubah berterusan (CVT – continuously variable transmission), menjadikan pemanduan lebih lancar serta memberikan prestasi keseluruhan lebih cekap.

Didatangkan dalam dua varian Standard dan Executive, Proton Saga FLX dilengkapi enjin bersesaran 1.3 liter CamPro IAFM, 4-silinder DOHC yang menghasilkan kuasa kuda 94hp@5,750rpm dan 120Nm@4,000rpm tork maksimum. Berbanding Saga FL, kuasa kuda enjin kini terhasil pada angka putaran rpm lebih rendah, iaitu 5,750rpm berbanding 6,000rpm. Tahap penggunaan petrol Saga FLX bagi setiap 100 km juga menjadi lebih cekap apabila dicatatkan 5.7 liter (manual 5-kelajuan) berbanding 6.0 liter untuk Saga FL, dan 6.0 liter melalui penggunaan kotak gear CVT (automatik 6-kelajuan) berbanding 6.3 liter untuk Saga FL dengan transmisi auto 4AT sebelum ini.

Menurut hasil ujian yang dijalankan oleh Proton, tahap penjimatan petrol boleh mencapai sehingga 4 peratus untuk perjalanan di dalam bandar dan hampir 10 peratus untuk pemanduan di lebuh raya. Selain pengenalan sistem CVT, Saga FLX Executive juga tampil dengan ciri keselamatan lebih baik seperti Sistem Antikunci Brek (ABS) dan Agihan Brek Elektronik (EDB), selain beg udara keselamatan berkembar untuk pemandu dan penumpang depan. Namun untuk varian asas Saga FLX Standard, model itu tidak dilengkapi ketiga-tiga ciri keselamatan tersebut.

Kelengkapan dan ciri-ciri standard lain tidak jauh berbeza antara Saga FLX dan generasi FL terdahulu, namun FLX didatangkan dengan warna baru Elegant Brown (coklat elegant) yang lebih menyerlah. Warna lain turut ditawarkan seperti Solid White, Tranquility Black, Genetic Silver dan Blue Rock. Harga untuk Saga FLX masih lagi kekal rendah dan kompetetif walaupun ditawarkan bersama sistem CVT dengan tambahan harga antara RM600.00 dan RM1700.00, bermula dari RM41,598.00 (CVT Standard) dan RM44,998.00 (CVT Executive). Varian manual Standard berharga RM38,598.00, manakala varian manual Executive berharga RM42,398.00.

Tempahan untuk model berkenaan sudah boleh dibuat di semua bilik pameran Proton Edar Sdn Bhd dan Edaran Otomobil Nasional Berhad (EON) di seluruh negara bermula hari ini. Anda boleh dapatkan lebih banyak info di sini SINI

kedit info Arena Kereta

Isnin, 25 Julai 2011

Sambal Telur Rebus Goreng 2in1

td pg kul 10 en. od kol dr tmpt keje beliau
tya..rini msk pe...bila kata rini msk sambal tumis teluq rebus goreng...
katanya oklah tu...request plak suh msk ubi kentang goreng wif teluq..tp xmo buh teluq lahhh dah msk sambal teluq..so aku just goreng ubi wif daging cincang...(hat ni xde pic sbb msk petang kang...sbb alana dah jaga..hehehe)

ada anak kecik ni kene msk simple2 n cepat dimasak
if kalo en. od ada..xpelah beliau leh bantu :)

oh lupa lak nk stori..y 2in1 cos aku letak ikan bilis sekali dlm ini sambal...so leh mkn teluq ngan ikan bilis sekali ngeeeeee

Sambal Tumis Telur Rebus Goreng

close up skit

resepi:

rebus 4 biji telur
(kendian goreng smpi kekuningan) angkat n toskan

cili kering + bwg besaq + belacan (blend)

ikan bilis
asam jawa
garam
gula

cara: tumis bahan yg diblend smpi naik myk. Dah naik myk, msokan perahan asam jawa. Then kaco gaul. Masokan ikan bilis dan telur. Garam dan gula. Kacau sebati. Wallah siap

Ahad, 24 Julai 2011

Pompuan Jatuh Dari Langit - AXE provoke

ritu ms sopin kt tesco...aku sibuk amek brg ngan anak2 aku..yg en. od lak ntah mn ilang ngan alana...bising gak aku..yelahhhh tiap kali g tesco sure kami laki bini hilang...hilang psl masing2 tgh kusyuk amek brg..masing2 dah tau keje masing2..ape yg perlu amek...
apa yg xde kt umah tu...en. od ni mmg boleh diharap...ms dlm pantang tu beliau lah yg g sopin brg2 dapur dr kering smpilah basah...dah tau dah mn yg ptt beli

tgh dok pokpekpokpek...tetiba npk en. od mai dkt aku...xdan aku nk tya g mn..siap bisik2 ngan aku smbil tunjuk satu botol....dia bisik smbil tunjuk botol kata...pompuan jatuh dr langit siap senyum2 lg...aku tgk botol tu..mula2 aku blur ape lah en. od ni merepek pompuan2 jatuh dr lngit
ni...ghopenye nilah spray yg ada dlm iklan tv AXE provoke yg ada pompuan2 jatuh dr langit sbb bau wangi laki tu...amboi2 en. od igtkan g mnlah td..ghopenye g amek spray tu..hahahaha sabo jelah..tu tgh seronoklah tu sbb pasni sure ramai pompuan jatuh dr langit dok serbu beliau..

apa2 jelah en. od...janji awak wangi
Axe provoke

Malaysia vs Singapore 23 Julai 2011 - SAFEE SALI i lap u

penyelamat smlm (2gol)

Malaysia kalah 5-3

aku bkn peminat bola...penyokong pun bkn...apatah lg nak tgk perlawanan bolasepak kt tv..hahahaha..tp kdg2 tu ada gak terlepas pandang mcm smlm..x tau pun ada games msia vs spore smlm..n xtau ape deme ni main utk ape..tu pun tau dr en. somiku...leh lak ajok en.somi g tesco beli brg dapur...sib bek lah en.somi bukan fanatik bola...hahahahaha tp nak gak cite psl bola smlm ni...

bila abis sopin2...sggh beli food kt kedai..en. somi kata..msia dah ketinggalan 1 gol...ms tu 2-1..ok lg lah kan...mn tau rezeki kita leh kejor lg..tup2 smpi kt umah...en. somi kelam kabut on tv..sib bek lah kt umah tu ada dua tv..kalo x naya ngan anak2 ahaks..tetiba jek dah 4-1...haa amek ko aku yg bukan fanatik bola dh jd singa..marah2 pemain2 msia ni..dr td syok tgk..jd aparaaaaaaaaaaa itu pun x reti main boleh ewahhhh sedap je ngatakan...tp mmg betul aku tgk deme main ntah hape2...

sib bek lah separuh ms kedua...wahhhh si safee sali msok tup2 dah jaring 2gol..cayalah safee tetiba jek I LAP U..hahaha...yelah dr malu 4-1...alhamdulilah dh jd 4-3...so aku igt leh kejor lg..sekali ha amek ko spore score lg sebijik....arrrrghhhh geram betul...betullah kata jurulatih Pahang, Dollah Salleh dlm Utusan Malaysia

"Saya perhatikan kita sebenarnya bermain dengan baik pada separuh masa kedua, cuma kita buat kesilapan apabila melepaskan gol kelima yang tak sepatutnya diberikan kepada Singapura"

haaaa kannnn...sokong sgt2 kata beliau...dan aku tgk byk peluang2 yg boleh Malaysia score..tp tulah bukan rezeki kannnnnn

papepun tahniah pd pemain2 bolasepak Malaysia sib bek lah 5-3....bukan 5-1 malu woiiiii hahahahaha


nota bijik: sure rmi blogger tgh laju2 buat SEO psl ni...lebatlah trafik korg ahakkk
eh kalo story n3 ni ada xbetol...tulun betolkan..yelahh aku bukan peminat bola ni pun main hentam kromo jek...heheheh

Sabtu, 23 Julai 2011

Melepas Hajat

baru smlm dpt lepaskan hajat (bkn hajat yg tu k hehehehe)
yg terpendam x tau dh bape lm
rs lega dpt mnm...giler lm x mnm ais since pas banak ritu...kalo dah menyusu badan ni ais2 ni pantang...tp teringin bebeno nk mnm float rutbeer A&W tu...rs lain je tekak
igt nk beli je rutbeer n eskem buat sndiri..tp tulah asik pelupa je..last2 smlm en. od ajak g mkn dkt A&W...dia tau bini dia mmg teringin giler nk mnm float rutbeer tu ahaks

hajat aku yg dpt dilepaskan smlm yehoooo

close up...adoiii xthn

coney dog..better 1906

ni pun pantang...tp nak mkn jugak hahahaha
sekali sekala xpe kan kan kannnnn

sapelah mak budak ni kannn....ish2 x senonoh

xnah sumur idup mkn menda ni...order la...alahaiii xsedap lah...waffle dia keras

nota bijik: ha amik ko semua hajat tu sedap lah mak budak ni mkn
last2 alana meragam kul 3pg...huhuhuhu tulah aku ni xleh mkn sebarangan
kang alana yg seksa..ritu bedal doyan x hengat..smggu alana meragam tobat xmo mkn dah....skit2 boleh kot ahaks

Khamis, 21 Julai 2011

Bihun Sup Darurat

bihun sup darurat

dinner pe korg mlm ni..sure best kan
td balik keje..gigih msk sup ayam kt bebudak tu
ni kes sbb danish suka mintak nasi..aku x kesah xmkn pun..lgpun en. od keje mlm
dia nk g keje mlm..dia jaga alana kejap..aku msk laju2 (a'ah keje mlm di mlm jumaat..ada ku kesah) wekkkkkkkkkk

danish ni mmg perut nasi..tgh2 mlm bleh je ckp
mamaaaaaaaaaaa...abg laparrrrrrrrrr...nk mkn nasi
aku: nasi ape tgh2 mlm ni..nasi abis
danish: alorrrrrrrrrr abg lapar la mama
aku: lauk xde..mama x msk
danish: nasi telur pun bolehlah mama
aku: siap!!!!! hahahahaha

budak ni siap request2 lg..nak nasi ayam lah..nasi ikan pedas lah (sardin)
kalo alana x buat pagai boleh je aku buatkan..tp kdg2 tgh alana meragam..suh je danish tgkkan adik dia

aku: caner mama nak goreng telur..sape nk jaga bb
danish: mama g msk..biar abg tgk bb
aku: ha tgk taw
danish: ye lahhhhhhhh...alana alana alana sini sini sambil tepuk tgn (gud boy)

aku lak tetiba tingin lak nk mkn bihun sup...celur bihun taruh je sup ayam yg aku msk td..jdlah..potong cili padi + kicap...amek kau pedas ke hujung nyawa hahahaha

x sabo nak tgk SEMANIS KURMA mlm ni
tajuk: ISTERI UMPAMA BIDADARI...artis jemputan SEPAH
wahhhhhhhhhhhhh sure gempak ni ahak

then katanya ANNISSA last episod rini
tu pun nak tgk gak..folow setiap epi taw hehehe

nota bijik: jap2 td danish mintak...heyyy mama...abg nak milo sejuk...aku: pulakkkkkkkkk adoiii

Wow muahahaha

ish2 g lah lap ayaq liur hangpa tu x senonong betul wakakaka
korg knl sape ni..ni lah marsha dibwh pokok klapak
menghiasi majalah FHM

x larat nk gelak tgk komen2 dlm ohbulan psl marsha ni
korang bclah sndiri
kedit kt ohbulan

tp best gak lakonan marsha dlm drama2 kt tv..not bad

giler funny :)

LESSON 1


A junior manager, a senior manager and their boss are on their way to a meeting. On their way through a park, they come across a wonder lamp.

They rub the lamp and a ghost appears. The ghost says, "Normally, one is granted three wishes but as you are three, I will allow one wish each"

So the eager senior manager shouted, "I want the first wish. I want to be in the Bahamas , on a fast boat and have no worries." Pfufffff... And he was gone.

Now the junior manager could not keep quiet and shouted "I want to be In Florida with beautiful girls, plenty of food and cocktails." Pfufffff¡-. And he was also gone.

The boss calmly said, "I want these two idiots back in the office after lunch at 12.35pm."


MORAL OF THE STORY IS: "ALWAYS ALLOW THE BOSS TO SPEAK FIRST"
kahhhhhhhhhhh



LESSON 2


Standing in front of a shredder with a piece of paper in his hand, "Listen," said the CEO, "this is a very sensitive and important document, and my secretary has left. Can you make this thing work?"


"Certainly," said the young executive.

He turned the machine on, inserted the paper, and pressed the start button.

"Excellent, excellent!" said the CEO as his paper disappeared inside the shredder machine. "I just need one copy."


MORAL OF THE STORY : "NEVER, NEVER ASSUME THAT YOUR BOSS KNOWS EVERYTHING"
mmg punnnnnnnnnn


LESSON 3


An American and a Japanese were sitting on the plane on the way to LA When the American turned to the Japanese and asked, "What kind of -ese are you?" The Japanese confused, replied, "Sorry but I don't understand what you mean."

The American repeated, "What kind of -ese are you?"Again, the! Japanese was confused over the question.


The American, now irritated, then yelled, "What kind of -ese are you ... Are you a Chinese, Japanese, Vietnamese! Etc......??? "

The Japanese then replied, "Oh, I am Japanese."

A while later the Japanese turned to the American and asked what kind of 'key' was he.

The American, frustrated, yelled, "What do you mean what kind of -kee' am I?!"

The Japanese said, "Are you a Yankee, donkee, or monkee?"


MORAL OF THE STORY : "NEVER INSULT ANYONE" wakakakakaka



LESSON 4


There were these 4 guys, a Russian, a German, an American and a French, who found this small genie bottle. When they rubbed the bottle, a genie appeared. Thankful that the 4 guys had released him out of the bottle, He said, "Next to you all are 4 swimming pools, I will give each of you a wish. When you run towards the pool and jump, you shout what you want the pool of water to become, and then your wish will come true."

The French wanted to start. He ran towards the pool, jumped and shouted, "WINE". The pool immediately changed into a pool of wine. The Frenchman was so happy swimming and drinking from the pool.

Next is the Russian's turn, he did the same and shouted, "VODKA" and immersed himself into a pool of vodka.

The German was next and he jumped and shouted, "BEER". He was so contented with his beer pool.

The last is the American. He was running towards the pool when suddenly he steps on a banana peel. He slipped towards the pool and shouted, SHIT....,


MORAL OF THE STORY : "THINK TWICE BEFORE YOU SAY SOMETHING, BECAUSE SOMETIMES ACCIDENTS DO HAPPEN"
ni lg lahhhhh klakar nak mmposss


LESSON 5


The organs of the body were having a meeting, trying to decide who was in charge. Each organ took a turn to speak up:
Brain....... .. I should be in charge because I run all body functions.
Blood....... . I should be in charge because I circulate oxygen for the brain.
Stomach... I should be in charge because I process food to the brain.
Legs........ . I should be in charge because I take the brain where it wants to go.
Eyes........ . I should be in charge because I let the brain see where it's going.
Asshole..... I should be in charge because I get rid of your waste.

All the other parts laughed so hard and this made the asshole very mad.

To prove his point, the asshole immediately slammed tightly closed and Stayed that way for 6 days, refusing to rid the body of any waste whatsoever.

Day 1 - Brain got a terrible headache and cried out for relief
Day 2 - Stomach got bloated and began to ache terribly
Day 3 - Legs got cramps and became unstable
Day 4 - Eyes became watery and vision became blurred
Day 5 ! - Blood became toxic and poisoned the body
Day 6 -The other organs agreed to let the asshole be in charge.


MORAL OF THE STORY: "NO MATTER WHO YOU ARE, OR HOW IMPORTANT YOU THINK YOU ARE, YOU WILL FIND THAT IT IS ALWAYS THE ASSHOLE THAT IS IN CHARGE" miahahahahah

Rabu, 20 Julai 2011

Wordless Wednesday - Yelahhhh tu ahaks

Selasa, 19 Julai 2011

Persandingan Farah AF2 & Johan

korg dh tgk ke gambar2 farah sanding?kalo dh tgk aku nak tgk gak nak abadikan dlm blog aku..heheheh cantek lorrrrrrrrr farahhhh...mmg glem abis persandingan beliau...lain dr yg lain..hebat gak deme ni eh...bkn calang2..hahahahah gah sggh no..bertuah lah farah
ahli perniagaan eh Johan tu..katanya dr Penang...bila nak wat sanding kat Penang lak..cheq nak mai tgk..kehkehkehkehkeh..nti farah mai dok Penang ka?

lawo

cantekk

tingginye hidung dia..ni kalo dpt bb sure cam bollywood paten ni kehkehkeh

lain pulak aku tgk si Johan ni...hensem lak..mlm ni nk cari en. somi lah hahahaha

indah

nk tgk lg kedit to ohbulan

nota bijik: adoiiiiiiii nak tergelak gila2 bc komen kt gambar2 farah dlm ohbulan ..dah jd gaduh2 lak dlm tu..psl sanggul farah tu lah..heheh korang bc lah sndiri..den nak sambung gelak kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhhh