Isnin, 28 Februari 2011

Haiiiii sempat lagi tu..

pg ni gigih aku msk tuk org2 tersayang...alhamdulilah skrg ni semua pakat nak diet...sape diet tu..sape lg aku ngan od ler...hehehe sng keje..x pyh susah2 nk msk yg lampau2 tahapnya...

so rini od request nak bekpes sandwich sardin...aku lak teringin nak mkn lempeng kelapa..sllu mil yg buatkan..so rini aku lah yg gigih buat...

anak2 pulak aku msk je nasi goreng...nasi tu aku goreng siap2 simpan dlm rice cooker..so sntiasa panas..leh mkn smpi petang...x larat dah mama kamoo ni nk msk byk2 kali

selesai msk aku nak rehat..penat...sejak dah nak dekat due ni mmg x lena tido..nak2 dua2 org tu nak tido sekali..ngan mama kamoo yg gemuk ni mn nk muat katil tu..terpksa lah mama kamooo berhijrah ke bilik yg lain...lega skit...ni sbbnya od keje mlm..sure jd mcm ni lah...kalo keje pagi sng skit nak tido pung...

sandwich sardin request by od

nasi goreng biasa tuk budak2 tu (budak 2 org tu mmg perut nasi) hari2 mintak nasi :)
nasi goreng pun xpe...nasi kosong mkn ngan telur kicap pun orait je..sng keje

lempeng kelapa mak buyung punya mkn ngan sambal tumis bilis..nyum3

nota bijik: nk lawat umah kwn2 dulu pas2 mandi..then rehat..
then ada cek-up kt klinik..hope berat maintain x naik2...kalo naik jugak
xmo makan boleh???:)

Ahad, 27 Februari 2011

Perkahwinan Shuib Raja Lawak & Siti Sarah





sekitar majlis perkahwinan siti sarah dan shuib raja lawak
semoga bahagia hgga hjg nyawa
kecik molek je depa dua ni...sgt2 sesuwai ok hehehe

smoga dpt anak cepat2 ye..jgn tgu lm2 hehehehe
kredit to ohbulan dan sensasi

Jumaat, 25 Februari 2011

Sandwich Tuna Mak Buyung

haaa kan betul tu..mak buyung sorg ni tgh diet....kahkahkahhh gara2 g timbang ritu nek kilo2 taw..marah aku kt timbang tu taw...timbang tu x betul agaknye...tiap kali timbang sure nek...sekali je nek skit 0.5kg..yg lelain tu adoiii malas nak gtau lah sakit ati...miahahahah

dek kerna takut berat yg melampau tu kan..riso lak kang nak push x larat...bb beso lah...scary uuu...so aku ameklah langkah berjaga2 ngan pemakanan aku ni...so far alhamdulilah 2 hari x mkn nasi dah....kehkehkeh hope boleh bertahan smpi hujung due nti insyallah..kalo x boleh..xpekan hehehehehehe

so rini just lunch mkn sandwich tuna jek...lama jugak x mkn tuna2 ni...
ritu bbsitter ada bg tuna...td balik umah jap...racik2 tuna tu..taruh cili padi..bwg...mayo...wallah siap pun sandwich tuna aku..simple je kan..tp sedap pedas meletop...kalo ada tamato salada ke lg sedap...xpelah janji perot kenyang....

tuna ayam brand+cili padi+bwg

tambah mayonis

taruh atas roti (tu pun nak taip ke hahahah)

wallah siap...diet mak buyung ari ini

nota bijik: tgh cari yongtaufu yg kuah pekat tu
huhuhu sape2 tau kt penang ni leh dpt kt mn

Khamis, 24 Februari 2011

Bihun Goreng Sempoi

pg2 aku ni bekpes just milo ngan sekut kering je yg ada gula2 tu...brand tiger/munchy...sedap...hahahaha..jaga badan ke mak buyung..a'ah jg badan pun satu hal sbb berat dah melampau dah ni...riso lak...kehkehkehkeh

so kalo dh smpi tghari tu mmg lapo giler lah kan..skrg x layan dah nasi2...tu nak elak..boleh ke?miahahaha..selagi boleh elak ler...so td sempat masak bihun goreng...sib bek od ada umah..kol dia suh rendam bihun n bw kuo ayam dlm esbok...smpi umah tu terus lah kling klang kling klang msk...bihun goreng ni feveret aku....

jdlah mengisi perot yg kosong ni...ish mlm nk mkn pe...minum milo n oat je lah..hahahaha..bb ok dah skrg..dah beso jgn ngade2 nak mkn byk2 ye..:)

lg 24 hari nk meletop...dupdapdupdap

Rabu, 23 Februari 2011

Semangat Belajar semakin membara hehehe

smlm mmg x sabar nak balik
sbbnye smlm meja n kusi danish dh smpi cuma kena amek kt kedai perabot tu
od yg order meja kusi tu...tp smlm baru dpt pung
ari2lah budak danish ni dok tya...mama abah...abg nak kusi meja
dok bgtau lah kt dia...abah dah beli tp lmbt skit...hari selasa baru dpt

so smlm balik2 keje terus lah amek budak2 tu g kt kedai perabot..alah kedai tu dpn umah tp kenalah nek kete sbb seberang jalan ahaks...
smpi2 je kedai tu danish sgtlah teruja...over xcited..ntah hape2 lah budak tu...overdos kot hahahaha...smpikan dia lah tulun angkat meja kusi tu msok dlm bonet kete..then ckp kat abah jom balik...amboiiiiiiiiiiii...kekehkehkeh

smpi2 je umah...terus rasmi dah...then tya...mama mn buku ABC abg?ada umah aciklah (acik tu kezen..anak pd bbsitter)...ooo kemain danish lari2 laju2 g amek buku ABC dia...(umah bbsitter sebelah umah jek)...dpt2 je buku ABC dia terus xcited nak study...berebut gak lah adik badik ni..dah lah meja kecik tu jek...yg adek pun nak jugak...nasib bek la beli 2 kusi...xdelah nak gaduh2
berebot bagai...seronok lah tgk anak2 teruja n hepi...kata kt abg
haaa belajar pandai2...kalo x mama abah buang semua sekali....danish kata...xnakkkkk nak baca buku...nak g skolah...haa cam tu lah hehehehe

korg bglah menan otomen ke robot ke...atau kalo g tesco kt penang ni...msok2 tesco tu sure ada toys department...xde heran dah budak danish ni ngan toys2 semua...dia akan pi kt tmpt jual2 buku2 tu...hahahahaha...kalo korg ckp kt danish...nak otomen...dia leh kata...no no no otomen..jgn ckp otomen...ckp baca buku...hahahahahaha

buku ABC dia jenuh gak berangkut..dr umah ke umah bbsitter...basikal dua beradik tu pun sm...kang meja kusi ni pun dia suh angkut sekali...nasib la umah bbsitter bape langkah je dekat
sebelah umah huhuhuhu

nilah meja n kusi yg baru beli smlm...beg tu penuh ngan buku2 ABC danish...pensel box transformers..ni semua akan diusung dr umah ke umah bbsitter setiap hari kecuali hari ahad n isnin hehehe

dua beradik tlh rasmikan meja n kusi n xcited nak belajar...
sesi sekolah dah start...hahahaha..mari belajar

kemain rajin..smgt2

danish yg paling teruja hehehe

nota bijik: thx to abah sbb beli kusi n meja hehehe
balik dr amek kusi meja tu danish x abis2 sayang kami dua kahhhhhhhh

Selasa, 22 Februari 2011

Anuar Zain dgn kekasih barunya..upppsss

ado yg pitam ke tgk pic kt atas ni hakhakhakkkk
sure peminat fanatik anuar jeles tgk fara fauzana berpegangan tgn bersama anuar
makan ati ulam jantung la korg eh..sib bek aku x minat si anuar ni...tp ada kwn2 yg giler kt si anuar ni...hahahahaha
tgklah si fafau tu kemain lentok..n senyum smpi tinge...sure dia pun mimpi 44 hari 44 malam atau x mandi 44 hari 44 malam kahhhhhh berdekah
gelak aku bc dlm ohbulan td

nota bijik: amboi laju je aku hapdate rini...

Aiii dah Join...U?FACEBLOG



serba sedikit psl Fblog
copy paste jek



SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTI FACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH

Update BE



2day cek nuff...dpt BE maxis daaa
alhamdulilah...BE x jemu2 bertandang umah eden yg x seberapa ni
yg lama sudah tiada.berganti yg baru..mcm ni barulah aiii lap u nuff (aik cm pantun pulak) wakakakaka
bila tgk total earning...ish dah boleh sgt2 pun nk cash out..tp xmo lah dulu..bior dia berbukit bergunung ganang dulu baru nak cash out..sat lg nk tgu yg baru jenuh gak..dah lah nak meletop pulak lg lah x sempat nak buat bw n terjah blog kwn2

1st cek pun jenuh gak nk dpt blablabla :)
ms tu mmg boleh dikatakan blogger tegar
ms tu mmg glem nm el..(ye ke...ke perasan je) hahahaha
rindu pula pd geng2 yg sllu dok bw..ntah kemana hilangnye
jap timbul jap tengelam...bila timbul mula woiiiiiiiiiiii hang pi mn...weiiiiiiiiii lm x npk kahkahkah...masing2 bz kan
tulah dia

bila eh nuffnang nak wat gedik santai bersama blogger penang..teringin lak nak beramah mesra ngan nuffnang ni..asik2 kt KL..baru2 kata kt EPO...ermmm xde rezeki nak jpe depa ni lg

skrg ni nak bw pun rs xde selera
xde selera cm mn tu...means...bila bw tu org x bape rmi mcm dolu2...siap boleh hang lappy lah
shoutmix banned lah..mcm2..kahkahkahhh skrg ni npk relax jek...suam2 kambing gurun je

LAGI 26 HARI LAGI NAK MELETOP
JENG JENG JENG


Isnin, 21 Februari 2011

Ketiau Sup One Day Only

assalamualaikum semua...
adoiiii dah nak sarat ni nak buat bw pun dah semput
maafkan diriku sbb x dpt nak jenguk blog kwn2 semua
harap semua memahami..jgn pulak korg x jenguk blog aku pulak
insyallah kalo kat ofis tu akan ku terjah..tp pabila di rumah tu x janji lah taw...ngan budak2 tu lg..keje umah lagi...ngan bb yg semakin berat ni lg..(ke aku yg berat) hahahahaha
pas wat keje sure baring2..or tido..yelahkan penat...:)

mls nak cite panjang...jom layan
KETIAU SUP ONE DAY ONLY

hahahah rini satu hari mkn ketiau sup..aku x msk nasi
budak2 tu pun layan jek
sng pun msk nye..dh lm giler x msk ketiau sup even bihun ke...mee ke..

KETIAU SUP ONE DAY ONLY

Jumaat, 18 Februari 2011

Ni keje korg ehhh

klik tumbesaran kalo x npk :)

td bila bkk akaun nuff
sj2 lah intai kot2 dpt BE ke hape
tp BE dah jd meter..tggl satu lg BE tu pun kejap2 ada kejap2 ilang

then sj2 lah godek2 kt akaun nuff tu..then terklik keyword
x reti sgt psl keyword ni tp nak cite sbbnye
nk tergelak terbahak2 smpi anak dlm perot pun ikut sm..miahahaha
apalah depa cari kt sini smpi keyword tetek tu jd trafik paling hebat
miahahahaha...ooooo ni keje korg eh dok skodeng mende tu...kahkahkahhhh
ramai gak yg search psl tetek ni eh...masyallah :)

apa2 pun thx lah pd yg sudi hit trafik kt sini...aii lap u kehkehkehhh

Khamis, 17 Februari 2011

Pertunangan Ally Iskandar dgn Aishah Zainal


perghhhhh bila tgk set warna tema pertunangan derang ni..mata rs nak terjojol kuar..merahhhhnyeeeee..sure perasaan depa ni masing2 membara jek...fuhyooooo
pertunangan ally ngan aishah (naib jore Gadis Melayu musim pertama)...semoga smpi ke jinjang pelamin eh...kredit to ohbulan

Cek homework danish

skrg ni x pyh lah nk suruh danish belajar..dia sndiri dah pandai buat sndiri..kdg2 dia pulak mengajo aku hehehe...kdg2 tu aku mls lak mengajo..dia lak meronta2 suh ajo dia...adoiii fenin gak cam ni kan hahahaha...skrg ni dia dh pandai dah tulis ABC...kdg2 tu bila tanya mn A..mn B...ok pulak..kdg2 tu dia wat pagai...hentam kromo jek...biorlah...aku lak skrg ni dah slow skit mengajo danish....od yg take over...insyallah pas beranak ni gigih lah aku..skrg ni aku kan skit2 baring skit2 baring..ate penat kan...hahahaha

jom kita check homework danish...sllu kalo danish dah abis belajar baik siang or malam..aku akan tgk2 lah buku ABC dia...ha smlm gelak sakan aku bila tgk danish ni tulis perkataan O..wakakaka..boleh lak dia g lukis2 mata mulut kt dlm O tu...mcm2lah danish ni....mmg seronok tgk perkembangan danish skrg...sng beno dia nak belajar..bkn mcm dulu2 tu...asik kena pukul je ngan aku kehkehkehkehhh...

sok ni dah janji ngan danish nak belikan kusi ngan meja kt dia..sng dia nak belajar..kemain suka dia..x abis2..mama..mama mn meja kusi abg....sabo sabooo nti mama belikan :)

ni lah yg aku gelak x thn tu..adoiii danish ni sabo je lah hahahahaha

Rabu, 16 Februari 2011

Kalo x thn sgt..x sempat..boleh je buang on the spot..

latest product dr China
boleh je order
kt sini
http://www.kencingktsinipunboleh.com
wakakakakakakaka
layannnnnnnnnnnnnn




nota bijik: tuk anak2 kecik yg x thn boleh la kot eh pakai..:) yg darurat xdpt cari toilet hehehe

LIVE: Kuih raya lg


LIVE: Kuih raya lg, originally uploaded by elly_syok007.

pg smua..td ofismate bg kuih raya lg..lapo x mkn lg..jom bedal :)

Selasa, 15 Februari 2011

Masak Lomak Cili Api

rini msk lunch MASAK LOMAK CILI API
3 hari cuti x g mn2 pung...od keje..huhu sian mak buyung ni nak jln2 terpaksa memerap kt umah...xpelah lg bagus..boleh exercise push2..tarik2 napas...rehattttkan badan..jgn terberanak awal sudah hahahaha

Salam Maulidul Rasul pd semua

penatttt nak rehatttt :)

Isnin, 14 Februari 2011

Parpu Telur & Sambal Tauhu

walahhhhhhhhhhh siap menu lunch rini..penatnyeeeeeeee..penat2 tp x banak2 jugak hahahaha..lmbt lg laaa bln dpn..gigih jugak memasak buat keje umah...
semua dah setel...bgn g kedai beli bhn nk msk...kemas umah..msok kain dlm mesin..sidai kain..mandikan budak2 tu...smbil2 msk...dh setel..aku lak mandi..pas2 skrg mengadap laptop hahaha..pasni nak rehat..

korg nah mkn parpu telur...aku sejak kawin ngan od baru tau ape itu parpu telur..sedap taw...rini 1st time cuba resepi yg diceduk dr Mat Gebu..sllu mil msk x nah nak amik tau hahahaha
sempat jugak msk sambal tauhu..yum yum yum...tp skrg ni x lunch lg...kami dh kenyang mkn nasi lemak pg td...od keje..tggl kami 3 branak kt umah...cuti 3 hari ni x g mn2 pung...

skrg musim panas plak...cepat nau letih n berfeluh...sehari mandi 3 4 kali

oklah nak g lawat umah korg plak..pas2 nak tidoooooooo...:)

sambal tauhu

parpu telur tumis darat

Ahad, 13 Februari 2011

LIVE: Mamaa..laparr


LIVE: Mamaa..laparr, originally uploaded by elly_syok007.

Bb dlm dlm perot xleh dok diam..lapo kot..aku pn rs lapo gak..nk buat cokodok..pisang tggl bape bijik je gara2 danish bedal..jdlah tuk kami..kalo ada od sure xckp..sbb kami smua antu cokodok haha

Nasi Ayam Black Pepper

yuhuuuuuu msk ape tu puan el...
rini msk nasi ayam black pepper
td pas solat subuh cm biasa tido balik
tgk2 jam dh kul 9pg..danish gerak kata nak berak...xleh tgk mama nak rehat lama taw budak2 ni
td solat dah kuo ayam dr esbok..so sng nak cuci n msk
pas bgn tu terus lipat kain yg smggu x lipat..hahaha..tgh cuaca x panas terus kerahkan diri melipat..selesai melipat..kerah budak2 tu g mandi pulak..then bio deme main ayor..aku lak dok sibuk mula memasak...dah siap tuk memasak...tggl dulu..g msok kain dlm washing machine..then setel budak2 tu mandi..dah setel mandi pakai bju..baru mula masak...

dulu rajin gak msk nasi ayam ni..tp dh lm xmsk..so sllu msk ayam tu goreng sj or madu..kali ni nak msk black pepper jek..xdelah pedas sgt..sbb budak2 tu ada kan...
selesai msk..giliran aku lak mndi..so mmg td x sempat nak bekpes..budak2 tu pun mkn roti jek pg td...so selesai aku mandi...perot mmg dah lapar giler terus
mkn...budak2 tu mkn sndiri..od lak keje pagi rini...sat lg setel update jln2 umah kwn nak rehat n tido..penat 1/2 hari ni...:)..petang baru aku muncul ye :)

nasi ayam black pepper

nk cite psl arwen ni..mmg geram aku ngan budak ni..kemana aku g membontot je ikut aku..even aku g buang ayor beso ke g mandi je..sure membontot then tgu aku kt tepi pintu..then kalo msk pulak sure jek mengaco...sat lg aku marah dah mula cebik ngis...eeeeeeeeeeeeee..bkn nk menolong aku..mtk tulun liat beno taw..

rini dah start pki cd..:)

smlm jatuh tertiarap kt tepi pintu bilik ayo...tu keje membontot la tu..lantai licin..ha ngis..aku bio mls nak amek taw...

2 adik badik yg berebot nak duduk kt kusi merah ni..kusi merah ni dh 5 thn simpan dlm stor...beli ms anak dara lg..sayang nak pakai..od lah bw kuo...sat lg jahanam lah kusi ni

Sabtu, 12 Februari 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger


Lama x join GA ni..kali ni nak join GA sahabat senegeri..Gie
hadiah pun sgt best hehehe
sape2 nak join sila klik link kt atas tu eh :)

Jumaat, 11 Februari 2011

LIVE: Durian runtuh


LIVE: Durian runtuh, originally uploaded by elly_syok007.

Bos pgey..igtkn nk diskus psl keje..tp lain lak dia bg..katanya dis gift frm me..i knw u need some blanja 4 ur bb..huwaa tdiam aku coz x sgka bos murah hati..syukur alhmdulilah

LIVE: kari ikan pari wif smbl blacan

Walahh siap menu lunch rini..1/2 jam setel..ready to melantak hehe

Plan Bajet

anak dah msok 3 ni...kena wat belanjawan hehehe
lgpun anak2 aku semua masih kecil
so nak x nak kenalah plan bajet kan..kenalah berjimat cermat
for this coming bb...dah plan nak guna cloth diapers (CD) tuk bb n arwen (2nd child)
so belanja pampers dah kurang kt situ..danish lak mmg x pakai pampers dah

cd yg aku beli dr kwn blog kakngah

aku bli beli 8pcs dulu...almaklumlah cd ni kan mahal..beli skit2 dulu..nti ada duit or rezeki beli lg tambah..so yg ni aku beli tuk arwen..for bb nti mayb pakai cd ms umor 2weeks...pengunaan cd ni mmg leceh skit..kena rajin basuh..xpelah lgpun cd ni leh pki lama

plan bajet ke2 ialah breasfeeding
kali ni aku dah nekad nak bf
lg satu penjimatan..hope sgt2 dpt bf bb smpi umo 2 thn
rmi dah kwn2 berjaya dlm bf membuat aku semangat nak bf kali ni
bkn x penah bf b4 ni..tp takat 4-6 bln dah stop
ntahlah mayb ms tu xde pengetahuan bf ni...bila kwn2 mula bf..byk gaklah knowledge yg aku tau..so bolehlah ready tu bb ni plak...sgt2 berdoa agar aku dpt bf kali ni ngan jayanye...jgn stress sudahhhhh...huhuhuhu amin


Khamis, 10 Februari 2011

biskut mazola


biskut mazola, originally uploaded by elly_syok007.

Dpt kuih CNY lg..tokeh potostat bg..jom mkn

Rabu, 9 Februari 2011

Melayan....memasak...mengajar..sgt2 letih

sgt2 letih..ms update ni pun rs mmg x larat sgt2...tp gigih gak nk update
balik dr keje td dh npk dah kelibat dua budak ni tgh main beskal...npk aku terus ckp...mama nak g padang mainan...aku kata..rini x bleh la sayang...mama kena masak..nti abah kamoo balik...mengamok lak si abg...last2 aku kata oklah tp kejap je taw
dgn bertiga kami nek moto g lah padang mainan yg 5 minit je dr umah..terhibur lah hati bila tgk anak2 kemain suka...bkn rini je taw smlm...2 hari lepas..3 hari lepas..hahaha kira hari2 lah...yg lepas2 aku ok lg..sbb x pyh msk...abah dia keje pagi so ada ms aku bwlah depa ni g sini..kalo abah ada or keje petang..abah depa yg layan

arwen ni suka sgt tgk org...tgklah kusyuk tgk org sn sini..lg2 bebudak

dia ni jgn ckplah...mmg tmpt dia hahaha

sib bek la depa ni dh beso...aku just pantau je..kalo kecik lg...x hingin aku nk g sini hahahaha

aku siap bw bekal air....seronok pulak bw bekal2 ni...pas main2..kita minum..baru lega kan abg...arwen yg takut sgt nak msok lubang gelungsur tu..yg lelain ok je...

nak dekat kol 7 tu...kami g ronda2 kt kwsn perumahan..danish sgt suka tgk sekolah tadika kt situ..kan ada mcm2 playground...kalerful...pas main2 kt padang mainan tu..sure dia ajak g sggh tadika kt situ...dia mmg excited sgt2...:) sllu dok kata..abg nak g sekolah sini...mama jomlah masok dlm...x boleh lah abggg...sekolah dh tutup..lain kali...huhuhu

smpi umah..suh budak2 tu mandi...tgh depa dok mandi aku lak ready nk prepare dinner...korg jgn katalah aku rajin...alah lauk simple nk mmpos jek..aku pun skrg bkn larat sgt...mn msk yg sng aku buat jek...aku msk daging masak merah ngan nasi goreng...wallah siap...dah siap semua barulah od smpi umah...aku lak mmg dah penat sgt2..budak2 tu dh mandi..aku dah mandi..semua dh solat..terus dinner...alhamdulilah kami beranak kenyang :) w/pun dinner simple giler

lepas dinner...mengajo lak bebudak ni...skrg abang dah pandai A-Z tp kdg2 tu ada gak yg dia lupa...kdg2 A-I..tiba2 terus O-Z..hahaha mana ilang yg lain x tau..xpelah smgt dia nak belajar nak membaca melukis dah sebagainye mmg npk sgt2..smpikan segala bentuk mainan dia x main dah...g mn2..sure suh beli buku hehehehe :) otomen pun dah dah buang jauh2...alhamdulilah
mewarna pun dh pndai..tgklah yg dia kaler ABC tu..mula2 mmg kelaut lah dia kaler..tp lm2 npk dah dia dh pandai mewarna..sukaa...:) arwen tu abah dia yg tulun hahahahaha...xde minat lg npknye arwen...xpelah kecik lg...tp sgt bersyukur ngan perkembangan danish..buku2 yg aku beli semua dia simpan...mn2 pun sure bw..n sure akan bukak semua buku2 tu dia akan belajar
mama..mama..abah..abah...abg nak bc ABC..abg nak kaler..abg nak lukis..abg itu abg ini mcm2lah

budak2 tu dah penat..msok tido awal..hehehe
esok masih ada..penatnye tp syukur masih boleh buat keje w/pun kdg2 hangin sbb terlampau letih hahahaha..hanya od je yg tau