Rabu, 7 Disember 2011

Ni Bukan Hantu Mak Limah..Ni Hantu Mak Melly Balik Rumah

sape folow cite Tentang Dhia di TV3 setiap hari Isnin-Khamis pukul 7.00 malam sure tau ape yg aku nak cite ni kan...haa ada tgk x episod smlm...giler seram beb..xtau lak ada scene hantu dlm ini cite...dlm novel ada ke??

tup2 tetiba je ada scene pompuan kena rasuk...then ada ustaz mai..kaki melangkah masok terus ustaz tu ada feel2 somtin rong..terus tgk keliling..tu dia bkn hantu mak limah..hantu mak melly serba putih ngan wajah yg agak seram tu..aku tgk celah2 jemari jek...kehkehkeh mmg seram beb...w/pun scene tu xlebih dr 5minit..tp efek kt aku..adoiiiii smpi skrg dok teringat miahahahaha

sbb tu ms Dhia dikatakan mati aku dh agak..ustaz ni sure mai umah Dhia n dia pun akan rs somtin rong..then betul tekaan aku..ustaz tu mai dia npk ada bomoh siap terbang2 kt atas jenazah Dhia masih hidup tp org lain igt dh mati..Dhia kena black magic..cewahh omputeh gitu..kuang3x

Hahahaha padan muka itu Ku Salmi ibu kepada Zikir..baru berdangdut dongdang sayang horay sbb igt Dhia dh mati..sbb dia ni lah yg punca g jpe bomoh tuh...xmo menantu kan Dhia..konon2 nak bermenantukan si Ros lawyer anak Tan Sri..yg kunun2 nak g AFRIKA tu sbb Ros sponsor...mimpilah ko Ku Salmi...mau koma episod rini dia tau Dhia hidup balik kahkahkahhhh

nak tau lebih lanjut pasai sinopsis Tentang Dhia klik SINI

nota bijik: hantu mak melly tu sj je aku reka
(melly kwn kepada Dhia..mak melly mati kena bunuh)