Jumaat, 2 Disember 2011

Lunch date @ BREEK CAFE

smlm kami bedua g lunch date kt Breek Cafe Queensbay Mall..
aku amek 1/2 day cuti..en. od mmg dah coti
sllu dok p kt Qbay..lalu je kt Breek Cafe tu...smlm dpt gak mkn kt situ
Ada byk tmpt mkn kt Qbay tu..tp nak msok dlm tu poket kenalah penuh..hahaha
kalo takat nak mkn berdua no hal..tp kalo bw anak2..hahahaha lenkali lah nok

mmg dah sebey kt Breek Cafe ni halal..
tp ms kami pi sn tu..lain plak cafe dia..dah bertuko wajah..dulu lagi cantek..la ni npk baru lepas renovate jek..so xpelah..mls nak pikir tempat lain...dlm ati nak mkn Nandos..tp Nandos dah nah mkn..ape kata kita mkn tempat baru plak..

Sila2 :)

Deco not badlah..santai jek

Jom order

Mcm2 ada..menu RM5 pun ada..tp nape kami x order yg tu ek hahahaha

smbil tgu order smpi leh bc2

Ice Lemon Tea for Him

Green Guava for Me

Baked Seafood Rice - Nice

BBQ half ciken with BBQ smoke sause for Me

Beef + Fish Black Pepper with Fried Fries and Vege for Him

1+5

overall food kt sini oklah aku bg 3bintang hahahaha
igtkan pas lunch nk tgk movie..tp hampeh satu movie pun x best so kami just jln2 berpegangan tgn berfeluk felukan seiring sejalan gitu miahahahaha

xpuas bersama smlm..best sgt2 kalo berjalan berdua cam kapel jek
lama x mcm ni...yelah kami ni jarang nak berdua2 mcm ni
sebok ngan anak2..ms kami nak gerak tu pun anak2 dah npk dr rumah bs terus meluru nak ikut....abg ok je..kata mama nak g kuo ada hal jap..kakak lak ngis2 nak ikut...terus merajuk
hati dah luluh dah...tp paksa keraskan ati..kalo deme2 ni ikut..xde nak feelin2 cinta taw hahaha

so pasni hope dpt spend one day lagi
en. od mn kemana kita eh hehehe