Jumaat, 30 Disember 2011

HIS NEWLOOK 2012 - HARI PALING SEJARAH DLM IDUP KAMI DAN DANISH

smlm 29/12/11 merupakan hari bersejarah bg ahmad danish zikry 
dan juga aku n en.od jugak
huhuhuhu sedih sgt2 bila kena potong rmbut danish yg selama 4 taun kami simpang panjang since dia masih bb lagi xnah potong smpi tahap mcm nie
sllu aku lah potong rmbut danish kalo rmbut bahagian tu pjg sgt...n blkg tu pjg..tp tuk tahun ni kami biar rmbut dia pjg smpi pinggang
lg2 abg danish yg sgt2 sedih sbb dia akan kehilangan rmbut pjg beliau yg sgt dia syg
mmg xdinafikan sejak dia berambut pjg rmi yg kata...u pya anak sgt2 stylo lah..kacak lah..ensem lah..n rmi yg admire kt dia..tp apapun rmbut abg danish kena gak potong sbb nak msok skolah kan

smggu yg lalu kami ada bw dia g salun nk potong tp dia larik...
katanya abg xmo potong rmbut
ok ok ok fine..ada smggu lagi kami postponed smpi ke ari ni
smggu tu jugak aku try beri dia smgt n pujuk2...

mama: abg nk g skolah kena potong rmbut..nti kwn2 kata abg pompuan nak ke?
abg danish: alorrrrrrrrr abg laki la mama
mama: yelah mama tau..ermm kalo x potong mama bako beg ultraman abg nak ke?
abg danish: xnak xnak...baiklahhh potong rmbut ye mama..tp mama potong lahhh
mama: kali ni mama xleh potong..sbb ni potong pendek terus...xpe2..nti abg potong rmbut
mama beli cd ultraman byk2 bolehhhh?
abg danish: mama nak beli cd ultraman abg...ultraman tiga byk2
mama: iyeeee abg nak ape mama beli..tp kena potong rmbut dulu bolehh?
abg danish: baiklahhhhhh

kejadian smlm nk g tmpt aku sllu g buat rmbut tu..
tp perghhh rmi org...dan2 abg danish kata

abg danish: mama..rmi pompuan la...ni tuk pompuan sj (sbb dia tgk rmi pompuan)
mama: mn ada..mmg cam tu lah...ok xpe kita g cr yg lelaki pya kt kedai sebelah
abg danish: mama ikut abg taw
mama: ye ye nti mama dok sebelah abg time potong rmbut ok..xyah takut2..ok pya 
nak cd ultraman tiga x?mama beli byk2 nti woooo
abg danish: byk2 cd ke mama...(mood tgh takut2 nk kene potong)
mama dia plak mood sedih muahahahaha


 time ms kena sarung pelapik itam tu kan dia dah cuak...mama ape ni mama..ha ni nak lapik dr rmbut kena baju la sayang...muka nak ngis dah


 see abg danish nak ngis tp aku cool kan aje..kata mcm2 nak ultraman x nak ultraman x...mama beli byk2 smpi kata mama beli spender ultraman tiga...terus dia sengehhh kata...mama nak beli spender ultraman tiga..hehehehe gelak


time org tu potong...dia ngis smbil kata...rmbut abg dah ilang la mama...adoiiiii rs nk ngis ok..airmata aku dah lenang2 dah...abg danish kata..mama ngis nape?mama ngis sbb rmbut abg x pjg dah...abg syg x rmbut abg...abg danish kata sayangg la mama...suasana jd sedih kejap time tu en. od ntah kemana ngan alana


aku yg sedih menatap wajah baru abg danish



time ni rs ok skit...kasi smgt waja pd abg danish..dia pun npk cool dah smbil senyum2 kata rmbut abg dh pendek...abg nak g skolah


mmg abg danish x reti dok diam..mulut pokpekpokpek...kepala kejap kiri kanan bwh atas muahaha and lastly

























taraaaaaaaaaa...his newlook 2012 


en. od suh wat rmbut sytle gini...aku nak potong pendek cacak2 je..tp en.od xmo..ok fine..nti msok darjah 1 baru pendek cacak2 ye hehehe


kamoo sgt suuuwittt...cumil n encem lah..gud boy
sayang anak mama


time buat n3 ni aku xleh menahan terus kuo ayo mato bila tgk balik rmbut danish dulu...
sayanggggggggggggg giler2 ok


pas2 teringat rmbut ori danish ms kecik..ni foto ms dia umur setahun lebih..
cute x saya ahaks