Rabu, 14 Disember 2011

Flamingo Beach Hotel tempat lepak and piknik yang best

Flamingo Beach Hotel ni slh satu tmpt port yg sllu kami lepak...mmg best lepak sini ngan angin sepoi2 tp kuat gak hehe...luas...mmg sesuai tuk piknik n apa sj lah xtvt...ritu pas balik dr pusing2 kt Botanical Garden aka Waterfall kami sj singgah lepak kt Flamingo Beach Hotel ni kami park our kete kt tmpt perumahan yg sebelah ngan Hotel Flamingo ni...

Kalo pi beach ni xsah bebudak ni nak main pasir...siap Arwen dok tya..mama nak andi (mandi)..hahaha x boleh la sayang..kita duk jap je ni..lenkali ok...abg danish lak xsah kalo xkutip kulit siput..siap suh carikan dia plastik beg nak bawa balik...

Alana plak..xduk diam...berpusing2 nak main sm2 ngan abg n kakak dia..pantang kaki jejak tanah terus mengelupur nak ikut abg kakak dia...hohohoho

see..blum pape dh main pasir

mama tgk tgn abg dah kotor...lantak le

tgh carik kulit siput le tu

hjg bln ni nk kena potong rmbut abg danish..nk msok skul dh huwaaaa

Model Flamingo Beach..ini budak mmg suka main pasir..abis satu kepala dia ngan pasir

hat ada banana boat tu lah Flamingo Beach Hotel..so belah kami ni kira public beach
tp mana2 pun boleh

seronok ini budak..tp dlm seronok2 tu suh lepaskan dia miahahaha

gigi saya sudah 4 btg..saya suka gigit orang wakakakaka

alamak muka suci aii x npk plak...coiii
blkg kami tu lah Flaming Beach Hotel

nk tgk lagi Flamingo Beach Hotel klik SINI