Isnin, 5 Disember 2011

Buffered Earning Pertama DiBulan December 2011

jom bersopin di Thailand...cool :)


jap jek dah hjg bulan...bulan Disember yg pasti rmi kot org dok tgu..ada durian runtuh mungkin..hahaha..nak2 bln ni pun pastinya Year End Sales..lglah rambang je mata...sopin sn sini... sudah2 dah tggl ciput..hati2...yg ada anak2 nak msok skul tu...yg nak bayo roadtax/insurans kete..n sbgnya..nak bercuti or bersopin pastikan anda mengutamakan yg penting...bayar semua n setel semua hal2 berkaitan..barulah pikir untuk menyopin ataupun berholiday..barulah aman skit jiwa dan otak hahahahaha jgn pikir nak seronok je taw..last2 merana diri..berhutang sn sini...haip3 :)

sebentar tadi cek en. nuff..BE tuk bln 11 dah jd ME pun...tup2 timbul BE pertama di bulan Disember...alhamdulilahhhhhhh sayangggggggggggg en. nuff...kahkahkah

ikutkan hati kan nak je cashout duit tu tau...tp target xcukup lg...ntah bila lah nak cukup..mau tgu 4 5 taun kot kahkahkah ..insyallah kwn2 semua support lah aii ok jgn lupa checkitout my nuff tu sekali ahaks

thanks en. nuff sayang awakkkkk
n thx semua yg sudi mai sini xoxo :)