Khamis, 29 Disember 2011

2in1 - GIFT FROM US n TENTANG DHIA

 td pagi..bos masok terus bg satu brg..he said..my doter just come back frm US..so this is for you...staff lain pun dpt gak...aku bw balik nk mkn ngan anak2 n en.od
 

assorted chocolates katanya



sedap npknya


 close up skit


 org yg paling hepi dpt coklat



ok ok nk cite psl TENTANG DHIA kejap..nak luah perasaan gitu muahahaha


Makin lama aku tgk cite TENTANG DHIA slot akasia @TV3 tiap Isnin-Khamis
NAIK MENYAMPAH...TENSENNNNN...GERAMMMM...RS NAK TAMPAQ LAJU2 KT AKU ZIKIR n DHIA tu..rs  malaih dah nk tgk...tp kalo x tgk sat lagi x tau jln cite cam mn..apa yg terjadi pd DHIA n ZIKIR..apa yg mil DHIA nak plan pas2...dah tau perangai mak/mil cam tu lg mau percaya..kentut tul lah geram sgt2 taw... tp nk wat caner dh jln cite cam tu..director tu pun satu suka sgt wat citer cam ni huh

Aku kan paling x suka tgk kalo tgh2 sedap2 melayannn sesuatu drama tu..mula2 ok happyyyy..then tetiba scene org buat aniaya/jahat..smpi sudah buat jahat buat aniaya.. org baik jd mangsa...dlm pd tu si jahat tu menang sj...last2 si baik yg menang akhirnya..cam tu lah situasi TENTANG DHIA ni..eeeeeeeee sakit otak pun boleh tgk cite TENTANG DHIA ni..

Ntah ape plak jd tuk episod rini...tensen gua!!!EPISOD AKHIR rini ok..
en. od rsnya kita kena schedule balik agenda kita lah rini..bolehlahhh eh..ok ok ritu hutang kt aiii RM70 kira halal muahahahahahaha


bf gelap aku boleh????..ampunnn en.od hehehe


kusalmi ngan zetty mak zikir yg giler teruk perangai..sgt2 geram ok ngan beliau..tp kdg2 lawak plak muahahaha


cantek n cumil tul nora pki tudung cengini..sgt2 manis sat lg ada lah tu keluar TUDUNG NORA DANISH plak..tp overall jenis tudung dia pki sgt2 cantek...aiii loikeeee