Selasa, 15 November 2011

pd ari itu 111111

jumaat lepas kira 111111 eh xpasan lak aku
kami ada celebrate tuk student yg tlh lulus dlm kursus yg derang amek
kira gradution ceremony secara kecilan sj..xde smpi nak pki jubah topi bagai :)
kursus sijil sahaja yg company kami tawarkan
mostly kursus2 yg company aku tawarkan more to engineering and
technician/engineer/manager/supervision
aku kt sini dah 3taun pun
malaih nak cite psl profile company aku ni..jom kita layan gambaq :)

kami order piza..kfc..cheese and choc cake

ni sbhgn yg lulus dlm kursus yg derang amek..tu psl setiap sabtu aku keje..depa pya kelas ritu..then psl tu isnin aku off..:)

kahkahkah x menahan tgk diri sndiri menongek mencikkkk
n yg pasti makyah tgh tu yg sgt2 aku xsuka..1st time tgk dia pki cengitu
kalo x pki jeans n tshirt lusuh jek..ritu kemain suar legging..ngan rantai bagai
ni sure sbb dia jeles tgk cina baju grey (org baru) melawo je g ofis..hahaha

teman pun nak gak tumpang :)