Khamis, 10 November 2011

KL???5K????

td pagi terkejut tergempak dibueknyo
sib bek xluruh jantung kahkahkah tp
nak lawak pun ado
pg td bos aku nk jpe aku..msok2 jpe dia td terus kata:

boss : how are you elly?(mcm lama xjpe plak)
aku: so far ok je sir..tp quite bz...with the kids growing up..so xbyk sgt rest..tido pun xckp
boss: itu biasalah..i understand. But if you need some rest or datang ofis lambat mcm last time (10.00am-6pm) i boleh bagi.
aku: its ok sir. Thank you
boss: Are you sure?
aku: (dlm hati) ni sure ada ape2 ni..sure boss. Its ok
boss: as we know elly, we can see rite now our bizness quite big and many bizness come into..so what i try to say is..we also have biz came out of penang like KL..so what i sugges is mayb we build new company in KL..n i need assistant to be handle it there?Before this we have one..but x berapa progress..so rite now time to build back n need someone to handle there?So..lalalalala how about I'm sending u there with blalala position 'M'...n I upgrade your blalalala 5K
aku: nganga ok nganga..kahkahkah giler terkojut aku mau pitam sudahhh
aku: what sir?KL?'M'..
boss: yess...
blablablablablab n
aku: Manager???I x mampu la sir
boss: Elly...I know n believe u can?
aku: boss aku ni dr dulu lg dok kata cm tu kt aku..tp aku je x confident ngan diri sndiri
ngan aku yg superduber biol ni nk jd Manager..kahkahkahkah

blalalalala byk lagi la dia ckp..malaih nk tulis
tp yg buat aku terpesona tu hanyalah
5K ha..caner tu...???
before ni dia ada offer aku..tp aku tolak
adakah aku akan tolak lepas ni???