Sabtu, 26 November 2011

Kalo beli brg kt supermarket..lupa semua..beringat2lah eh

adoiiiii geram tul ngan bos ni..kalo dpt pg jumaat tu gaji..leh terus bank in..mlm duit dh ado
ni x petang nak balik keje tu barulah terhengeh2 nak sign check...alamatttt selasa la duit ado
sbb isnin cuti ganti awal muharam...bank tutup...
sementara nk tgu ari selasa tu..ha 3hari tu
nk mkn ape...esbok dah xde stok..tggl brg kering yg xbape nak ado
mn nk cekau...sen2 je tggl ni..huwaaaaa

abis tu korek tabung la jwbnya...xpelah nti dpt gaji...cover balik
camtulah bila hujung2 bln ni huhuhu..tp xleh belanja byk2..skit2 sudah
nti teruklah nak ganti balik...nk ganti balik tu pun amek berbulan2 wakakakaka

so td ms lunch rempit ke giant nak tambah skit brg kt umah tu
dah set dah nk beli ape..xleh beli out of set hahahaha nti terlebih bajet..naye!!!
dah abis beli...terus nk g bayo..tolak troli tetiba ada promoter dtg nk bg rs tempura ciken (nuget)..pe lg perut dah berdangdut..terus amik 2 ketul (xmalu)...terus blah xpikir pun nk beli
nuget tu..tp bila msok mulut terus...wah sedaplah nuget...dgr lg sore promoter tu kata...promosi2...tempura nuget beli satu 9.90 free 1..wahhhh ok tu..sedap pun sedap..xbeli rugi...lg2 pun anak beranak mmg suka nuget tempura..mcm nuget kt mekdi tu...huhuhu pe lg patah balik nak rembat 1 smbil xmalu amek 2ketul lg..wakakaka
nak rembat byk2..bajet cukup2 jek wakakaka..sila sedor diri ye puan el...

beli pya beli brg kan terlupa yg kita ni nek moto bkn nek kete..tu dia brg2 tu nak letak mn...recycle beg lak kecik jo...atur elok2..nasib bek lah 2 3 brg je xleh msok..aku sodok gak msok dlm bakul tu maiahaha...lg best..getah rambut aku dah ilang mn...haaa takan nak bergerbang rmbot tu..so wat sanggul msok dlm helmet...done!!!! kahkahkahhhhh

ha amek ko aku bw moto ngan sebelah tgn..sebelah lg pegang beg...perghhhhhh hebat bukan :)
alhamdulilah selamat smpi rumah ngan harapan malam ni nak msk lain skit..:)

ngam2 je leh msok beg tu dlm bakul moto..ada 1 2 brg yg terpaksa diselit2 kt tepi2 bakul
(ni dh smpi umah)

roti pita/beger..beger ayam..ayam sekor..cilipadi..santan..bwg..sayur mayur 4jenis..sos tiram..asam jawa..papadom..nuget..ffries..berus gigi pun ada

ni nuget yg sedap tu..beli satu 9.90 free 1...sedap!!!
2 rs yg berbeza

nota bijik: dulu ms bw skuter lg terer..skuter xde bakul kan..haa amek ko
ikatlah plastik2 brg tu n letak kt tmpt letak kaki tu..then pampers yg aku beli tu
aku pegang..sebelah tgn aku bw moto..bygkan pampers yg size M84 diapers pya beso mn..hebat kan kan kan muahahaha

SLMT TAHUN BARU
jgn lupa bc doa akhir tahun (pghujung solat asar petang ni)
ngan doa awal tahun (lps solat mgrib mlm ni)

smoga yg lebih baik tuk kita semua ok