Selasa, 25 Oktober 2011

Tomyam meletup yg x meletup pungggg

sejak ada iklan tomyam kepci meletop tu...danish x abis2 ckp..mamaaaaaaa abg nak kepci meletup...aku pun teruja lak nak rs kepci tomyam nie..lama x mkn kepci..
smlm en. od bw kami g torai

aku igtkan rs dia tomyam pedas giler2 leh meletup segala urat body aku..tp kecewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt2..x pedas langsung...rs tomyam pun xde..
baik aku order kepci febret aku original lg meletup hahahaha

tomyam meletup yg hampehhh..tp licin gak kahhhhh

sbb aku takut tomyam meletup tu pedas tp hakikatnya x pedas lgsg..aku order nasi ayam kepci tuk danish n arwen...nasi ayam kepci ni sedap plak aku rs..sup dia pun sedap