Khamis, 6 Oktober 2011

TENSENNNNN nyerrrr

arghhhhhhhhhhhhh tensen aku ngan bs aku nieh
x larat aku nk adap mende ni...
tiap kali aku nak anto anak2 aku sure dia xde kt umah..cam biasa rutin g kedai beli brg
kalo kot ye g kedai..takan hari2...ye HARI2..smpi aku lmbt ke ofis pun hari2..
dia igt ofis aku tu bapak aku punya kot..xde akal ke nak pikir aku ni keje ofis...setakat 1 2 hari lmbt g ofis xpelah..ni hari2 ko..geram tul aku..fedup aku....
mulut aku pokpekpokpek kt umah tu..aku rs jiran2 pun dgr sore aku pg2 tuh...mood pagi yg ceria terus jd singa betina

aku cukup x faham ngan org cm nie..aku bekerja mkn gaji..suka ati ko je xde kt umah bila aku nk anto anak2 aku...time en. od ada xpelah..dia leh tulun anto..tu pun anto nk dekat2 kul 10pg..tu pun TERPACAK kt halaman umah jam 5.30ptg time aku balik sure WAJIB ado kt halaman umah dia ngan anak2 aku..x sempat2 aku nak simpan brg2 ke...msok umah ke..solat ke..mandi ke...aku cukup x sukalahhhhhhhhhhh....HARI2 tau kecuali hari ujan...geram siottttttt

mcm bulan pose ritu...bg time lah kt aku nak siap2 prepare lauk berbuka...aku balik kul 4.30...4.30 tu lah dia terpacak kt halaman umah ngan anak2 aku..siap tgh aku msk leh dgr sore dia..."HAIIII ORG LAIN DAH BERASAP DAPUR"...kita yg dgr ni rs xsedap...terus g amek anak2..tp depa tu xde lgsg rs kesian kt kita yg ada anak2 kecik mn nk msk mn nk jaga..depa xpelah anak2 semua dh besar...kejap je msk..ni sat lg aku msk anak nk susu anak nk itu ini..

AKU X FHM LAH AKU X FHM LAHH AKU X FHM ORG MCM NI OTAK LETAK MN