Selasa, 11 Oktober 2011

Kelab Jutawan - RM100


alhamdulilah rezeki dr Kelab Jutawan sentiasa ada
baru je mgu lepas dpt komisen..dh msok bank pun jumaat lepas..igt x n3 kt SINI
tup2  rini msok ofis...dpt email kata dpt komisen lg
cer tgk komisen msok hari ape kt email atas tuh..Sunday 9 October 2011..Sunday ok..AHAD..ha ari mggu pun dpt komisen..

ermmm ari Ahad aku buat ape eh..time tu en. od cuti..dok bersantai2 ngan anak2 kt umah..pg tu mkn cucuq ikan bilis cicah sos cili..sedap..cuaca pun redup2 nak ujan kot
tghari msk nasi..msk lauk telur kicap jek..jdlah kata nak kuo kejap lg...terus g bukit jambul...layan QUARTER PONDER kt mekdi..asyikkkkkk
pas2 g beli media player..best2 leh tgk muvi pasni ari2..kahkahkahhh
then g perbetul henpon yg dah nazak sgt2..nak trade in perghhh nk beli baru pun kecut bontot..alih2 repair pi lah...hahahaha then balik umah..layan muvi

perghhh bukan buat ape pun..dok bersantai ngan famili pun leh msok komisen buta2 jek hahahaha

so total tuk 2mggu aku dpt RM100..perghhhh kalo tiap mgu cm ni sebulan leh
dpt RM200- RM400
RM400 x setahun = dah RM4800 perghhhh leh beli dslr canon 60D kehkehkeh
ape 60D pun aku x tau hentam aje asal ada D kt hujung tuh wakakakaka 
(mimpilah kann) tp xpe..asal Kelab Jutawan ni real dan menjanjikan side income yg boleh tulun dims kecemasan alhamdulilah hehehehe (leh wat simpanan) :)

ape2 pun Kelab Jutawan terbaekk... x sia2 aku msok

sape2 berminat boleh jek klik SINI

nota bijik: komisen yg dpt ritu dah abis gara2 repair henpon kehkehkeh
tu nasib ada komisen dr Kelab Jutawan kalo x smpi skrg x repair2 henpon aku tu taw
untung ada Kelab Jutawan 

terbaekkkk boboi boyyy kahkahkahhhh