Selasa, 25 Oktober 2011

Karipap Besar Punyaaaa

kt area ofis aku ni..sllu petang2 ada lah 2 3x smggu uncle mamak dtg jual nasi lemak..bihun n kuih muih..bwk dlm raga besorrr...petang2 tu dgrlah sore batin beliau keriuhan menjual...karipappppppppp karipapppppppppppp

yeaaaaaaaaaaa karipap dah maliiiiiii...yeaaaa karipap uncle ni sgtlah sedap...ranggup nipis n pedas..nak2 kalo dimkn ngan jeruk bwg..perghhhh ni baru meletoppppppp letoppppp :)
ofis aku ni sllu gak lah beli kt uncle ni kalo ada wat training class ke..so x ketinggalan lah kalo ada karipap yg derang order..aku x miss lah dpt mkn sekali...untung2..:)

tu kdg2 tu tgh bw blog kwn2 mulut tgh krup2 mkn karipap
sebok kata.."bw smbil mkn karipap" hahahaha

rege karipap ni RM1.30
kalo beli karipap ni sure bwg lebih uncle hikhikhik

nota bijik:
Singgah Umah Gopal Mkn Capati
Selamat Hari Depavali

hahahahahaha :)