Khamis, 20 Oktober 2011

Jumpa Oshin kt Japanese Garden Bukit Tinggi

pas lepak2 kt colmar tu..adik aku sbg tourist guard..ajok g japanese garden..ate dah lewat petang..nak pi tempat lain...semua dah nak pitam..tu nak naik ke japenese garden punyalah seksa..naik bukit beb...nak JUMPA OSHIN punya pasal aku gigih...hahahaha

ok ok btw nak cite..aku mmg ada spare baju budak2 tu ngan baju aku sekali..so sng nak berjalan kt colmar tu...jenuh depa yg lain ayu2 berbaju kurung daki bukit bagai hahaha

berfeluh2 aku..basah lenjun..aku ni mmg kuat peluh...
ni baru smpi kaki bukit..kena daki lagi..spjg nk ke atas tu leh tgk garden yg cantek2

see Oshin dah tgu kami nak mkn sushi kahhhhhhhh

felin2 blue..eh felin2 duk kt jepun sat

ini budak tecik mmg suka berjalan..kalo berjalan idok dia merengek...ok jek

yeahhh dh smpi umah Oshin..eh2 mn Oshin nie..org nak bergambo ngan dia

Nk jpe Oshin x dpt..ntah mn dia menyorok..tp sayang time kami smpi sini...derang tgh renovate semua..xmenarik sgtlah..tp oklah nak bergambo

see my mil..66taun tu...gigih uolz daki bukit tu..selamba je dia daki...kalah kitaorg..suspek lor

Ni yg adik aku baru g bln July ritu...ha tgk cantek kan tempat dia...uolz boleh book kimono nak felin2 awek jepun..xsilap book kimono tu RM20 kot...lupa tya


nota bijik: igt pas g sini nak g tgk taman rabbit plak..non ado maso..semua tmpt dah close
teruih balik homestay
mlm tu kami dinner umah kak ipo (kakak en. od kt cheras)
pas2 g Icity..aku dah nah p..tp teman abg yg merajuk tu pi..jenuh aku pujuk akhirnya berjaya..kan merajuk kete naza dia xleh naik bukit frazer hahahahaha