Khamis, 18 Ogos 2011

Tragedi Sahur Masa Student dulu

ok ok ok pg td aku cite psl rempit balik kpg kan
sape x bc lg klik SINI
so kali ni nk cite ms bersahur as a student plak..aceh ceh ceh
ok mai dkt sikit..dekat lg..ha bior idung kome melekat kt computer tuh kahhhhhhhhhh

tiap kali pose..mak aku dh ready dah satu tin milo besaq diisi ngan sambal kering ikan bilis wif kacang...haa tu mmg wajib ado...dah aku ni jenis mmg KAKI SAHUR..
rmi student ms tu mkn sahur awal...kul 12 mlm dah bersahur..sblm kanten tu tutup derang dah beli siap2..then terus bersahur jam 12..1 pagi cengitu..tp aku x...giler sahur awal..kang lapo memanjang...kehkehkehhh

aku siap request kat mak..mak dtg bw ikan bilis tu..nti tulun belikan rice cooker eh...mak kata..eh boleh ke bw rice cooker..kan xboleh nti kena tangkap..alahhh mak bw jelah..pandai lah org sorok2...tu dia mak g bw rice cooker hat beso..leh bg 5 6 org mkn...hahahahaha gasaklah mak ooiii asalkan dpt mkn nasi panas2 time sahur itu sudah bagus...hehehe

then tetiba di suatu pagi agaran pukul 4-5 pagi..jengjenggg...seorg awek cun (cun la sgt) sdg bgn panaskan nasi...semasa dia sedang mau angkat itu tudung periuk nasi...KEDEBOMMMMM PIANGGGGGGGGGGGG tudung periuk jatuh..bygkan kalo jatuh tu siap bunyi2 lagi baru dia benti kan..haaaa...mau x terkejut aku..terus aku amik tudung tu peluk kuat2..kahkahkahhhhhhh..pas2 intai kiri kanan kot2 ada org kuo nak g serang aku pepagi tuh...sib bek keadaan ok..tp pg tu nak g kelas..siap member tya..hoi hang dengaq x bunyi bising pg td..ntah sape lah yg buat bising tuh...aku kata..betul hang x tau sape..katanya x taulah..kalo tau dh lm aku tempeleng beliau..hahahahah..smpi skrg dia masih x tau sape kehkehkehhhh

pas2 lak bila dah rmi tau yg aku bw rice cooker..hamekk kau siap masak tomyam, puding, gulai, mcm2 lah ngan rice cooker aku tu..wakakakaka...smpilah aku abis studi..periuk tu lah yg byk berjasa pd aku...then bila dah abis studi rice cooker tu aku bg balik kt mak aku..smpilah skrg dok ada lg..hehehehe

tp ritu ada spot chek depa nk tgk kot2 student ada bw brg2 letrik..jenuh kau aku sorokan rice cooker tuh..aku sorok celah2 baju yg berlonggok itu..kira kt bakul kain2 nak dicuci..hahahahaha..mau x menitik peluh anak dara aku ms tuh..miahahaha..boleh kena denda n jpe caunselor taw..

byk lagi lah stori mori yg sgt2 lucu bila jd student dedulu

paling x leh bla..1st kelas ms 1s year..excited taw dok depan sekali...sekali lecturer dok depan aku kata

SAYA NAK PANGGIL 2 3 ORG JAWAB SOALAN SAYA NI...(smbil tgk namelist)..HEBAT BETUL NAMA2 KAMOO SKRG..TAPI SAYA NAK PANGGIL NAMA YG JARANG SAYA DENGAR...aku dok depan berdoalah harap2 nama aku x naik...TAPI DOA AKU X DITERIMA MIAHAHAHA...akulah org 1st dia pggey..nak nak plak tiga2 kelas pg tuh nama aku naik..apadaaaaaaaaa...igt nama aku sedap sgt ke weiiii...
tp PERSOALANNYA DI SINI....

DAPATKAH AKU MENJAWAB SOALAN ITU?
DGN RASA BANGGA..TIDAK DPT JAWAB..hahahaha
YG DITANYA LAIN..YG DIJAWAB LAIN..ate kome berdebo weiiii..panik..kahkahkahhhhhhhhhh berdekah3