Sabtu, 30 Julai 2011

Welcome Ramadhan - Selamat Berpuasa

sempena menyambut bulan Ramadhan 1 2 hari lg..daku di sini nak amek kesempatan nak wish uozl yg beragama Islam...Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...dan Mintak Maaf pd semua jika ada tersalah tersasul terkata terusik jiwa dan raga uolz spjg kita berblogging..sm ada yg dah kenal atau belum :)

Semoga di bulan yg mulia ni..sm2lah kita menambahkan pahala dan ibadah kita kepadaNYA

haa caner persiapan Hari Raya uolz dah ready ke awal2?daku tuk baju melayu n baju kurung dah tempah awal2..yg lelain baju budak2 tu mayb dekat2 raya baru sopin kot..

yg best tahun ni bukan cam tahun2 lepas..persiapan sgt2 rapi expecially for baju kurung and baju melayu..sllu kelam kabut..main beli hat siap dah...tapi kali ni sempat nak g tempah..ha kau 5 psg baju raya aku thun ni...kelassss uuuu...ape xnya..b42 ni kan..aku mn ada baju raya...tiap kali raya boyot..tiap kali raya boyot..hahahaha..ni kes balas dendam la ni...kali ni bolehlah dikatakan sedondon hehehe
teruja sgt2..tambah2 tgk anak2 dara aku tu pki sedondon ngan mamanye..nilah 1st time dpt sedondon..n teruja lg sbb alana my bb tu nk pki baju kurung...sure comelll hehehehe

ha pose2 jugak...jgn lalai menunaikan kewajipan kita kepadaNYA

aku so far xnah tggl sahur..alhamdulilah mmg boleh bangun lah time sahur..xde mslh bg aku..uolz caner..ada yg liat ke nk bgn hehehehe

PARAM...tempat ni mmglah sllu kena terjah kalo bulan pose...nak2 yg tetiba ngidam nak mkn itu ini hehehe..tp aku jarang g sini..sbb sllu msk kt umah sbb x suka sesak2..tp kali ni xtau lah sempat msk ke x..sbb ada bb kecik ni rumit skit...insyallah boleh kot...:) kalo x sempat...param kn ado hiksss

jgn membazir tau..membazir amalam sape?haaa amalan syaitannnnnnnnn hahahaha

ha pe 1st menu pertama bulan pose korg?
haaa ape yg korang ngidam sgt2 1st berbuka ni..
sure penin kepala jugak kannnnnn

papepun slmt berpuasa