Selasa, 12 Julai 2011

Rezeki - X buat Keje Pun Dpt Duit

Assalamualaikum semua n slm sejahtera,

Bagaimana hidup anda hari ini?Semoga anda2 semua sihat2 belaka..ceria2 sllu..bahagia di samping org2 yg tersayang dan dilindungi olehNYA..ni betul ke el yg aku kenal ni..kehkehkeh elehhhhh kome ni ate nak berbahasa indah2 pun x boleh ke..doa tu taw :)

Kpd yg semua maklum ewahhh ayat kehkehkehhh aku ada msok KELAB JUTAWAN...kalo ada2 yg terlepas pandang dulu aku penah buat satu n3 di SINI itu adalah 1st time aku dpt KOMISEN...so dptlah pulangan modal n rezeki terpijak skit..alhamdulilah di situ dh npk KELAB JUTAWAN ni mmg real xde tipu2 ok

dah dpt pulangan modal n rezeki terpijak tu skit...aku still wat promote psl KELAB JUTAWAN ni kt fb kt blog smbil2 berblogging tu x lepas2 buat promote sn sini pasal KELAB JUTAWAN...then lama2 semangat sudah down..dah malas nak buat tu semua..lgpun haii dah pulang modal x kisah pun hahahahaha...

tp kome nak tau dok...dah 2mggu aku x buat KELAB JUTAWAN ni..tup2 pg ni mcm biasa cek email...tgk2 terkojut mak budak ni dpt email dr en. sujairi...tokeh KELAB JUTAWAN sila lihat bwh :)


ha kauuuuuu...dpt 2 email tu..dpt KOMISEN RM100 (2 ahli baru) tuuuuuu..waduh2
X BUAT KEJE PUN DPT DUIT
..ate sng beno lahhhhhhhhhhhkan..igtkan xdpt dah ape2..rezeki2..alhamdulilah ni yg makin syok ngan KELAB JUTAWAN ni..mmg betul lah kata org2 yg msok KELAB JUTAWAN NI...kita tido pun dpt duit...x buat keje pun dpt duit..tgh2 holiday pun dpt duit..tgh2 berak pun dpt duit..kehkehkehhhhhhhhh syukran ya Allah rezeki anak2 :)

ate kome2 yg kt luo sn rs2 terpanggil nak join KELAB JUTAWAN ni sila sila..xpayah takut ni betul n disahkan HALAL :)
ayat dulu aku...aku tawakal je masok ni..kalo x buat kita x tau kan kan kan..tp aku dah tau..kome?:)
xpe2 kome2 bc dulu rs2 ada rs nak join sila klik SINI
atau klik je banner kt bwh ni

nota bijik: komisen kelab jutawan + nuff + heartbeat = masyukkkkkkk