Ahad, 24 Julai 2011

Malaysia vs Singapore 23 Julai 2011 - SAFEE SALI i lap u

penyelamat smlm (2gol)

Malaysia kalah 5-3

aku bkn peminat bola...penyokong pun bkn...apatah lg nak tgk perlawanan bolasepak kt tv..hahahaha..tp kdg2 tu ada gak terlepas pandang mcm smlm..x tau pun ada games msia vs spore smlm..n xtau ape deme ni main utk ape..tu pun tau dr en. somiku...leh lak ajok en.somi g tesco beli brg dapur...sib bek lah en.somi bukan fanatik bola...hahahahaha tp nak gak cite psl bola smlm ni...

bila abis sopin2...sggh beli food kt kedai..en. somi kata..msia dah ketinggalan 1 gol...ms tu 2-1..ok lg lah kan...mn tau rezeki kita leh kejor lg..tup2 smpi kt umah...en. somi kelam kabut on tv..sib bek lah kt umah tu ada dua tv..kalo x naya ngan anak2 ahaks..tetiba jek dah 4-1...haa amek ko aku yg bukan fanatik bola dh jd singa..marah2 pemain2 msia ni..dr td syok tgk..jd aparaaaaaaaaaaa itu pun x reti main boleh ewahhhh sedap je ngatakan...tp mmg betul aku tgk deme main ntah hape2...

sib bek lah separuh ms kedua...wahhhh si safee sali msok tup2 dah jaring 2gol..cayalah safee tetiba jek I LAP U..hahaha...yelah dr malu 4-1...alhamdulilah dh jd 4-3...so aku igt leh kejor lg..sekali ha amek ko spore score lg sebijik....arrrrghhhh geram betul...betullah kata jurulatih Pahang, Dollah Salleh dlm Utusan Malaysia

"Saya perhatikan kita sebenarnya bermain dengan baik pada separuh masa kedua, cuma kita buat kesilapan apabila melepaskan gol kelima yang tak sepatutnya diberikan kepada Singapura"

haaaa kannnn...sokong sgt2 kata beliau...dan aku tgk byk peluang2 yg boleh Malaysia score..tp tulah bukan rezeki kannnnnn

papepun tahniah pd pemain2 bolasepak Malaysia sib bek lah 5-3....bukan 5-1 malu woiiiii hahahahaha


nota bijik: sure rmi blogger tgh laju2 buat SEO psl ni...lebatlah trafik korg ahakkk
eh kalo story n3 ni ada xbetol...tulun betolkan..yelahh aku bukan peminat bola ni pun main hentam kromo jek...heheheh