Khamis, 28 Julai 2011

GATAI PUNGKOK - DPT 3 SEKALI GUS...ish3

assalamualaikum semua n salam sejahtera pd yg bukan muslim hehehe
how r u today..i hope uolz fine2..tenkiu..ngeeeee

caner rini ok x mood...aku ok jek..tgh rancak buat bw umah kwn2...:)

nak stori kt uolz ni
adalah mggu lepas xslah aku
asik dok menepek kt blog aku tu..sekali timbul lah satu iklan..cam menarik je..mmg sgt2 menarik pun cer tgk bwh ahaks

hahahaha tgn dok gatai klik...npk 3 butik yg tgh hot buat promotion
alahhhhh deme ni sllu jek buat promotion..
then excitedlah nak tau ape yg tgh deme promote tu kanzzzz

1st surelah klik londong ni haaa..kan slimming treatment tuh..sape xmau kan..sekali ada prize yg sgt hebat..then aku just klik I WANT TO WIN..then kuo bwh ni
dia suh match 4 fomfuan ni..kalo betul dptlah free treatment either one lah kot
sekali tuh aku pun suai padanlah kannnn..alahhh kacang jek
tup2 ko..mlm tu londong kol aku..TAHNIAH anda menang padan dan menang...puan elly dpt prize ENTRY PRIZES RM668...dlm hati awat xdpt yg hat RM8K tu..hahaha demand...pas2 dia tya aku apa mslh akulah...then nak dtg buat treatment bila...aku tya: smua ni free ke..yes katanya...aku just bg dia date jek..tp aku xtau lg nk g ke x...sbbnya malas sat lg pi kena dgr deme ni ceramah..pas2 mulalah sesi pujuk2..memaksa..then yg xleh bla...leh tya puan ada kad kedit..ada cash..bleh wat instalment 2xbayar..huhuhuhuhuhu..then bila kita kata xmo...paksa lg..tu yg aku segan nak pi..tp tgklah caner...badan dah out dah ni..tambah2 nak raya...kurang 1 2 cm or 1 2kg pun dah ok..leh pki kebaya..wakakakaka

nk bgtau kt uolz ni..aku bukan takat menang LONDON ni
tapi AKU MENANG DPT ENTRY PRIZE RM668 dekat

NEW YORK

dan

YUN NAM HAIR CARE


giler 3 sekali aku dpt...wakakakaka tu nmnye GATAI PUNGKOK..ngeeee

New York


Yun Nam

semua2 ni aku dpt..siap dah 1 hari rsnye aku nak amek cuti nk g ketiga2 tempat ni..ntah sempat ke x..aku x confem nk pi ke x...molot je ckp..tp malassssssss
tp kalo ada geng best gak..sape nk join aku hakhakhak

ha sape2 rs nak try klik pic no. 1 tu eh
sonang jek..rs uolz pun leh dpt..:)
jom jom wat treatment..mn tau raya nti..leh bergaya ahaks