Khamis, 30 Jun 2011

Transformers - AWESOME best gilakkkk

SGT SGTTTTTTTTTTTTTTT BESTTTTTTT
ok ok hati x tau nk kata pyalah teruja
ikutkan cite spttnye alana cucuk ari isnin 27
then bila aku dpt tau movie transformers ni akan ditayangkan di Msia pd 29hb
terus aku kol klinik suh tuko date...tp sedihhhhhhhhhh dah full book lak
then aku mtk 30hb....sib bek ada kosong..terus cop..then call od kt ofis (ni berlaku seigt aku awal bln 6 kot)..mtk od cuti 30hb..pas cucuk alana pg tu terus g tgk cite robot tu...od kata OK..terus hati sukaaaaaaaaaa...n tongkat dagu teringat Prime hahahaha

mmg aku ni folow cite transformers...bila movie part 3 ni ada...aku pyalah xcited x sabo2 nak tgk..lg2 kekasih aku tu si Prime..

ms tranformers part 1 aku tgk ngan od ms tu baru kawin..part 2 lak ms tu dah ada danish..tgk bertiga...so skrg part 3 ada arwen tgk berempat...hehehe

rugi2 sape x tgk...HARUUUUUSSS TERJAHHHHHHHHHH PANGGUNG OK..giler bestttttttt tawww...tambah2 danish lah yg paling xcited...dia kan fanatik ngan bumblebee...dlm panggung tu x abis2 bising...smpi kata..danish diam lah org lain nak tgk x boleh...hahahaha
yg aku lak pun sm naikkkkkkk..scene yg kelakar tu aku gelak sakan...yg tgh lawan tu siap aku siap woooooooooooo...yg scene sedih tu...mmg sedihhh ms all the otobot nak kena pergi..tp aku dah agak tu tipu...yg x leh bla
tu kan PRIME lawan ngan tgn satu tu beb...giler terer kekasih aku tu...perghhhhh

aku x tau la nak cite cm mn xcitednye aku ngan famili aku tgk cite ni....riuh rendah pggung dibueknye....korg tgk lah sndiri...WAJIB TONTON kehkehkehhh

b4 nonton kita makan mekdi...tu tuk budak ber2 tu jek..kami laki bini dah
bedal nasi pas cucuk alana

wajib mkn eskem kalo g mekdi

suh danish beli sndiri...bila org jual tu kata nak mn satu..x abis2 kata..nak eskem lah...nk eskem nk eskem hahahaha

mama n anak2 yg xcited

abg ngan kakak

ni budak sore dia je dgr dlm pggung..pyalah xcited giler
mama..babeb ma...babeb..x abis2

peace yaw!

kekasih aku Prime sayang boleh :)


aku igtkan nk tgk kt GSC queensbay..alih2 od kata dah full hse...terus kejung...nak x nak kena beli gak tiket..kalo x mlm ni x lena tido teringat kekasihku Prime tu hahahaha..terus aku pun kol semua panggung kt Penang...mmg luck la...ada kosong kt prangin mall..igtkan nak tgk kt 1st avenue...od g beli kt pragin mall tanjung lak..xpelah asalkan mlm ni aku tido lena..ekekekeke