Sabtu, 18 Jun 2011

Oreo T-Card

korg suka OREO???aku suke giler..nak2 yg ada mocha tu hehehe
anak2 aku lg lah...mmg febret tuh..sekali satu bungkus tu abis licin
ritu g tesco...belilah oreo ni..x sempat2 nak bayar..terus anak2 suh mamaaaaaa buka kan oreo ni nk mkn...ate mamanye bukak le selamba badak..ngan mama2 nye makan jugak hahaha
tp idokle x bayor..simpan le bungkusan tu..nti depa tag la kat bar tu kan..bkn ritu je..sll je buat gitu tiap kali g tesco..aje budak2 tu nak mkn kopok...bukak..mcm2lah air botol...roti..haiiiii mkn dlm tesco smbil sopin brg2 ahaks..sempoiiiiiiiiiii

kebetulan ada iklan oreo kt sini dok klip klop klip klop..terus klik tgk2 ada special for fathers' day

ada 2 pilihan

1) oreo daddy dunk - hat ni ada main2 games semua..kena register then kena join
aku x leh jauhhh..
so aku amek no. 2) Oreo T-card

Oreo T-Card ni just ikut step2 dia..mcm2 lah ikut keketipan masing2

last2 aku amek yg ni leh sent tru fb/email or nak print pun
boleh terus bg kat daddy ahaks

ni ghupenye Oreo T-Card aku
spesel for en. somi
like x en. somiku ahaks