Jumaat, 10 Jun 2011

Ratu Hot: Julia Perez aka Jupe

igtlah x lg kontraversi psl Julia ni nak pki coli laser ms game bola Malaysia ngan Indonessia AFF Suzuki ritu..skrg tgh hot ngan bf dr negara Argentina, Guston Castano..perghhh hebat pya penangan..bf mat salleh tu..kehkehkeh..now tersebar lak pic2 dia ngan bf dia kt tepi pantai

jupe wif her bf..sekali tgk cantek julia ni 2x tgk..aku lg cantek kahhhhhhh

Gustan Castano..ensem x?

tp yg paling aku x leh thn bila bc komen2 dr pembaca OHBULAN
naik sakit urat2 sendi aku gelak taw...antara komen2 pembaca tu
  • besar doll,,,slurpppp
  • pagi pagi sudah kasi keras..waduhh waduhh
  • dada dia tu pakai silikon ker?apsal montok sgt..hehehe
  • waduh mekar bangat
  • wow….kenyang baby dia esok, banyak susu nenen dia
  • mantoppp… kebaboommm…
  • air laut hitam mcm tsunami jek…tinggal nk tarik minah ni dlm laut jek tuh

ni gara2 gambar julia kt bwh ni di tepi pantai bersama bf dia..kahkahkahhhhh

korang tgk n baca lah sndiri
jom terjah OHBULAN