Jumaat, 10 Jun 2011

hasil jualan dptlah merasa mkn free

mggu lepas aku ada wat kemas2 skit bahagian store...geram n sakit kepala tgk semak nk mmpos..so dgn pertolongan cleaner..dptlah aku arrange balik bilik store tu jd cantek kemas..sejuk mata memandang..harap org lain..smpi bertanduk idok nye deme nak buat semua tu...aje file or mende jatuh...adalah nyonya hangit ni kata "sapa punya barang jatuh" bukan dia nk angkat..mau tya sape pya..xboleh tolong angkat ka...biaq pi cam tu ja...sakit ronga idung aku dgr...caitttt ini olang pun ada dlm donia...:)

pas2 dah abis kemas2 aku decide nak jual..then duit hasil tu leh lah wat duit mkn2 kami yg ada 4 ketul je ni...cukuplah sekadar memesan piza domino 2 ketul free..hehehehe

sedap plak aku mkn piza domino..ritu 1st time mkn rs x sedap..mayb tersalah pilih piza kot..ngeh3x

piza tuna and ayam

hasil jualan smlm dptlah mkn lunch piza ahaks

pasni pasti nak order domino lg..sedap plak
ayoyoy kelaut lah diet aku...sekali sekala xpekan (ayat sedapkan ati) miahahaha

smbil berblog ape kata buat duit sekali..smbil2 kan jom join klik bwh