Selasa, 7 Jun 2011

GIVEAWAY by RERAMEUNGU

jom join GA by RERAMEUNGU :)
nak join sila klik kat banner atas tu ye

saya suka blog RERAMEUNGU sbb
best gilak sbb berwarna ungu sedap mata memandang..skrg blog sgt2 cantek bila dah buat hosting baru hehehehe...sng nk bc..klik2 jek..then nak pulak aiii pun suka kaler pepel ni...kita sm ok hahahaha..byk gak si penulis blog ni bercerita perihal kisah harian beliau...blog ni sgt2 santai ada suka duka marah geram hahahaha (asal aku gelak byk sgt dlm ini cerita miahahaha)..aku sgt2 suka ini budak sbb dia suka komen blog aku secara marathon..kagum disitu :) smoga terus suksess n majulah blog untuk diri sndiri hakhakhakk

dia suh teka tarikh lahir beliau..so aiii eh 6/6/1987

ok giliran MENGETAG pulak..tag 6 org ok..JENG2 kita tgk sape yg kena

1) NUREEN
2) ZURAIWAN
3) FAZILZURA
4) GIEYANA
5) KAK IEDAMIMI
6) MAMA PIPIE