Isnin, 11 April 2011

Hari Pertama


pagi sabtu dlm kul 8pg...26.3 aku terasa sumtin sudah meleleh..alamakkkk rs hepi sgt2 sbb dah turun tanda...darah daaaa..sgt bersyukur sbb at least aku tau yg aku akan beranak x lm lg dan bukannye banak paksa or czer..hehehe

aku pun dgn rs hepi terus bgtau kt od..od pun serba salah nak balik ke x..sbb ikutkan kalo x rs sakit x yah lah dia balik or g spital ke hape...mil aku lak sibuk suh g spital tp aku cool je...selagi aku x rs sakit selagi tu aku xmo g spital..pg tu jenuh lah mnm minyak selusuh...mnm teh campur telur kuning mentah...tp smpilah ke mlm..x jugak sakit...haiiii mcm experience ms aku banakan arwen jek..so risokan takut jln dh bukak ke ape aku terus g cek kat spital yg biasa aku g cek tu...doc tu seluk n kata x bukak lg jln..cuma keadaan dlm tu lembut so means mmg
ada tanda2 nak bukak..aku pun citelah kt doc tu igt x ms 2 thn lepas mcm ni gak..jpe doc ms tahun baru..dia pun igt...hehehe

so aku pun tgulah tgh mlm...pagi tu xde pun rs sakit...sbb aku dh ready dah nak adap sakit tu hahahaha..smpilah ke pagi..rs x sedap ati..yelahkan kita x sakit tp mn lah ta
u bb dlm perut tu ok ke x...dlm keadaan serba salah jenuh gak pikio nak g spital x pagi ahad tu...dgn aku yg overdue dah 8 hari...so aku nak x nak serah gak diri kt spital..smpi2 hospital..mmg lah berdebo..then doc cek2 dah bukak 1cm..so kenalah admit..ms tu aku ckp kat doc..saya xmo admit saya nak balikkkkkkkkkkk...saya nak jaga anak2 kat umah..tetiba ngis..rindu kat arwen ngan danish hahahahah...drama sedih kt bilik seluk tu
kehkehkehkehhh...bermulalah episod aku kt hospital..hahahaha

ni ms waktu petang..od mai ngan mil aku...wahhh seronok kt spital npk..tp hati sapa yg tau..dpt mkn McD before bersalin..hahahaha
ms ni x rs sakit...tp tgulah next story k...