Selasa, 1 Mac 2011

Spageti Xpresss

mcm biasalah kalo suami ada umah..sure rs x syok kalo x masak..lantak le fedulik psl letih ke larat ke x..janji suami dpt makan...dapat pahala hehehehe

ritu tertarik ngan menu sahabat NIE..spageti..nak cuba perasa Kimball pulak..sllu beli prego kan..katanya sedap..tu yg nak torai...smlm g tesco belilah sos tu..beli perasa traditional ngan cendawan..pas2 lupa lak sahabat tu beli meatball brand ape...aku pakai amek je....bila tgk blog dia balik..laaaa brand kami ke...hahaha lenkali torai ye

sllu aku msk spageti ni byk gaklah bahan2 kuah dia..then rajin wat meatball tu...tp kali ni main xpress jek..sng nk mmpos

cuma guna 3 bahan utama..spageti..meatball dan sos kimball

rebus spageti...dlm kuali lain msk lah sos spageti tu...then aku cmpaklah meatball yg aku goreng dulu tu dlm sos kimbal..msk lah kejap...wallah siap pun 15minit jek weiiii..cubalah rs sos kimball tu...boleh tahan gak rsnye

spageti xpress siap tuk dibedal oleh mak buyung...kalo ada cheese kt atas tu mau pitam nti..hahaha (cheese xde plak)