Rabu, 9 Mac 2011

Maya Karin dan Remy Ishak Couple of The Year - Filem Cun

geram betul pg td...
kan aku nak cuti pjg (Maternity Leave)
so keje aku terpksa lah diagih2kan pd dua auntie kt sini
yg org baru tu..dah setel..sng bekerja ngan dia..xbyk songeh
tp auntie monopos ni..aduiiiiiiiii sakit jiwa aku ngajo dia
kan kalo kita nak bukak file...then nak tgk file folder tu sng..just klik VIEW..then LIST
itupun dia nak catit dlm nota...bongoklah lu kahkahkahkahhh penin2 aku ngajo dia
tp dialah master kt sini sudah 16thn keje sini...kalo tya pape..sure kata..I DUN KNOW..bongok..haaa amek ko..

dah dah dah setel pun agihan tugas td..
berbalik tajuk n3...hahahah REMY ISHAK
mmg best beliau ni...berkenan sjk dia berlakun drama NUR KASIH terus jatuh chenta...bila tgk REMY ISHAK ni sure teringat lakonan beliau dlm MAT BUNGA..lg nak tergelak guling2 jd lelaki lembut...then teringat pulak lakonan beliau dlm drama ape ntah..SABAR..yg dia berlakon sebagai mat bangla jahit kat kedai ABBY n LOKMAN HAKIM tu..tu lglah...kahkahkah ye ye je terer menjahit..kelako nak mmpos...

so filem terbaru REMY ISHAK...filem CUN
adoiii bila tgk preview gambar2 kt ohbulan n sensasi
mcm best jek...nak tgk tp ms tu aku pantang
tp sure ASTRO ada program yg filem2 tu..ape ntah..yg kena beli tu kan..haruslah aku nak amek kalo ada...hahahahaha

filem CUN..lakonan REMY ngan MAYA KARIN
mengisahkan...maya karin sbgai LUNA...lari dari hiruk pikuk kota ke kampung di daerah nun di KEDAH..bertemu ngan jejaka kampung bernama ATAN (remy)..nak tau lg ko terjahlah ohbulan ngan sensasi..kan aku cite smpi cicah lantai lak hakhakhakhak

awww adam..eh remy hehehe

berani tul maya naik kebau tu..kalo aku idokler..

cam minah kampung hulu tul si maya tu hahahaha

maya n remy

ha sape minat beliau..haruslah terjah filem ni 31/3 nti...