Selasa, 15 Mac 2011

Masih

huwaaaaaaaaaa masih lg x meletup...hehehehe
ape nak wat bb xmo kuar awai2..suka sgt dok dlm perut mama dia
lg 5 hari je lg..adoiiiiiiiiii mcm2 perasaan ada skrg ni
harap2 semua selamat dan dipermudahkan
smggu yg lepas asik mkn luo je..ate mak buyung x larat
tp kalo dh mkn luo ari2..lunch n dinner..amboiiiiiiiiii mewah idup ye..hahahaha
so mggu ni xmo mkn2 kt luo..lgpun od keje mlm...so apa yg mmpu aku lakukan msk yg cepat dan ringkas tp sedap...lgpun aku masih dlm diet hahahaha..alhamdulilah tiap mggu kena cek-up adalah naik 0.1-0.2gram je..nak msk..msk tuk anak2 jek...

od pun x larat nk tgu..kalo dia keje..sure dok call/sms tya...nak beranak ke..bila nak beranak..hahaha sabo je lah..ape leh buat..tgu je signal dr anakanda dlm perut tu...:)

bila od keje mlm ni..seriau juga yelah..xde sape kt umah...harap2 sempat lah tgu mil balik dr ngaji pondok...esok baru dia balik..tp kalo xde org...insyallah kak ipar akak bbsitter danish tu ada je kt uma sebelah..kira rs2 sakit nk beranak nti boleh je pggey deme tu sementara od balik keje (in case lah kan)

mcm danish dulu...od keje mlm...abg ipo yg tulun antor...od baru smpi kendian..ms arwen lak..od keje pagi..tp alhamdulilah nak subuh tu sakit nak banak...dia antokan..kali ni x tau mcm mn..hope od adalah kt umah..bolehlah bg semangat sikit...

kali ni pun cam biasa gak od msok tgk aku dlm LR tu..sure dia dah lali ngan keadaan LR dah..ms danish dulu sian pulak ke dia sbb tgu pya lama dlm tu smpi tido dia...yelah danish dulu mmg ssh skit nak kuo..tp bg time danish nak kuo tu smgt terus...time arwen plak...arwen betul2 nak kuo dah..sib bek od masok2 je LR tu terus bg kata2 semangat skit..pushhhhhhh...pushhhhhhhhhhhh tarik napasssssss pushhhhhhhhhhh kuat kuat kuattttttt..hahaha 2 3 push dah kuo arwen..sng benau...:)

papepun tgulah aku meletup ye kwn2..hahaha

5 hari lg...:)