Sabtu, 26 Mac 2011

His New BB

aku yg masih x banak2 lg ni..org lain yg dpt bb apakahhhhhhh
ni gara2 od yg tergila2 satu beskal yg jenuh satu penang kami cari x dpt2
akhirnya smlm g terjah Sungai Petani..g kedai yg sllu dia g ms dia muda dulu
tup2 ada...mmg rezeki beliau lah...haiiiiii ribu riban gak abis demi beskal terchenta beliau ni
dah lama beliau tgglkan dunia beskal...skrg nak aktif balik..tp
beskal ni bknnye mcm mountain bike tu..or g kayuh2 sj2..ni beskal
boleh lompat2...boleh wat freestyle...ntahlah aku si od ni
boleh ke lompat2 ngan badan dah semua out..dulu xpelah slim..hakhakhakhak

xpelah minat beliau dah gitu nk wat caner...smgt tul dia nak kembali aktif...smpi mimpi2 beliau ngan beskal tu..wakakakakakaka

nilah beskal tu namanye DK ZENIA...bg nama anak ni pun best gak..silap2 haribulan ntah hape maksudnye pulak hahhaha

pasni petang2 nti sure xde umah lah si od ni hahaha

mmg dah xde kuo beskal cengini dah..tu yg cari satu penang pun xde..ni pun sib bek jpe..mmg rezeki od

lompat od jgn x lompat..beli ribu riban x lompat..bio aku yg lompat kat dia nti hakhakhak

nota bijik: darah turun pg td kan..tp contraction xde..baru sat td kol 6 ptg td g cek-up kt klinik yg aku nah g ms aku turun darah kt arwen..dia seluk aku kata jln x bukak lagi..cuma servik aku tu lembut dan flat means if kalo berlaku contraction kerap2 nti jln sng nk bukak..segera g spital..kalo servik still muncung lg...means lm lg lah...so tgulah aku sakit smpi pg nti..if xde pape jugak...aku serah diri kt spital..takut gak jd pape kan...