Selasa, 22 Februari 2011

Update BE



2day cek nuff...dpt BE maxis daaa
alhamdulilah...BE x jemu2 bertandang umah eden yg x seberapa ni
yg lama sudah tiada.berganti yg baru..mcm ni barulah aiii lap u nuff (aik cm pantun pulak) wakakakaka
bila tgk total earning...ish dah boleh sgt2 pun nk cash out..tp xmo lah dulu..bior dia berbukit bergunung ganang dulu baru nak cash out..sat lg nk tgu yg baru jenuh gak..dah lah nak meletop pulak lg lah x sempat nak buat bw n terjah blog kwn2

1st cek pun jenuh gak nk dpt blablabla :)
ms tu mmg boleh dikatakan blogger tegar
ms tu mmg glem nm el..(ye ke...ke perasan je) hahahaha
rindu pula pd geng2 yg sllu dok bw..ntah kemana hilangnye
jap timbul jap tengelam...bila timbul mula woiiiiiiiiiiii hang pi mn...weiiiiiiiiii lm x npk kahkahkah...masing2 bz kan
tulah dia

bila eh nuffnang nak wat gedik santai bersama blogger penang..teringin lak nak beramah mesra ngan nuffnang ni..asik2 kt KL..baru2 kata kt EPO...ermmm xde rezeki nak jpe depa ni lg

skrg ni nak bw pun rs xde selera
xde selera cm mn tu...means...bila bw tu org x bape rmi mcm dolu2...siap boleh hang lappy lah
shoutmix banned lah..mcm2..kahkahkahhh skrg ni npk relax jek...suam2 kambing gurun je

LAGI 26 HARI LAGI NAK MELETOP
JENG JENG JENG