Rabu, 23 Februari 2011

Semangat Belajar semakin membara hehehe

smlm mmg x sabar nak balik
sbbnye smlm meja n kusi danish dh smpi cuma kena amek kt kedai perabot tu
od yg order meja kusi tu...tp smlm baru dpt pung
ari2lah budak danish ni dok tya...mama abah...abg nak kusi meja
dok bgtau lah kt dia...abah dah beli tp lmbt skit...hari selasa baru dpt

so smlm balik2 keje terus lah amek budak2 tu g kt kedai perabot..alah kedai tu dpn umah tp kenalah nek kete sbb seberang jalan ahaks...
smpi2 je kedai tu danish sgtlah teruja...over xcited..ntah hape2 lah budak tu...overdos kot hahahaha...smpikan dia lah tulun angkat meja kusi tu msok dlm bonet kete..then ckp kat abah jom balik...amboiiiiiiiiiiii...kekehkehkeh

smpi2 je umah...terus rasmi dah...then tya...mama mn buku ABC abg?ada umah aciklah (acik tu kezen..anak pd bbsitter)...ooo kemain danish lari2 laju2 g amek buku ABC dia...(umah bbsitter sebelah umah jek)...dpt2 je buku ABC dia terus xcited nak study...berebut gak lah adik badik ni..dah lah meja kecik tu jek...yg adek pun nak jugak...nasib bek la beli 2 kusi...xdelah nak gaduh2
berebot bagai...seronok lah tgk anak2 teruja n hepi...kata kt abg
haaa belajar pandai2...kalo x mama abah buang semua sekali....danish kata...xnakkkkk nak baca buku...nak g skolah...haa cam tu lah hehehehe

korg bglah menan otomen ke robot ke...atau kalo g tesco kt penang ni...msok2 tesco tu sure ada toys department...xde heran dah budak danish ni ngan toys2 semua...dia akan pi kt tmpt jual2 buku2 tu...hahahahaha...kalo korg ckp kt danish...nak otomen...dia leh kata...no no no otomen..jgn ckp otomen...ckp baca buku...hahahahahaha

buku ABC dia jenuh gak berangkut..dr umah ke umah bbsitter...basikal dua beradik tu pun sm...kang meja kusi ni pun dia suh angkut sekali...nasib la umah bbsitter bape langkah je dekat
sebelah umah huhuhuhu

nilah meja n kusi yg baru beli smlm...beg tu penuh ngan buku2 ABC danish...pensel box transformers..ni semua akan diusung dr umah ke umah bbsitter setiap hari kecuali hari ahad n isnin hehehe

dua beradik tlh rasmikan meja n kusi n xcited nak belajar...
sesi sekolah dah start...hahahaha..mari belajar

kemain rajin..smgt2

danish yg paling teruja hehehe

nota bijik: thx to abah sbb beli kusi n meja hehehe
balik dr amek kusi meja tu danish x abis2 sayang kami dua kahhhhhhhh