Isnin, 17 Januari 2011

Jalan2 Cari Makan

pas msk tghari...kol 2petang kami pun merayap lah..ghupenye byk gak agenda yg plan x mjd..yg x plan pulak menjdi..hehehe

1st od nak g bank nak update ASB..rmi plak org..1/2 jam tgu beliau dlm kete...budak2 tu x reti2 dok diam..asik kena buli je aku ni hahaha

pas2 g plak klinik nk buat scan 4D...sekerat jln sbb rmi sgt org plak..lgpun kami ada plan nak pi jauh..takut x sempat..so tunda lenkali ler scan..adoiii lm sgt nak tau gender or kesihatan bb dlm perut ni ok ke x...

od ajok g round island..then singgah mkn laksa jangguih yg femes tu...tp skrg aku tgk laksa tu mcm kureng skit lah...x mcm dulu...no komen
od pesan bihun t'ng...hat tu mmg sedap hehehe
then pisang goreng crispy pun habis licin kami mkn..
pas mkn2...kami g round2 plak tgk view..jln situ mmg bengkang bengkok...penin aku dibuatnye..

then smpi batu feringgi..singgah kt pantai jap..bg budak2 tu main...xleh jd...danish ngan arwen dah kebasahann...nasib bek ada bw extra baju...plan nak nek kuda..tp cam scary jek tgk kuda tu besar tinggi sgt..od kata lenkali ler..hahahaha

bihun t'ng

pisang grg crispy berbijan

laksa jangguih..kureng plak kali ni

aksi2 kami di pantai..xde lak pic od ngeee


arwen yg x bape nk ok...kejap2 tido..penat baru baik dr dmm