Rabu, 12 Januari 2011

Gara-Gara Kenny Rogers-1 Day Specel Red Kaler

aku mmg xcited nk g KR rini..tp mula2 tu dah ajok od
tp tepon pya tepon...tepon x angkat...angin sudah mali.....sah2 tido mati...sgt2 geram taw mau gigit itu telo baru taw..awwwwww hahaha

so ntah cm mn...sorg ofismate tya psl KR specel day
so aku teruslah kata jomlah..so kami yg 3 org kamcing ni nk pi..tp x cukup sorg
nak ajok mak nyonya yg ngok tu..mmg aku xnak..tp mmg xde choice..ajok pi lah
dah ajok dia pi..mcm2 hal pulak..ada org mai ofis nk jpe dialah...pas2 dok diskus ngan bos..so
kami pi lambat skit around kul 1 lebih gitu

kami terjah KR Bukit Jambul..since situ x rmi org igtkan..tp tgk2 dah penuh..sib bek ada 1 meja kosong tuk 4 org...tp mmg lambatttttttttttttttttttttttttttttttttt makanan sampai..even muffin pun lambattttttttttttttttttttttttttttttttt sampai...dekat 1 jam baru lah dpt mkn...adoiiiii giler betui...
kt situ rmi lah dok komplen..org dtg lambat dr kami komplen x smpi2 lg makanan..abis yg kami tgu ni plak cam mn..dan2 la depa tu dpt dulu..ofismate aku 3 org dok bising lah kt situ smpi dok tya manager mcm2..hahaha aku ok je..sbb tau mmg rini sure lmbt..lgpun KR mmg servis lambat..hehehehe
smpi aje food terus mencekik x hengat..smpi malas nak amek pic2 food semua

kami smpi kt ofis dlm kul 2.45..ahaks..boss dah mencuka je...

tgk ape yg red kt body aku..kahkahkah
just getah rambot arwen yg aku pinjam jap sbg tanda i have wear red today..baju tu adalah merah skit2..hehehe

makcik2..hahahaha