Ahad, 2 Januari 2011

Cameron Highland 31.12.10

last minute aku decide nk bw famili aku g Cameron Highland..aku x penah lg smpi sn...so..sempena cuti 31/12/10 ritu..n kebetulan od pun cuti gak..aku pun ajak lah mil aku sekali mil on jek..tp makesure g awal..kami g balik hari jek...tu pun dah cukup best bg kami
kami bergerak seawal 7pg..mil dah siap2 bekal bihun n tea panas tuk dbw bekal..kami smpi di CH jam 10pg..cuaca sgt cantek dan sejukkkk

kami yg baru smpi kt ladang boh...xcited lah n jakun gak sbb x nah tgk lg hehehe

ari tu mmg sejuk jugak..korg tgklah kabus nye tebal..sib bek aku tgh peknen x lah rasa sejuk sgt dek ketebalan perut lelemak aku tu hahahaha

sesi panjat bukit..danish yg sebatu jauh dr kami..dgr sore aku dok pggey dia..danishhhhhhhhhh tggu kami..nti jatuh...dia fedulik ape..lg dia panjat tggl kami kebelakang budak niiiiiii

alahaiiii perut nk msok 7 bln...apa leh buat nak sgt pergi aku gagahi jugak panjat bukit tu...smpi2 jek kt atas tu terus semput..hahaha tp alhamdulilah stabil lg hehehe..terus g pekena teh...

model boh boleh???ahaks

dah abis lepak2 kt boh cafe tu kami turun pulak...smbil turun mil sempat amek pokok2 tepi tu nk g tanam kt umah hehehe