Isnin, 24 Januari 2011

Boboy or Gegel

adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fenat giler riniiiiiiiiiiiiiiiii...yg pasti geram yg amattttttttttttt taw
smlm balik dr Lost World...smpi penang pun dh mlm..terus kami anak beranak fengsan
so rini pulak...igtkan nk bgn lewat..tp kepalahotak pikiaq nk msk ape...terus gagah jugak g kedai beli ape2 yg ptt nak msk..last2 msk kurma daging n sayur kangkung jek...kul 10pg dah siap semua...then siap2 nak kuo lg..:)

so petang dah plan nk g cek-up..b4 g cek-up nk g klinik tuk scan 3D/4D..dah sampai awal kt klinik tu...mmg terujalah kan..tp bila enter klinik tu..nes tu kata..doktor xde...ada emergency operation kt hospital..pulakkkkkkkkkk..dah tau ada kes..yg hang bukak jugak klinik tu wat ape..kasilah notis ke ape kt lekat kt pintu..so nes tu kata..kalo nak scan jugak kena tgu dlm sejam lebih...aiii hangin aku...so nes tu suggest ada klinik lain..so kami pun terjah g klinik tu...tp malang lagi depa suh g hospital besar skit sbb perot aku dh msok 8 bln... so nak x nak aku terus je g cek-up...tp buat aku geram lagi..sllu kalo dtg cek-up xde lah byk soklan2..tp bila dah nes baru2 ni..byk lak soklan...then cek urine pun amek ms yg lama..haiiiii mmg gerammmmmm sgt2...tup2 depa dok ungkit kes darah tinggi aku msk anak2 yg lepas2...pulakkk aku dah malas nak layan..lantak korg...bila depa tya..aku jwb nak x nak jek...

psl scan tu lak...lepas cek-up terus g klinik yg sllu aku g scan anak2 aku yg lepas...aku g scan biasa jek..mls dah nk scan 3D/4D
aku nak scan ni pun sbb nak tau uri aku tang mn..air ketuban ok ke x...berat bb bape kg..kedudukan bb ok ke x...ms dia scan asik2 dok gelak2 je heran aku....aku kata why u gelak doktor...dia senyum2 lak..u nak tau ke gender bb...of koslah nak tau...so wat ape aiii nk scan...dia pun bg tau lah...spt yg aku jangka..mmg sah lah bb aku kali ni berkeadaan ok hehehehehe..od danish n arwen ada ms tu..danish la kata mama npk kepala baby..hehehe

lega dah tau status bb ni...terus terjah Qbay Jusco beli keperluan aku..sok2 ni keperluan bb pulak hehehe...haiii fenat2...anak 2 pun still ada brg lagi nk beli..x abis2 hahahaha