Jumaat, 14 Januari 2011

BLOG REVIEW - BHOONDA (khas utk ibu2)

hai kwn2..ahaks
kali ni..aku ada free time nak wat blog review utk sorg sahabat ni
beliau kira baru starting biz...x silap after she deliver her 2nd child
blog beliau BHOONDA khas utk ibu2..bakal ibu..dan sewaktu dgnnye..hahahaha
pelbagai barangan ibu dan bayi dijual

1) nursing t-shirt/dress
2) nursing cover
3) baby sling
mcm2 lah
nak tau g terjah cepat...

sahabat aku ni glem tau..hahaha kuo msok mjlah n tv je keje dia hahahaha (bodek nk dpt free gift hehehehehe)...hai en. adha (suami beliau) hahaha


bhoonda.blogspot.com

bb sling
ni aku ada beli hehehehe..murah taw
skrg ni dah beranak 3..harus ada ni..sbb sng nk bw bb kemana2..yelah ngan budak dua tu yg
x reti dok diam...nak pi cek-up sng..just letak bb dlm tu...kot2 tgh dok basuh berak anak..bb ngis..boleh bw sekali ngan sling2 tu..heheh mcm2 lah..tuk kesenangan ibu jugak

nursing cover
ha ni pun aku beli gak...azam nak bf bb kali ni..so sng kalo g mn2 kuo jln..leh selubung ngan cover ni..so x yah lah nak tunjuk tetek hangpa kat org ramai...hahahahaha

nursing dress
hat ni aku x beli..aku beli nursing tshirt..cantek gak taw
tshirt/dress tu leh selak kt celah tetek tu n terus nenen bb..pastu cover ngan kain atas tu..sng..x pyh nk selak2 baju...kang npk scar2 hangpa tu hahahaha

hat ni the latest product..aku pun x tau kewujudan neckless bb ni..bgs jugak..tgh netek bb..bb leh main2..jgn main tetek mama sudah hahahaha..cantek kan neckless tu

ha ape lg tgk...jom lah terjah
kalo beli 2 3 item leh je dpt diskaun..tul x mummy hahaha