Ahad, 23 Januari 2011

akhirnya Lost World Of Tambun

jauh kami g piknik...piknik ke?bantai je lah...akhirnya od suggest kami g Lost World Of Tambun kt Ipoh tu..dah lama x g sn since 1st time kami g ms honeymoon 5 thn lepas...huhuh memory giler hehehehe...(od kata kt danish: kt sini lah abah mama dpt kamooo)...danish kata: apa? hahahaha...sjlah tu od wat lawak berudu...nyamfahhh

sampai sudahhhhh (teringat ms 1st honeymoon pun ad pic cengini tp skrg dah ber4) hahahaha

lucky u arwen..msok free below 90cm hehehe jimat duit abah hang

abis xcited depa 3 ni hakhakhakk

od usung budak2 bw tmpt dlm ngan pelampung..tp danish nak layan sorg2 hakhakhak

pas2 weolz g round kt waterpark tu..od suh aku naik pelampung tu..mula2 scary gak ngan perot tu..mula2 msok dlm lubang pelampung angkat le kaki letak atas pelampung..tp semput lak aku ngan perot tu plak..last2 aku duduk je gitu ngan kaki kt bwh...naik tengelam pelampung tu ngan keberatan aku..hahahaha

air tu lak manja2 je aliran dia so xde pelampung tu nak gerak2..so my laling baik ati tolakan..ms otw round waterpark tu...mcm2 sore binatang dok kuo...sekali dok terkekek kami..terkuo sore gajah..giler terkojut taw...kami terus jerit...terus danish jd takut xmo tgk mn2..dok mcm tu je (muka sebam kt pelampung hahahah)

pas round2 g layan kt waterpark yg ada playground..ha sini danish mmg suka...suka ati dia lah nk buat ape..

aku yg boyot 7 bln lebih tu xcited jugak..geram aku tgk gelungsur2 tu..haii kalo x boyot dh lm aku main sm hahahaha

pic atas sexy bebeh..pic bawah...arrrghhhhh kena mkn ngan badak hehehe

bila tgk benda ni teringat ms honeymoon kami 5 thn lepas..aku ngan od naik mende ni..aku jerit2 ms otw turun..then rini bila aku tgk rs nak naik tp apakan daya perot x mengizinkan..tp xpelah nxt time aku terjah nak main mende ni puas2 hahahaha

pas 3 jam lebih lepak dlm tu kami pun g menikmati bekalan yg aku msk td di luo waterpark ni...
pyalah lapar..dlm ni mmg x bleh bw makanan luo..sib bek ms otw g tambun ni kami dah
tibai sandwich..mmg licin lah makanan tu..alhamdulilah sori xde pic masing2 kebulur hakhakhak then syukur kami baru je gerak baru ujan turun

nota bijik: thx laling banjer kami g jln2 rini...:)