Sabtu, 15 Januari 2011

Aikkk..apa plak ni

smlm pas keje aku tersurprise tgk peti surat ada sesuatu
hai hai hai sape lak yg bg ni hehehe
tup2 cam kenal jek
sahabat lama rupanya hehehe
dia bg gift...cantek
buat sendiri kan zura kan :)
sape2 nak boleh lah g order kat mek jamu puan zura ni hahahaha

sbb ritu aku ada kata kat dia dlm komen n3 blog dia..sbb dia ada bg sahabat2 yg lain baru kenal tu yg aku kasi tempias "haiii sahabat baru dpt...sahabat lama cm mn"..kehkehkeh
tu yg dia mtk add aku tu...

thx zura
nti tuk bb jgn lupa lak taw hahahaha
(aje x malu mtk sj) :)

surat yg buat aku tersurprise tadi ahaks

tadaaaaaaaa cute x