Isnin, 31 Mei 2010

Aku dan makanan itu..

jln2 pusing2 ronda2 ternpk lak contest kt atas ni..MENARIK 2 ketul bijik mata aku nk join..sbb aku ada byk koleksi tajuk mcm tu..sesuai sgt la tu..hope menang besar..x menang pun xpe..adatlah tu..kahhhhh
gambar aku pertaruhkan

*

*
*

*

*

*

*

tadaaaaaaaa..pic yg lepas2..time raya ritu..kahhhhh hentam aje lah labu

Selamat Pengantin Baru

pelamin tema kaler kelabu n pink

bilik pengantin auwwwww..

kemah..outside

hantaran pihak perempuan

yesss...i'm married now

pengantin lelaki (bila tgk video ms beliau akad nikah..perghhhhh mmg npk nebes gilakkk hehehe)

arwen flower girl

sm cantek sm padan hehehe

gift

sori uolz aku mmg bz 2 hari berturut2..dan aku bz gilakk ms kenduri adek aku sbb aku jd penyambut tetamu dan kena handle pihak pengantin lelaki dtg..adoii mmg bz gilak lari sn sini msok kuo jek..bg bunga telur/gift...tgk lauk pauk ok ke x..tgk org mkn ok ke x...mcm2 lahhhh nasib baik bebudak tu dah pengsan tido..lega skit...kalo x mmg x menang tgn....gambo aku ngan famili aku pun aku x sempat nk amek..yg atas jek yg sempat snap...nk kata nak dodok panas bontot pun x sempat...smpi abis kenduri pun aku x sempat nk mkn..dah setel cool down segala kemas umah sapu bagai mmg kira langsai segala mcm dulu baru duduk mkn..pas2 pengsan ramai2...x larat gilakkk

apa yg penting..lalalalala
od sudah potong rmbot...kahhhhhhhh
nk tengok?g mtk sndiri kt beliau ok...

khamis ni aku akan bertolak ke KL pulak
tuk sm2 join nak kenduri belah pihak lelaki
kawan2 sekali terima kasih sudi jenguk2 ms ketiadaan aku dan jenguk2lah
blog aku n jgn lupa tembak ape yg ptt ye..
thx uolz...muahhhhhhhhhxxxxx

nota bijik: pd adek aku..SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BAHAGIA HGGA HJG NYAWA DAN DMURAHKAN REZEKI..dan sm2lah kita peknen ye..kahkahkahhhhh thn depan beranak..lalalalala insyallah

Khamis, 27 Mei 2010

BERINGAT SEBELUM KENA







mak aiii terpotong dua kau...tgk arrr tulang belakang beliau...masyallah

xcident ni happen sbb driver sedang BERSMS...dia leka smpi terkeluar dr garisan tgh jln tu then see..what happen...huhhuhu ngeri wooooo..tu psl skrg ni 1 dunia dok berkempen NO TEXT OR CALLING WHEN U R DRIVING...

STAY OFF THE DAMN PHONE!!!!!
HANG UP AND DRIVE!OR PULL OFF THE ROAD

hope dpt jd iktibar pd kita semua

Rabu, 26 Mei 2010

Anand Karimotho Sempit


video

kahhhh berdekah
gelak guling tgk video atas ni
ni berlaku kat PAKISTAN ok..kahhhhhhhh lg
deme ni tiru mat rempit msia ke...or mat rempit msia tiru deme
papepun
PANDU CERMAT JIWA SELAMAT

Isnin, 24 Mei 2010

Jemputan Utusan Raja Sehari

adik aku akan melangsungkan perkahwinan beliau pd 29/5/10. So aku nk jmput la korg smur sape yg free or sudi ke majlis ni...adik aku perempuan (kat kuala kangsar) dan pada 5/6/10 (menyambut menantu) di ampang

bg tau la aku kalo korg nk dtg eh..

pak pak pak pong pong..


od teringin

sabtu mlm kami g dinner kat hameediyah..od kata teringin nk mkn nasi goreng ayam beliau..aku pun lm x mkn situ...kat kedai hameediyah ni terkenal ngan nasi kandaq..nasi beriyani...harga pun boleh tahan tp beware lah sbb pernah terjadi kes 15 org mkn dekat ratus2 gak kena..

muratabak ayam order tuk anak2

nasi goreng ayam RM5.00

ari ni no diet...kahhhhhhh
aku pun alami sakit tekak yg teruk..mkn skit je lorrr

pekes od ni..sure x layan nak abis la tu...byk sgt pung

mama..abg akit gg...tu lah yg sllu danish duk kata..mggu ni danish mengalami sakit gg..gg geraham belakang nak tumbuh 2...beliau xde selera nk mkn akibat sakit gg yg teruk..merengek 24jam ok kahhhh..siannyeeee

pas makan kami singgah pdg kote...lm x lepak2 sini..wiken jek sure rmi org..

danish ngan abah tgh main tiup belon...

balik dr pdg kote..sggh lak JCO..ni pun od teringin gak..eh eh eh asal od ni asyik teringin jek..APAKAHHHH

nafsu yg ghairah kahhhhhh

Sabtu, 22 Mei 2010

Sahabat Baik - Episod Terakhir

ok aku dh malas nk stori byk2..a'ah mmg beliau terlanjur...mcm x percaya je aku..beliau kawin pun aku x tahu..then menurut kawan aku beliau terus menetap di KL...yg paling mengejutkan kawan aku kata beliau sering dipukul oleh suaminye yg tengah menagih..huhuhu kecut perut dgor weiiiiii....smpi aku dgr cite yg beliau terpaksa balik ke kpg dan rumahtangga beliau hancur dan x larat ngan seksaan dr suami beliau...

beliau kemudian bercerai dan bekerja di kampung bersama ngan kawan aku sorg lg tu ita....dipendekkan cerita beliau telah mengupah beberapa org lelaki mengacau hidup aku ketika belajar di sn. Hidup aku terumbang ambing smpi pelajaran aku corot. Aku x tau siapakah mamat2 itu smpi one day mamat2 tu bg tau yg sahabat baik aku (ida) yg mengupah mereka mengacau hidup aku sbb beliau tak mahu melihat aku gembira berjaya dan bahagia. Ms aku dpt tau perkara tu aku ngis bagai nak rak..yelah aku x kaco idup ko ape lg nak wat hal ngan ko..ko tetiba nak kaco idup aku smpi upah org nak kaco idup aku....apa yg aku dah buat kat ko smpi ko sggup buat cam tu eh...ko x pernah ke terfikir yg selama ko kwn ngan aku..aku ni byk berkorban tuk ko..ko xsedar diri ke?apa pya kawan daaa..kalo x suka aku pun..ko x senang ngan ape yg aku kecapi skrg..jgnlah nak kaco idup aku...akai ada?

aku telah bg tau perkara ni kat mak abah aku smpi aku mtk maaf kat mak abah aku yg selama ni aku berbuat baik pd sahabat baik aku lebih dr mereka. Aku pesan pd mak abah aku kalo beliau cari or dtg umah nak tahu menahu psl aku jgn sesekali bg tau even no. telefon ke alamat ke ape mak nenek sgala lah...huhu sjk dr tu aku dah mula benci pd beliau dan aku dah buang jauh2 beliau dr idup aku..w/pun umah kami sgt2 lah dekat dlm 2km sj mmg senang nak kami bertembung..tp kalo boleh aku nak elak..kalo bertembung haram aku nk tgk n tegur ko..ko tegur aku pun aku takan ckp ape2...huhuhuhu...

mcm2 perkara x baik aku dgr dr mulut kawan aku..dari part mencuri...merampas...membuat hubungan (lu pikirlah sndiri) smpilah skrg ni beliau dah berkawin kali kedua. Dan yg paling latest dan aku boleh agak..mmg tepat sangkaan aku..beliau berjaya mencari fesbuk aku...tgklah org yg tak tau malu ada hati nak kawan ngan aku lg...caitttt..kalo beliau mtk maaf pun alhamdulilahlah..ini tidak
haram x mtk maaf..jgn harap lah aku nak add ko sebagai friendlist aku...

bkn beliau sj yg perangai bila ssh ko cari aku..bila sng btg idung pun x npk..ms kat u pun rmi gak manusia yg bersifat cam ni..smpilah aku bekerja pun ada jugak..aku buat baik..korg pijak2 kepala aku eh..ermmm just nak share stori aku psl sahabat baik aku...skrg sahabat baik aku adalah suamiku..teringin jugak nak ada sahabat baik yg sama jenis...jeles tgk mereka yg ada sahabat baik cam tu...huhuhu
tp korg nk tau aku sejak 8 menjak asyik bermimpi beliau...APAKAHHHHHHHHHHHHH

nota bijik: sudah sudahh ms tuk aku merepek meraban ok..adios amigos mee rebosss

Jumaat, 21 Mei 2010

Sahabat Baik - KAU PERGI..AKU TETAP MCM DULU

satu hari satu malam pukul 2pg seigt aku..abah aku kejut..elly bgn ada org tepon ni..aku pun jawab..sekali ida la weiii..(berbulan2 ko x tya kabar aku..tup2 ko tepon aku lak) ida suh aku amek beliau kat station bus..aku tiba2 kata oklah (mmg ms tu aku x igt lgsg psl dia x amek tau psl aku ke..tya kabar aku ke)..terus aku kata ok nti el amek jap ye..then x tya lak mn abah mak kakak adik abg ida x amek ke?lgsg aku x tya...aku terus amek kunci kete tanpa tya kat mak abah aku...abah mak aku pun tya la nk g mn..aku kata nk amek ida jap...mak abah aku marah2...kata mcm lah ida tu xde family...ape ko tu driver dia ke?aku diam terus start enjin terus blah...(ms ni aku x igt ape..aku igt kawan aku tgh sorg2 kat station bus..aku riso takut jd ape2)..lalalalalala..ms aku smpi kat station bus aku npk ida ngan beg yg besar..aku x tya ape2 pun kat beliau...terus aku hantar beliau balik umah..syp seribu bahasa..apa yg aku tya..cuti sem ke ida?beliau mengangguk jek?(eh cam novel lak kisah aku kan)lalalalalala

then esok dia tepon nak keluar ngan aku..aku cam biasa ikut je kehendak beliau...sahabat baik sejati la katakan lantak le ko buat ape kat aku..aku tetap kawan baik ko..(cam tait)..then rupanya ms dlm kete..beliau suruh aku g umah razif (bf beliau) sggup tu g luar dari pekan (mak abah aku x tau plak)..aku tya nak wat ape umah razif..beliau kata nak jpe razif (rupanya razif balik awal dr ida)..smpi umah razif..ida suh aku tgu jap dlm kete..biar beliau sorg je g umah razif (lalalalala cam biasa aku cam kera busuk menunggu) aku x kesah pung ms tu...(nape eh)..ermmm..dlm 1/2 jam baru beliau kuo dengan muka ceria..aku pun tya..ada hal ape smpi g umah razif...lgsg x cite ape2 kat aku..aku?x kesah pung...hahahahaha

sejak dr peristiwa tu lgsg aku x dpt kabar psl beliau..lost contact lgsg..aku plak ms tu sibuk ngan peperiksaan STPM..so x amek pot lgsg psl beliau..sehinggalah aku dpt melanjut pelajaran ke IPTA (sggh x sgka ok) sbbnye pelajaran aku merosot sejak sahabat baik aku tu la..sikit2 ida..skit2 ida..mn2 ida..semua ida..lalalalala w/pun aku masih kat IPTA..kawan baik aku sorg tu (ita) sggup telefon aku ms aku cuti sem kt kpg...nak gosip2 psl ida..ada benda yg best nak cite...yg pelik nape ida lgsg xmo jpe aku?tya kabar aku?sm2 gembira sbb aku dpt msok U...time ko dulu siap aku ngis2 lg sbb ko nk tinggalkan aku..lalalalala

then smpilah satu tahap aku dgr cerita yg beliau berhenti belajar...beliau dah berkawin..sbb berkawin pun kerna beliau ter (BERSAMBUNG)

Divider Msia lg Kuat dr Kete Msia..camno nie



ish2 terok giler la..smpi cam tu sekali kete tu..biar betik...
tu yg rmi dok komplen kete msia cam tin minuman...kena skit pun kemek cam hape
sbb tu kena drive carefully
yg paling geram tu..rege skit pya tinggi tp standard cam tait

nota bijik: amboi el..ko pun pki kete msia gak...(tu je mmpo pung) lalalalala

Khamis, 20 Mei 2010

Sahabat Baik - sayang lebih dr keluarga (Episod 2)


Nk dijdkan cerita kami ni mmg ada bau2 bacang (skrg x ingin aku nak berbacang ngan ko) tgu episod terakhir...kami mmg bersaudara belah abah aku tp jauhhhhhhhhhhhh..tu yg buat aku lg rapat ngan beliau (ida panggilan beliau)..naik skolah menengah lg hebat beliau..femes sn sini..mmg beliau sorg je lain dr yg lain..kira paling lawo cun smpi semua skolah kt daerah tu (terutama budak2 sekolah lelaki kenal beliau)...dsbbkan beliau aku secara tidak lgsg pun femes gak..lalalalala..kmn kmi pergi sure berdua cam belangkas...(bkn lesbian ok) kalo sorg xde..sure org tegur..eh mn sorg lg..hahahaha..bkn beliau x baik ngan aku..baik pung...aku ni pulak x kisah lah janji ko baik n x lupa aku sudah..tu je aku mahu...sllu gak beliau ajak aku g tido umah dia..kdg2 telefon..el jom lepak umah ida..jom g kuar..ada satu tahap aku byk menipu mak abah aku pttnya aku g tuisyen ngan beliau tp..sllu aku bg alasan nk belajar ngan ida lah nak buat kerja sekolah ngan ida lah...mak abah aku x kisah..derang pun kenal ida tu...tp aku sllu bohong kata aku nak keluar nak belajar tp akainya menemani beliau jpe budak laki yg nak kenal beliau lah..dating lah...sggup pulak tu pergi berdua naik beskal ke pekan kdg2 aku carry beliau bkn wat ape pun..jpe laki...huhuhuhu...aku lak cam blur je ikut je ape yg dia suruh...mmg naik sekolah menengah beliau dah pandai berboyfren2..bkn sorg dua..ramai beb...kdg2 ada gak dia kata el xmo ke...terus pitam..kahhhhhhhhh...aku tau sape aku (emo) lalalalalala...nak pulak kalo dia ajak tido umah dia ke ajak dtg umah dia mmg aku suka sbbnya beliau ada abg yg sgt2 encem cam omputeh yg best mata kelabu wooooo..cair aku nengok..tp tgk je lah lalalalala....mak ayah beliau pun dah kenal aku..baik pun ngan aku xde mslh..kdg2 melayan aku cam anak sndiri..lalalalala...smpi skrg sms aku cite kt korg ni aku teringat nasi grg mak beliau sgt sedap...ssh nk cari nasi goreng cam tu..huhuhuhu...kdg2 mak abah aku x kasi..tp aku merajuk marah2 buat muka smpilah mak abah aku kata giiiii lahhhhhhhhh...huhuhuhu..bab pelajaran beliau mmg pandai lebih2 BI..jeles disitu...aku suam2 kuku je..

smpilah aku diamanahkan jd pengawas sekolah dan dinaikan kelas sm pulak ngan beliau..ms tu sgt2 hepi nak pulak dok semeja ngan beliau...syok abissss..mmg beliau jd kegemaran cikgu2 dan semua budak sekolah..almaklumlah pandai bijak lawo..huhuhu smpilah abis PMR..kami berdua berpisah kelas lg..dia naik kelas lg..aku kelas yg sm..tp even cam tu pun kami close smpi kami dah ada sahabat baik 4 org...then g mn2 pun 4 org jugak..aku ida ita n zu..kalo ida rapat ngan zu or ita..aku jeles (ntah kenapa) lalalalala..aku lgsg merajuk bw diri tp kejap jek..ida dtg balik kt aku...tp byk2 sahabat tu aku ngan beliau paling rapat..apa rahsia beliau aku tahu..aku?rahsia?mn ada?habuk pun xde?kahhhhhhhhhh bak kata lah kan ape2 sj el el el ellll jek..sini el situ el..bila ko susah..aku tulun..bila ko ngis aku ada disisi ko..bila ko ada mslh..aku lah tmptko luahkan segalanya...

smpilah kami dah abis SPM..dia dpt cemerlang...aku yg lelain suam2 tait ayam jek..rezeki beliau dpt melanjutkan pelajaran kt uitm dlm bidang art design...aku ngan ita terus msok Form 6..zu pulak aku x tau no contact pas2..dgr cite sambung belajar kt kolej mn ntah...haram nk bg tau aku..ape slhnye bg tau..dah kawan lama kan..ni aku lak terhengeh2 dtg umah ko tya ko...(sakit ati..ni org pun satu hal gak)..lepas beliau msok uitm...ada jugak dia dtg kt skolah n lepak2 jpe aku..ajak kuo..cam sllu lah...ntah cm mn..berbulan2 beliau x kontek aku..nak tya kabar pun tidak..tulis surat ke ape ke lgsg elekkkkkkkkk...kalo aku tau no fon ko ke alamat ko ke xpelah jugak...smpilah aku kata..eh budak ni dh lupa aku ke..mentang2 lah dpt belajo kt uitm..mayb dh dpt kwn baru...then aku dpt cite kt uitm jugak pun dia mmg femes..adoiiiiiiiii femes sesj kan...then aku dpt tau jugak bf dia (razif) tu pun ada kt KL bersama ngan beliau...(jeng2 ada cite best kt sini..tgu)...mmg lepas tu aku putus hubungan ngan beliau..kecik ati aku tau...aku ngis2 teringat kat beliau...smpilah ada satu hari satu malam..(BERSAMBUNG)

Sahabat Baik...tiada makna bg ku (Episod 1)


korg ada kawan baik?..best friend? still keep in touch x?bguih x bf korg?ssh sng bersama x?..aku dulu mmg ada kawan baik..baik sgt2..smpi aku sggup buat ape sj yg dia suruh..kalo digtkan mmg bodoh betul aku ms tu...ok aku nk stori kt korg kwn baik aku ni..aku mula kenal beliau ms aku darjah 5...ms tu beliau sgt femes..smua org nk kawan ngan dia..sbb ape..sbb dia cun gilerr ok bak kata org cam ramona rahman..rambut ngan mata perang plak..pandai la jugak (kelas A1) aku kelas (A2)..org acheh tp melayu lah..lalalalala..org cun takan nak kawan ngan org buruk cam aku...kahhhh..so aku mmg xde hati lah nak berkawan ngan beliau nak amek tau psl dia pun xde lgsg ok..aku x femes ke?..aku femes jugak tp femes aku ni aku seorg atlet ok..lalalalalalala hoki netball softball lari 4x400 mmg terer lah...main getah zeropoint pun mmg terer..kahhhhhhhhh sekolah rendah lah katakan..then one day ni ntah cm mn la..aku g skolah nek beskal..beliau pun..umah kami pun dekat jek..so ms nk balik skolah kami bertembung kt satu selekoh ms nk balik tu..ms tula dia tegur ngan sorg lg kawan dia (india)...so aku pun ok jek..then dia kata lenkali leh la balik sm2...start dr situ lah aku..beliau n budak india tu jd rapat..mn2 pun bertiga jek..tp yg paling aku x syok kwn ngan beliau ni kan...budak2 laki suke sgt kaco n ngorat dia..so beliau ni pun kdg2 layan gak kdg2 tu x..then aku jd rimas le..cam nak balik sekolah tu..rmi giler ko budak2 laki dok ngorat dia..smpi budak2 laki tu sekat beliau..bg mcm2 la kat beliau..aku yg cam kera busuk kat tepi tgu je lah (eh buduh betul aku ms tu)...tp nape eh aku still kwn gak ngan beliau smpilah kami sm2 msok sekolah menengah yg sm...dia dpt UPSR yg bagus jugak..aku bolehlah..dia dpt kelas yg atas dr aku...kira pandai la..aku cam biasa kelas no. 2 lalalalalalalala (BERSAMBUNG)

Rabu, 19 Mei 2010

langsai utang w/pun ada utang lg..lalalalala

tag dr nanajoe

1~Adakah anda happy skang ??
happy sokmo

2~ Kenapa anda happy??
mmg dh cam tu

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
persekitaran...org sekeliling...

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
masyallah berlambak ni pun ada lg x terjwb..sori lah pd sape2 yg tag el..el mmg pemalas..kahhh

5~ Nyatakan warna yang anda suker??
semua suka depend pd keadaan

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)
xmo tag sape2
__________________________________________________________

tag dr bed lak (budak yg suke nau tag aku) hahahaha
dr hujung ke hujung...kahhhhhhhhh

1. Tempat anda dilahirkan
Perak

2. Hadiah pertama yg anda terima
Kotak muzik

3. Buah kegemaran
Kedodong (tipu)

4. Haiwan yg anda benci
Gajah

5. Suka makanan ini
Hotdog

6. Bila sopin sure beli ini
Getah rambut

7. Ada terdpt disekolah
Tingkap

8. Negara yg ingin anda lawati
Perancis

9. Anda suka kereta ini
Suzuki

10. Bila ada kelapangan anda akan
Internet online

xmo tag sape2..:)

adoiiii mmg syok layan

balik dr keje smlm..buat ape yg ptt dulu baru g amek budak2 tu...mmg sejak 8 menjak ni rs nk mkn buah mangga...tetiba lak bbsitter bg buah mangga 1 plastik..ape lg lidah ku kelu meleleh tahap dewa dah..terus buah kuah kicap + cili+ belacan skit+ gula..wow meletop kau atas bwh...kahhhhhhh
tp buah mangga ni dah separuh msk..tp leh tahan gak masamnye...smbil mkn smbil tgk SHAH JIHAN..hehehehe


meletop kau...eh no no no eh aku blm peknen lg...proses persenyawaan pun blom buat lg..lalalalalalala

HEPI BESDAY TO MY SWEETHEART AHMAD DANISH ZIKRY

HEPI BESDAY TO U..HEPI BESDAY TO U..HEPI BESDAY TO ANAK MAMA
HEPI BESDAY TO U

Today 19/5 genaplah 3 tahun umo AHMAD DANISH ZIKRY
dah beso anak mama...makin ensem dia..lalalala harus la puji..tp mmg betul kacak kan beliau..kahhhh
skrg dah 3 thn dah mcm2 dia dh tau...skrg ni dh pndi nk bc buku
especially buku animal...tunjuk itu ini semua dia tau...bijak anak mama
then satu hal lak dia suka nak melukis tp bkn dia lukis...aku ngan od yg kena lukis...
kalo dia suh lukis tu smpi nk tido pun suh lukis lg...sekali x lukis molot pokpekpok..hahahahaha
teringat lak ms beranak kat danish...mmg terok...bayangkan 12 jam dlm LR (labor room) x kuo2 pun danish..aku yg msok awal..org lain lak banak..kahhhhhhhhhhh...bab teran mm fail..org suh teran cam nak berak...aku tetiba blur x tau nak teran cm mn..abis doktor nes marah aku...jenuh gak lah aku teran smpi aku ckp kt doktor...DOKTOR BEDAH JE LAH SAYA X LARAT NI..kahhhhhhhhhhhhhh...doktor kata awak boleh...sekali ni awak x push kuat2..saya bedah awak...huhuhu...od dh bising2 dah kat tepi aku...hehehehe...aku pun ape lg..sekuat ati lahhh tarik napas..sekali tu aku terannnn...mmg terasa kepala bby kuar cam agar2 jek..kahhhhhhh..then kata kt od..saya xmo dah beranak..sorg pun cukup...yelah tu..hehehehehe

mama doakan supaya anak mama menjadi anak yg soleh....anak yg cerdik pandai..berjaya dlm hidup...segala2nye yg terbaik untuk kamooo ye...biasalah mama ada buat kamooo then janji xmo buat..tp buat gak...kahhhhhhhhh..tp mama tetap sayang kamoo..kamo adalah harta mama yg paling mama sayang..abah kamoo no. 2..bleh?hehehehehe
today mama x celebrate besday kamooo..mama postponed after balik dr KL ok sayang...hehehe

LUV U MAMA

Selasa, 18 Mei 2010

En. Ben Terjah Blog Aku


smlm terkujat bila tgk dlm dashboard aku tu
n3 en. ben ttg terjah blog aku pulak
huhuhuhu..ok btw b4 ni kecewa jugak
mn lah en. ben ni x mai2 blog aku...ada harapan x
dah give up aku nak msok psl terjah2 ni...
then smlm mmg hepi sgt2 bila terpampang header aku kt blog beliau
lalalalalala...mmg beliau sgt2 rajin tuk buat terjah menerjah ni
rs kalah abg rmbot ketak tu..lalalalalala

tp nape eh en. ben x komen psl blog aku...kahhhhhhhh
bg lah pandangan skit...:) komen lah en. ben woi...ape yg x ok..ape yg ok...ok ke smua
best ke..x best ke..bagi bape bintang...kahkahkahhhhhhhhh
papepun dah terjah tu pun syukur alhamdulilah ye x..byk songeh lak nk mtk mcm2
kahhhhhhhhhhhhhhhh..mayb beliau xde ms..almaflumlah bz jek...:)

terima kasih en. ben..sllu2 lah dtg sini ye...

Isnin, 17 Mei 2010

tag huruf pertama 'E'

Rules:
Copy to your own notes. Erase my answers. Enter yours and tag twenty (20) ppl. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real. Nothing made up. If the person before u had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any words twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

ni tag dr pricessaida, bed n sape2 lah yg dah tag aku...hahaha lupa la plak

1. What is your name : El
2. A four letter word : Elly
3. A boy's name : Esan
4. A girl's name : Emma
5. An occupation : Engineer
6. A color : Emas
7. Something you wear : Eyeliner
8. A food : Egg
9. Something found in the bathroom : Eyemo
10. A place : England
11. A reason for being late : Engine kete rosak
12. Something u shout : Eeeyek busuk
13. A movie title : ET
14. Something u drink : Epal jus
15. A musical group : Elite
16. An animal : Eagle
17. A street name : Enggang Street
18. A type of car : Evo

berehhhh!!!xmo tag sape2


Piala Thomas oh Piala Thomas


PIALA THOMAS
ermmmm ape nk komen kt sini eh
sakit ati?meluat?menyampah?boleh blah?
kahhhhhhhhhhhhh
sakit jiwa aku tgk perlawanan Malaysia vs China ritu 3-0 perghhh
pandangan aku psl perlawanan badminton nie...

1) xde stamina - npk sgt2 set 1 pun dah lembik. Bak kata pengacara ni warming up ke main betul2..hahahahaha SOKONGGGGGG

2) semua pemain dah tua2 belaka - pililah pemain yg muda2...ni tak nk harap yg tua2 nak lawan yg muda..adoiiiiii takat pengalaman tu ok lah...tp stamina kuranglah...

3) penyokong terlalu excited - aku meluat betul kt penyokong2 yg dtg kat perlawanan tu..bising nk mpos ngan gendang siren itu ini...pemain nk fokus pun x dpt...cer korg diam bg can lah pemain tu nak fokus....eeee aku lempang sorg2 t

4) amik PEMAIN IMPORT - kahhhhhhhhhhh gerenti menang. amek yg NEGRO..tinggi lampai..sure 21 minit menang...:)

5) kasi adiah kalo menang - kete mercedes..banglo mewah, duit 1juta, melancong satu dunia ni gerenti menang pya...muahahahahaha

6) main xde skill - asyik2 smash kuo...smash kuo then xlepas jaring..adoiii yg ni paling sakit ati pun ada..nk bakar tv pun ada...main la lelok..kerap sgt jd cam tu nak mengejo point...

10 thn akan datang pun rs Malaysia lum tentu leh dpt balik PIALA THOMAS..x percaya...percayalahhhh kahhhhhhhhhhhhh allahualam

papepun sokong NICOL...lalalalalala

Sabtu, 15 Mei 2010

JANGAN SMS/JWB TELEFON SMS DRIVING OR RIDING

NPK X MOTO TU

NPK DAH KE?

TU DIA..NGERI WOOO

NAUZUBILLAH...PITAM MAKKK

The Honda crotch rocket rider was traveling at approximately
85 mph. The VW driver was talking on a cell phone when she

pulled
out from a side street, apparently not seeing the
motorcycle
. The rider's reaction time was not sufficient
enough
to avoid this accident.
The car had two passengers

and
the bike rider was found INSIDE the car with them.
The Volkswagen actually flipped over from the force of impact

and
landed 20 feet from where the collision took place.

All three involved (two in the car and the bike rider) were

killed
instantly. This graphic demonstration was placed at
The
Motorcycle Fair by the Police and Road Safety Department..
Pass this on to car drivers or soon to be

New
drivers, or new motorcycle owners
AND ESPECIALLY EVERYONE YOU KNOW WHO HAS A CELL PHONE!!!!!

A picture is worth a thousand words.

Save a life


Stop talking on Cell phones and Texting while trying to drive.

The life you save may be your own..... Or mine...

Nota bijik: pkilah bluetooh ke headfon ke ape sj lah handpree ke...kalo dh nk angkat sgt...kalo boleh elakkan..berhenti di tepi jalan dulu baru jwb..kes di Amerika sahaja menurut fakta 84% kemalangan gara2 menjawab telefon dan menghantar sms ketika memandu...lu pikirlah sndiri

Jumaat, 14 Mei 2010

Dlm Perot Ada Cacing

Khamis, 13 Mei 2010

ADAMAYA ho liauuu

abis sudah ADAMAYA...ending x bleh bla...dani terus jd meren..ish2 kesian beliau..tp b4 tu aku igt mmg dia nak lupakan si maya tp dia g amek balik gambar2 maya tu...kahkahkahhhh adoi dani daniii...
then aku igt adam akan mati akibat sakit barah ke ape sbb byk sgt lah wasiat yg dia buat tuk amani ngan maya...hehehehehe
then ms maya jpe dani ms pelancaran novel adam aku..aku dah bising2 sorg dlm umah..laaaaaaaa awat hang g jpe dani..nape x g jpe adam kt majlis tu..hakkkkkkktui..tp ghupenye maya nak selesaikan mslh dia ngan dani...oooooic..kahhhhhhhhhhhhh

papepun pun cite ni mmg best..santai lawak touching romantika de amour..hehehe mcm2 ada...hope pas ni AKASIA akan buat cite2 cam ni ngan pelakon yg fresh2..NURKASIH..ADAMAYA..best best best...nur kasih aku teringat kat sara kengkang..dlm adamaya ni aku teringat dani ngok..kahhhhhhhhhhh berdekah3...lawak2 depa ni...
dlm 5 bintang aku bg 10 bintang...cayalahhhh
well done all the star dlm ADAMAYA...huhuhu

lisa (maya) + amani (mia sara) dua2 cumel berbakat

time ni dani dah jd setan...kahhhhhhh

ni episod mika ngan jasmin mmg lawak giler si mika ni bercinta ngan jasmin..aku mmg gelak sakit2 perut...
tetiba glemer dah derang ni..xpecially sein tu..heheheheh

nota bijik: od keje mlm so x dpt tgk la kan...then kol 8 dia kol aku..tya psl adamaya..aku cite dani jd org gile meren dh..mn2 tgk pompuan pggey "B"
od kata org tau la..cam lah kt tmpt keje org xde TV..tp dpt tgk last je lah kahkahkahhhhh