Sabtu, 27 Februari 2010

ayam oh ayam

Razak pergi ke sebuah restoran kegemarannya dan memesan ayam panggang seekor. Beberapa minit kemudian pesanannya sampai..Tapi sedang dia menikmati makanannya..pelayan yang lain menghampirinya dan berkata...

"Maaf encik...itu sebenarnya pesanan lelaki yg ada di sn tu. Dan ini merupakan stok ayam terakhir yg kami ada..Maaf ya encik."
Razak menoleh ke arah lelaki yg ditunjuk, ternyata badannye besar dan gagah..lalu berkata,
"kerana terlanjur sudah makan sedikit..jd ayam ini milik saya. Lagipun saya juga membayarnya."
Sementara si pelayan restoran npk kebingungang, lelaki gagah tadi dgn wajah marah sambil membawa pisau menghampiri Razak.

"Hai budak..jgn sentuh lagi..!!!Apapun yg akan engkau lakukan terhadap ayam itu akan aku lakukan juga terhadap engkau. Kalo kau potong kakinya, aku akan potong kaki engkau. Kalo engkau potong perutnye, aku akan potong juga perutmu. Pendek cerita..apapun yang engkau lakukan, akaan ku lakukan juga pada engkau."

Razak terdiam beberapa minit..lalu perlahan-lahan dia mengangkat ayamnya, membawa ke mulutnya dan menjilat bontot ayam tersebut....

kahkahkahhhhhhhhhhh gelak guling2 berdekah3...x leh bla la
korg igt apa seterusnya yg berlaku....

Rabu, 24 Februari 2010

diserang..dirogol bertubi2...

aku diserang bertubi2..dirogol bergilir2
siottt...aku igt aku dpt mempertahankan diri
tp aku kecundang...
sentuhan kali terakhir..abadi dlm atiku..x dpt ku menghalang..perpisahan ini
alamakkkkk feeling bluetooh lah aku..kahhhhh
apa lg x thn sgt..kol 12mlm aku
g terjah caltex dpn umah aku ni..beli ubat nyamuk

.musim panas ni nyamuk2 pun tau dahaga darah..caittt
kalo nyamuk2 ni isap lemak...aku rela..kahhhhhhhh
ok continue blogwalking n klik2 ye geng

tenang skit nak blogwalking n klik2...hahahahasnah

Isnin, 22 Februari 2010

siappppppppppp!!!!!

siapppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fuhhhhh fenat gilossss...adooiiiiii berfeluh..dah lah cuaca skrg ni panassss jer...tgh dok msk2 budak2 dok kaco..sorg kat kaki kanan..sorg kat kaki kiri...so sorg2 dpt penangan tarik tinge..
pulak tu...abg plak nak berak..adik nak ikut sekali g jamban..adoiiiii
plak tu dok tgh tgk si abg..adek lah dok teran....adoiiiii lg....
kahkahkahhhhhhhhhhh abis x reti nak dok diam....sib bek la siap lauk...cuaca panas ni 4 5x kami anak beranak mandi...hahahahaha..

msk yg ringkas n cepat...

sambal tumis telur...

gulai lemak ayam cili padi terangkat kening berasap idung..kahhhhhhh

Sabtu, 20 Februari 2010

padan muka...lenkali ati2

asalamualaikom n slm sjhtera uolzzz....cane uolz chat x ari ni..aku doakan korg sihat alwiz ok..aku nk stori kat uolz psl blogwalking ni..uolz tau ke blogwalking ni mende...hahaha dulu aku pun x tau bhs blog ni...apa yg aku tau aku post n3..upload pic..buat ape yg ptt kat blog aku...nuff pun haram aku x tau apakah fungsi..kahkahkahhhhhhhhh bengong kan..berdekah3...then sejak 8 menjak ni barulah aku fhm...dan sejak aku blogwalking ni mcm2 info aku dpt..mcm2 blog aku bc...mcm2 org aku tgk..hahahahaha...best jugak blogwalking ni...

stori psl blogwalking ni...rajin gak lah aku buat blogwalking..kalo ada nuff aku klik la...then satu mlm ni aku nak tergelak nak mmpos tau..ms tu aku ngan blogger2 lain dok buatlah blogwalking ni..up trafik lah...ape lah..mcm2 lah..kalo nuff tgh liat nk bgn...aku blogwalking sj..then smpat lah bc blog deme...sekali tu nuff mmg cantek sgt2..aku ngan bloger lain ape lg...balas2 lah klik2 ni...sekali korg tau x...aku terklik nama org ni kt blog org len...aku tgk dlm shoutbox beliau ada org bg msg...nuff zzz...blogwalking la ape lah...ms tu mmg scepat kilat pun...teruslah aku taip..zzzzz kahkahkahhhhhhhhhhh

sekali dpt lah msg shoutbox aku tu....saya xde nuff la...kahkahkahkahhhh bila g balik kat blog beliau...mmg xde...kahkahkahkahhhhhhhhhhhh ..bkn ape...aku nk cepat..sbb nak klik nuff org lain plak..so kebetulan org yg kat shoutbox beliau b4 aku taip tu..adalah taip cengitu..aku pun anggap beliau adalah nuff ...aku pun taiplah nuff zzzz...sekali mmg xde lah ko..heheheheh gelak berdekah3 aku....

moral of stori...lenkali ati2 bila nak blogwalking n nak klik2 ni..jgn main terjah jer..pdn muka aku kena sound tempek belacan...kahkahkahhhhhhhhh

nota bijik: bkn salah aku..salah org yg taip b4 aku tu laaa..
kahhhhhhhh berdekah

Jumaat, 19 Februari 2010

pendek best..panjang best..

aku nk tuko style rmbot aku ni..tp x tau mn satu yg jd idaman kelibu...pendek or pjg...od suh ptg pendek..dia kata cun aku rmbot pendek (jujur ke tu) kahhhh...aku xmo..x sesuai...lgpun ms peknenkan arwen aku dh rmbot pendek..so skrg rmbot aku dh pjg..so nak wat style skit lah kan...ntahlah x tau yg mn satu nk buat...


ni aku dh penah buat ritu...yg ni lah od kata cun..kahhhh mmg beb 10 thn muda..kahhhh

yg ni pun penah wat jugak ms skul dulu la....comel kan

yg ni npk rangi skit..aku suke jugak...

yg ni pun penah wat..dulu2 ms lom kawin...lawa kan suwittt je...


aku igt nak wat rmbot cam gaga ni..tp idoklah kaler puteh..cara potong dia tu..cam nabila amy search tu kan..hahah ok x..hikssss

yg ni pun cun gak kan..alorrr tingin nak wat curly cam tu...sure mahal

yg ni pun sm..ada gak tgk kat youtube cara nak wat rmbot curly pki paper bag je..tp tu temporary bleh le...aku mls nak wat..x rajin...hiksss



Khamis, 18 Februari 2010

xde keje...cr keje

assalamualaikom smur..slmt sjhterta...chat ke uolz...hope ok lah eh...cane cuti raya ni..sure nak keje pun dah malas ye dak...oklah smbung keje balik...hahahahahasnah

Sabtu, 13 Februari 2010

yahooo dpt lg...gumbira

asalamualaikom uolz...tgh wat pe tu..skodeng eh..hahaha...rini aku dpt kol dr poslaju...ada brg nak bg..yahoo..aku dh tau apakah itu....sape2 yg penah tgk kat blog shi3la..beliau ada buat satu ape eh nk kata..aku x tau..tp pd bloger yg dpt capture no yg dia nak tu..dia akan kasi adiah specel...kahhhhhhhhhhhh sape kah yg terer capture tu...beliau adalah EL...ye el yg sewel tu..kahhhhhhh ni adalah kali ke3 aku dpt adiah dr shi3la..b4 ni aku dah menang 2X jd TOP KOMENTAR blog beliau..dpt handbeg ngan jam tgn...i likeeee so kali ni dpt perfume ok...OMG...one drop perfume..hiksss so x yah lah aku beli perfume setahun...bleh gitu?kahhhhhhh

korg tgk no yg dpt aku capture tu...0015406..terer x...see the lubang idung beb..kahhhhhhhhhh
korg nk tau cm mn aku leh capture no tu...kahhhhh...benonye...ms aku msok blog shi3la ritu...lm dia x on9..aku sj lah msok sbb aku rindu pd beliau....so tiba2 aku npklah total no tu sgt2 hampir tau...mula2 tu 15400..aisey aku kt...aku leh dpt ni..baik aku cepat2 kuo msok kuo msok leh lah aku capture no tu....lg pun ms tu lm si shi3la ni x update blog...so x rmi yg msok...aku je rjin...kahhhh wek wek wekkkk..so aku pun dpt lah capture no tu dgn jayanye...smpi no 15407 rs lega...fuhhhhhh terus aku email dak shi3la....hahaha

jeng jeng jeng..dh smpi...lm nk tgu ari ni smpi...xpelah shi3la aku tau keadaan ko...dimaafkan ok

yelah tu yong oiii...janji smpi ok

perfume...xde plak fahrin or che wan rozita sign autograf eh shi3la...hahaha

leh tahan smpi hjg thn...thn depan pun bleh...hahaha


nota bijik: a big thanx to shi3la...bila lg ko nk wat TOP KOMENTAR ngan capture no tu eh..aku ngan bukak kaki nak join...(jeling kat zuraiwan ngan zuraajil) kahhhhhhhh

rini nk sembur semur perfume kat body aiii nak g aummmm od...od sila jgn pengsan ok
kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

why i like it longer


saya nakkkkk....i want it tooo please please please pick me pick me pick me..not 1st..3rd also can..:)

what the gorgeous i ever seen...so far we know our latest mobile looks like small n even nak pegang pun rasa tak pegang kan..for me..aku suka lagi besar...
sudah pasti LG Chocolat BL40 ni menjadi favourite aku
kredit also coz its long and slim...memang syok abis...
satu lagi sbb aku suka skrin dia yg besar...nak browse or nak tgk pun sgt2 puashati..sllu yg lain tu kecik kan..so ssh nak baca sms ke ape ke ...means latest LG Chocolat BL40 ni memang menjadi idaman aku....n idaman sesiapa pung...

semua ada...

key features such as 4 inch widescreen HD LCD, complete web display, panoramic entertainment, one touch copy & paste, gesture short cut and dual screen UI.

kalau dapat nak hadiah pada my hubby...dia lama tak tukar2 hp beliau...so nak give him some precious gift like this LG Chocolate BL40...hope can be one of the 3 ..hahahaha (dreaming lor)

just want give small shot to this contest :) and support nuffnang

Jumaat, 12 Februari 2010

mata oh mata

pg td aku bgn..tiba2 aku rs len mcm je mata aku belah kiri ni...aku tgk cermin...hok alorrr asal bengkak ni woiii...xde plak aku g skodeng sape2 kt kpg ni..takat od tu takan bgkak kot...kahhhh..sexy x?kahhhhhhhhhhhh

ni plak tghari pya..cam x surut pun..naik bengkak ada lah...

ni dlm kol 1...ada surut skit..hehehe..psl pe eh..takan kn gigit seranga plak kan...huhuhu


nota bijik: KORG PASAN X MATA AKU KALER COKLAT..ORI TAW..XDE NAK PKI KONTEK LEN BAGAI...(harus taip besor2 bg korg bc kahhhhhhhh)

aku korek bijik mato ko kang.....

geram aku gerammmm
aku dh lm geram kat mcik sorg kat ofis aku ni
dia tu kan sllu dok usha aku wat ape...tu psl kdg2 nak ym ke fb ke blog bagai
x bleh sgt kat ofis...on off
dia dok blkg aku..kira bontot face bontot lah..

then aku ada letak satu cermin kecik kat tepi (blkg computer aku tu) so aku leh tau dia tgk aku ke x..mmg sah...setiap minit dia akan toleh blkg n tgk aku wat ape...kdg2 tu kalo dia mai kat area meja aku amek ape2 brg...mata beliau sure tgk pc aku...aduuuuuuuhhhh geram betul...nak lalu keluar g toilet pun tgk..apa2 je lah..aku dah nek rimas....nak amek kertas print pun tgk...eeeeeeeeeeeee WTfishball lah lu mcik...
x bleh ke ko x kesah ape yg aku buattt..aku x amek port pun ko tgk jobstreet ke internet bagai..cam la aku x tau ko wat ape...cam la bgs sgt setiap saat ko wat keje eh...piraahhh lu

aku kan bru setahun keje kat ofis tu..so aku sj2 lah kata kt boss nak monitor bru..LCD monitor sbb mcik tu mtk dia x bg....haiii bos kata ok jer kat aku...dan2 mcik tu pun nak gak...caittttt


monitor ni spttnye aku pya..nak dstorikan...aku mai2 keje mmg LCD ni dah ada kat aku...terang2 n smur tau tu aku pya...so aku x bkk lg...aku kata wat pe lah beso2 sgt..(ssh aku nak blog bagai nti npk) kahhh...aku hold dulu...then mcik tu leh kata plak..kalo xmo bg kat dia...aku diam je...so aku x tuko la smpi lah tghari lunch tu aku npk dia dah bkk2 n torai kt tmpt dia...lantak lahhh...mmg mula2 aku msok keje kat sini..molot dia dok bising komputer zaman batu lah..x syok lah..x cangeh la...ameklahhhhh ape yg aku dpt ni pun dah syukur..smur staff kata ameklah balik monitor tu..nape bg kat dia...smur rs x syok...dia dah amek nak wat cm mn...ada plak mcik tu leh kata..alahhhh besar sgt..x sesuai lah ngan akk..el ameklah...eeeeee geli pundi aku dgr....tp yg PART PALING BEST ONE DAY AKU NGAN BOSS AKU JE KAT OFIS...

bos: i am so sorry about that (smbil pdg monitor mcik tu)
aku: its ok bos...next time if another cpu burn in computer lab..u buy one..big one..then i change my cpu with that...hahahaha ok?
bos: kaw tim..hikssss

bos ok..tp staff sini wat aku nek antu

Khamis, 11 Februari 2010

busuk la lu...kahhhhh

kadang kala
ketika kita menangis
tiada org npk tangisan kita

kadang kala
ketika kita risau
tiada org npk kerisauan kita


kadang kala
ketika kita gembira
tiada org npk kegembiraan kita

*

*

*

*

*

*

*

tapi kalo KENTUT!!!! sekali jer cukup
kahhhhhhhhhhhh berdekah3


nota bijik: ritu ms aku nak bkk ofis, ada lecturer ni (hindu) berumur
sekali tu dia kentut...booooootttttt prutttt masyallah...sgt2 asyik bunyi nyer...
sib bek org tua beb...aku leh control gelak..dia plak pas kentut2 tu tgk aku..aku
pun wat berudu jer lah...adoi..org tua kalo kentut..mmg hodoh..kahhhhhh


Selasa, 9 Februari 2010

waduhhhh gantang sehhhh

sapelah rembat baju aku ni.....siot betol...kena pecut laju2 ni..malu aiii taw...




customs official : may i know your name?
arriving passenger : batman
customs official : what's your name?
arriving passenger : my name is batman
customs official : trying to be funny?what's your surname?
arriving passenger : super-man
customs passenger : So you're telling me your name is Batman Superman
arriving passenger : Yes
customs passenger : Arrest the guy!!

when they had him at the custody, he was asked to show identification:






nota bijik: ada jugak eh dlm donia ni..hiksss


Ahad, 7 Februari 2010

sexyyy....u make me stimm lorr...

so sexy...stim gilakkk aku tgk ni bike...aku mmg suke motorad cm ni...look gojes..hehehe
dulu od kata nak beli moto ni..tp rege dia leh beli sebijik kete..huhuhu...ntilah ada rezeki kami beli..kwn2 od adalah pakai bike ni..mmg syok abisss...sexy giler kan...korg rajin2 lah klik nuff aku tu..leh la nti aku adiah kat od..kahhhhhhhhhhhhhh

Rabu, 3 Februari 2010

ah ah ah ah aummmm....

jom belajar bahasa jepang

01. Yang pemarah - KEiJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat -
SAYORI SUKAMURA

03. Yang b is u - KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi - NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues - APO NADIKATO

06. Yang suka belajar - ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau - WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut - MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur - ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai - HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua - TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini - SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit - SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab - AYUMI SIPUTBABI

15.
Yang suka BERSUMPAH - SAIIFOO BAUKARI


ceplos sg nibong..kahhhh

hantu mn hantu..hantu2 mn2...
hantu dh nek hantu..mau cr mangsa...

kahhhhhhhh berdekah3

budak2 dah tido nti...saya tgu awak

assalamualaikom

kekasih atiku ms lampau...hikssss

aku nah cite psl rmbot od ms dulu kat member2 cipet aku..dulu ketagih fotopages..so kat blog ni pun aku nk cite gak..kahhhhhhhhhhhh suke ati aku lah nak cite byk kali...wekkkk wekkkk...muahahahaha...
ms ni kami tgh darah manis...baru bertunang...tgh2 dlm thn 2006..mula tu riso gak aku od nak wat rmbot dreadlock tu..tpi bila tgk..ish2 stim lak..berdekah3...mak bapak aku dh riso dah nti kwin rmbot gitu...sah2 lah kawin kena kasi potonggggggggggg..kali ni aku x edit pic od..lantak le kome nk tgk tetek od ke..pusat od ke...dulu dia mantop..perut x buncit lg..kahhhhhhhhhhh

so kalo kuar g dating surelah jd perhatian kan...sukelah od tu..nyamfahhh..

aku tgh cari satu lg pic dia ritu..pic tu mmg best..hahaha...ntah mn od humban..kena cari gali la..nti aku dpt aku tempek..kahhhhhh

nota bijik: ssh woo nk jg rmbot cm ni...ritu tolong od bkk gulungan rmbot tu makan ms beb...mau 1 batang tu kan 2 3 jam..kahhhhhhhhhhhhhhh last2 dia mtk tulun kawan dia...budak dreadlock jugak

Contest: Kamera Digital Utk Dimenangi


kenapa Mr. Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya...
sbb ritu lu ada selamatkan org2 kpg gua..KPG SENGET..smpi lu pya spender koyak..so gua kasi lah bapak gua pya spender..sib bek ada kaler merah..so lu janji kat gua lu nak kasi gua kamera digital sbg adiah aka rasuah pd bapak gua takut plak dia ngamok sbb spender KECHENTAAN dia hilang...huhu..so gua pya tgu pya tgu pya tgu..tgulah smpi lobam yer..kahhh berdekah2...sekian terima kasih assalamulaikom

nak join sila klik banner atas tu eh..

Isnin, 1 Februari 2010

RESEPI TAT TELUR...hoyeahhh

rmi yg mtk resepi tat telur aku...yg x tgk lg tat telur aku..ada kat n3 kat bwh ni...sbelum n3 ketam..kahhh pojek sabtu mlm..berbaloi..sape2 yg mmg suka tat telur harus cuba..sgt2 sng n cepat je masak..terus msok molot panas...ranggup..hikss..aku ni pun 1st time torai..tu pun cari kat myresepi....ok rmi yg nak resepi tu kan..so ni dia...

Bahan2:-

pastry
200g butter
80g gula icing
360g superfine flour
1biji telur
1/2 sudu kecil esen vanila

filing
1cwn susu cair
4biji telur
1cwn gula
1cwn air
1sudu besar tepung kastad
1/2 sudu kecil esen vanila
pewarna kuning sedikit

cara

1. pukul butter dan gula smpi kmbang
2. masukan telur sedikit demi sedikit
3. masukan tepung smpi jd doh
4. ratakan setebal 1/2 cm dan terap dlm acuan
5. cucuk dgn garfu spya tidak kembung dan bakar selama 10min pd suhu 180
6. keluarkan dan masukan filing. Bakar lagi 10min
7. Untuk filing, campurkan semua bahan dan gaul hgga sebati

nota biji: haaa dah dah gi buat..nti tempek kalo jd taw..hikssss