Isnin, 13 Disember 2010

Update Perot

rini genaplah 6 bln sudah perotku...hohohoho....tendangan maut silat cekak silat gayung tekwando tsunami mcm2 lah bb ni dok buat....cepat sggh ms berlalu...lg 3 bln lagi nak meletup..adoiiiii x sabar rsnye...:)...caner lah nti nk menjaga 3 org anak ni....insyallah segala berjalan dgn baik....pengalaman anak pertama cukup mencabar...anak kedua...adoiii sgt menyenangkan...yg ketiga..harap2 semuanya baik dan selamat...aceh ceh ceh....
kakiku yg kerap ditarik mengkarung skrg ni alhamdulilah kurang dah skit...kali ni pun peknen tiada mslh darah tinggi compare yg pertama dan kedua...best2..x yah lah nak cke-up 2x semggu...doktor yg sllu cek aku kt klinik tu pun terkejut tgk aku ms dia cek perot ms 2 bln dulu...dia kata.."eh kan baru banak je ritu???aku:eh doktor niiiii dah 2 thn dah le...doktor:laaaaa ye ke saya igt baru je awak beranak ritu...hahahah (gelak sm2)

sllu aku cek-up ari isnin..so isnin mmg aku coti..mmg senang byklah...x pyh nak amek time slip ke ape ke?mc xde pung...ritu je ms anibeseri terpksa amek cuti...kahkahkahhhh...hope perjalanan aku mnjd ibu buat kali ke3..berjalan dgn baik dan selamat...tempoh pantang pun gitu gak...hope bb x meragam baikkk perangai...amin

bln dpn baru nak scan...tp naluri ini mcm dah tau jek...hehehe