Jumaat, 3 Disember 2010

Revolving Restaurant...best gilakkk

b4 nbeseri weolz..aku dah plan nak have a dinner kt one of the femes otel kt Penang ni..so gugel lah cari otel2 yg prefer halal food...byk jugak...tp aku cr yg lain skit...so aku pilih Revolving Restaurant at Bayview Hotel betul2 kt town area..nk merasa tgh2 mkn ko leh npk sea view n mcm2 lg...mmg xcited giler..time kami booking ni mmg xde bufet..bufet just Friday-Saturday..so we just book for dinner set...

ni lah restaurant berputar tu...mmg besttttttttttt sgt2..aku rekemen kt korg...romantik...tenang..cantek..menarik..bak kata ko mmg debom lah wakakakaka...yg best tu ada live band ko...ha amek siap depa nyanyi lagu love2 je ritu..mmg aku ngan od feeling abis..arwen ngan danish lg xcited...mama2 laut..mama2 kapal besarrrr...depa dok xcited tgk kt luor restaurant tu ahaks

ni side2 dish yg mmg ada dlm menu tu...cake pun ada..hehehe..soup pumpkin tu mmg maveless

ni main course we ols..fish n chip danish punya..abis licin dia mkn..danish kata..mama sedapppp..mahal tu mmg lah sedap syg..kahhhh
aku amek ciken brest..od lak beef tenderloin...mmg sedap...kenyang kami mlm tu

xdpt sgt nk snap elok2 view kt luo tu sbb ada cermin so terpantul lak cahaya...ahaks

hahahah pic ni yg mmg best...danish yg tulun snap..maceh sayang...pandai abg amek gambar abah mama....sgt2 best..kahhhhh

w/pun mahal tp aku rs sgt2 berbaloi n hepi sbb od ngan anak2 aku semua hepi..xpelah bknnye sllu mkn mahal2..sekali setahun jek..apa yg penting kebahagian dan kegembiraan kami mlm tu sgt2 hapening...ewahhhhh hahahahaha
mmg teruja kami mlm tu..rs xmo balik..kahhh melampau
w/pun x dpt nak g mkn angin mn2..ni pun kira oklah
kalo mkn angin duit myk tol otel mkn..perghhh abis ratus riban gak abis hahahaha
ni kira bajet ok lg...wekkkkkkkk