Rabu, 1 Disember 2010

Hitam putih kuning oren..mn pilihan korg..ahaks

rata2 rmi yg dok tya..awat la blog hang ni ada 2 ketul kotak jerit...hahahahaha
benonyekan..ms dulu aku jd hard core bw..tegar gilak ms tu...ms tu hepi seronok dpt byk kwn...hahahahah then ada kejadian di mn..terlampu extreme sgt berbw...kotak jerit boleh jd banned..kahkahkahhhh..so amek time nak refresh balik..so thats y aku msokan 1 lg kotak jerit..so easy u guys nak tggl jejak if 1 kotak jerit xleh guna...

ntahlah ni je kotak jerit yg pandai aku buat..yg lain2 kalo ada lg advance leh tampung keramaian blogger yg mai sini..tu aku x tau...aku ni buta IT skit..ko buatlah tutorial ape kejadah...malas aku nak bc or amek tau...kahhhhhhhh

apa yg sng aku buat...miahahahaha

skrg ni jarang lah nak berhard core2 cam dulu...ngan perot semakin memboyot..kemalasan yg meluap2..kahhhhhhhh

tp aku sgt2 rindu ms dolu2...perghhh mmg dasat ms tu..smpi kalo aku x bw..od kata...buang ms je lah bw xde pekdah..tp bila dpt cek...kata lain pulak...awat x bw..rugi taw...kahkahkahhhh

so tgu lah pas beranak..akan ku kembalikan hard core extreme ngan korg semua...hahahahaha
akan ku rogol korg sorg2..rogol blog korg lah ..bkn korg..xde pekdah...miahahahaha

kuning oren..jgn otak kuning cam haku pulak hahahaha

hitam putih..mjd pilihan ramai ahaks