Khamis, 2 Disember 2010

Hari Dating Kami Part 1 (anniversary)

1/12/10 yg lepas hari nbeseri kami yg ke-5..thx semua yg wish kt kami berdua...
so ritu mmg dptlah MC...sgt2 ronok hahahahah
so plan nk g dating berjaya..lm x g dating berdua sejak dah ada anak ni..mn2 pi pun sure bw budak2 tu...tp kali ni budak2 tu terpaksa ditinggalkan..kasi can mama abah berdating dua ok..oraitttt..sib bek la ms nak kuo kete tu depa x kalut tgk kami..kalo x sllu kata nak ikutttttttt (umah bbsitter sebelah umah jek)

so plan dating kami x kemn pun..just jln2 cari mkn dan spend our time tugeder2 gitu..w/pun xde event or holiday g mn2..tp ms yg ada tu kami hargai saat2 bersama ewahhhh

lps jln2 cuci2 mata kat kt Gurney Plaza...we have our lunch kt Pastamania..1st time terjah..nak cuba yg baru

byk gak menu dia...x tau nk pilih mn
halal ok tmpt ni

deko yg sgt santai berlokasi tingkat atas sekali bersebelah ngan GSC

tgh tgu food we have a snap dulu ok

cak!!!

hot chocolate ku

we order the same menu but different pasta..aku pilih grille chicken wif spageti..od lak grille chicken wif lungsine apentah x kahhhh..rs bolehla mkn ahaks

dah lunch we went to GSC tgk wayang..giler lm x tgk..dulu ms kapel ada cite baru je sure terjah...miss that thing ahaks...so ritu dptlah tgh movie SKYLINE...cite psl alien ahaks...leh la layan

abis movie we balik umah nak amek budak2 tu pulak nak go fo dinner...
next n3 ok...