Jumaat, 24 Disember 2010

Beli Gak Natang Ni

dr dulu lg aku ngan od nak beli natang hard disc ni...tp tu lah pitih non ado..
mende ni sgt2 penting OK..sbb b4 ni apa segala gambar2 aku simpan dlm lappy jek..if let say lah lappy tiba2 rosak ke ape ke...surelah segala mak nenek gambar dlm tu sure lah x leh nak tgk dah...aje giler...gambar2 danish n arwen ms kecik semua dok ada dlm tu...tu psl mende ni sgt2 penting...xdelah berat sgt lappy aku tu...jenuh kau dr tahun 2007 pya gambar smpi skrg dok dlm tu

so smlm od bw balik hard disc baru beli dr kilang dia..murah skit..500GB...fuh lega..so adalah backup nti...