Khamis, 23 Disember 2010

Ann AMERIKA NEXT TOP MODEL cycle 15

korg tgk x rancangan Amerika Next Top Model cycle 15...aku mmg suka tgk ANTM ni..kali ni aku rs mmg best...sbb byk jugak yg rupa mcm model...ritu aku terlepas tgk..geram pun ada..sbb aku x igt hari/pukul bape ANTM ni start..tp smlm dpt gak tgk..so dah set ANTM ni setiap hari rabu jam 9mlm..yiharrrr..aku tau akan rancangan ni akan berulang..tp x tentu.. lgpun aku x tau bila rancangan ni nak diulangtayangkn..

kali ni aku sgt2 teruja tgk Ann...mmg high fashion muka dia..tp kalo tgk dia mula2 masok ANTM ni sure x caya dia adalah Winner dlm cycle 15 ni..huhuhu...

Ann ni byk kali dah g interview kt agensi2 model tp x layak sbb tinggi sgt 6kaki 2inci kau..hahahaha...tp cer korg tgk portfolio dia...WOW..sgt kagum kan...sgt cantek lah Ann ni...
Tyra Bank kategori kan si Ann ni sbg yg pelik..pelik2 pun ko tgk lah hasilnye sgt LUMAYAN kan..perghhhhh cayalah ko Ann..x sabo nk tgu next episod..dah 3 episod..3x berturut dpt best picture uuu..hehehehe

ni muka Ann ms 1st layak msok ANTM

best picture ms 2nd episod

Ann ms catwalk

Ann covergirl..lain betul muka dia

Winner Cycle 15