Selasa, 9 November 2010

Toy Museum

slps g Taman Rama-Rama..kami terjah pulak Toy Museum...berlokasi kt Batu Feringgi..ni pun slh satu destinai yg ptt korg singgah kalo mai Penang..amboiii promote Penang npk..kahkahkahkahhh....kami bukan ape..sgt seronok tgk budak2 ni hepi n xcited..almaklumlah kami mn ada ms..cuti pun x sm..so kebetulan cuti sm2 ni..kami bwlah budak2 tu enjoyyyyyyyy...aiii likeeeeeee hahahahaha

aku ngan od pun 1st time masok Toy Museum ni..museum ni adalah antara yg terbesar di dunia n msok Malaysia Guiness Book..jom kita tgk apa yg ada dlm tu hehehe

semua koleksi2 kartun animasi apa segala mak bapak kartun ada dlm ini museum..yg latest pun ada...kagum2...hehehehe...shrek ngan aku mn comel miahahahahaha

budak2 tu naik takut tgk king kong n monster ink..hahaha nak2 pulak monster ink tu kan terletak tersorok..gelap..aku ajak mai lah sini tgk..derang ketakutan...hahahahaha...cepat2 budak2 tu tarik tgn aku g tmpt lain....eh ehhhh korg pasan x kungfu panda tu terkungfu aku smpi aku terlentok kahhhhhhhhhhhh..jaat la ko pandaaaaaaaaaaa

apalah en. od tu buat smpi aku gelak sakan tgk aksi dia hahaha...danish yg teruja tgk superhero pujaannya..ultraman...mostly yg ada dlm almari tu semua danish ada..tp skrg tinggal kepala tangan kaki badan patah dua..hahahaha..dia suh aku beli dlm museum tu..wakakakaka smp terduduk kau danish tgk ultraman..miahahahaha

ni lak koleksi2 menakutkan...aku kondom eh kondem x pi site sn...just od ngan budak2 tu je tgk...aku upload pic2 ni pun cepat2...

last not least...we @ entrance....kt situ ada predator..aku ajak lah budak2 tu bergambor sekali...sekali xmo kau..scary budak2 tu tgk predator tu hahahahahaha

nota bijik: syukur n alhamdulilah cuaca pun ok..kami sgt2 hepi..lebih2 lg budak2 tu..tu yg penting..we have our time tugeder2 with happiness..wekkkkkkk nak muntah kannn miahahaha
pas jln2 tu kami terus g tesco beli brg2 dapur..nak tau x...danish mtk belikan otomen lg..ahaksssss..baru smlm je dia beli kt nite market b.feringgi..x larat dah nak layan budak ni...sib bek la en. somi dpt gaji..so x lah beban sgt...:)